همون جوری که روی ۳۲ بیت نصب میشه رو این هم نصب میشه فقط یه ۴ تا پچ بریز که بازی بهتر بشه :27:نقل قول:
Printable View
همون جوری که روی ۳۲ بیت نصب میشه رو این هم نصب میشه فقط یه ۴ تا پچ بریز که بازی بهتر بشه :27:نقل قول:
الان بازی بهتره :31:نقل قول:
همون جوری که روی ۳۲ بیت نصب میشه رو این هم نصب میشه فقط یه ۴ تا پچ بریز که بازی بهتر بشه
ولی خب گرافیکش رو روی High که میزارم احساس میکنم یه کمی سرعت بازی کم میشه.
گرافیکم ATI 5770 XFX ...
چی کار کنم بهتر شه ؟ :46:
من با گرافیک 5750 رو highنقل قول:
20فریم در ثانیه می گیرم. شما چند فریم دارین؟
جدا با این گرافیک 20 فریم در ثانیه بازی میکنی ؟ :18:نقل قول:
من با گرافیک 5750 رو high
20فریم در ثانیه می گیرم. شما چند فریم دارین؟
من با 40 فریم وقتی بازی میکردم که همه گرافیکش رو تا ته برده بودم بالا :21:
یعنی 50 با 70 اینقدر فرق دارن باهم :31:
من با 5730 لپتاپ حدود 35 تا فریم میگیرم اونوقت شما.....؟ فکر کنم cpu شما پایینه یکم درسته؟ بفکر اورکلاک مقطعی باش .
از دوستان خواهش می کنم انقدر مشکلات رو اینجا نگن اینجا برای خود بازیه برای مشکلات در نصب و اجرا تاپیک هست !
نقل قول:
شما مگه از بنچمارک خود بازی اینو گرفتین؟صددرصد فرق داره حتی 5750 در اورکلاک بازم از 5770 پایینه جانم
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
نه داداش cpu core i7 920 2.66 ghz است.شما از بنچمارک داخل بازی استفاده کردید.نقل قول:
بالاخره ما نفهمیدیم اینجا درباره بازی بپرسیم یا مشکلات نصب و اجرا!!! :13:
میشه یکی به من بگه این کوئست اول یوسف رو تو گ.ی تونی چطوری رد کنم... همون هلی کوپتره که باید بدزدیش و بزنی قایق رو بترکونی و ...
کنترل هلی کوپتر با کیبورد نسبتا راحته ولی چون راکت رو باید با ماوس شلیک کنی واسه هدفهای متحرک (اون سه تا قایق کوچیکا) خیلی اذیتم میکنه.
کلی تا حالا رفتم حتی یه دفعه رسیدن به ساحل و پیاده شدن. حالا بیا درستش کن. گفتم پیاده میشم میرم سراغشون ولی گفت حتما باید با هلی کوپتر نفله ـشون کنم!!
ویرایش: ردش کردم. باید با ارتفاع پایین پرواز کرد و با مسلسل داغونشون کرد. کوئست های تونی خیلی سخت تر و هیجان انگیزتر از جانیه.:46:
sharpش کنی این جور چیزاش. ببری 100 همه چی حلهنقل قول:
راستی من یه چیزی کشف کردم اگر میخوای خیابون ها شلوغ بشه هر چهارراهی ترافیک بشه باید داخل صفحه ای که میتونی بازی رو شارپ کرد اخرین گزینه (اسمشو نمیدونم) اونو باید بردش رو 100 :31:
حالا برو ببین چه ترافیکیه اینقدر زیاد میشه که حتی اتوبان ها هم ترافیک میشه
اگه حوصلشو داری میتونی داخل ترافیک بمونی تا پلیس بیاد و همه چی رو درست کنه یا با rpg همه چی رو تموم کنی:31::31:
من تازه ویندوز 7 64 بیتی ریختم ، وقتی بازی میکنم هر چند ثانیه یکبار بازی گیر میکنه (به مدت 2 ثانیه) بعد دوباره راه میافته.
ولی قبلا تو XP و 7 32 بیتی این مشکل رو نداشتم.
لطفا راهنمایی کنید.