شالینه جون میبخشی دیگه زبان ترکیه ای رو سیستمم نصب نبود
خواهش میکنم. لطف کردی.
خودمم یه ذره تنبل تشریف دارم با انگلیسی نوشتم بالاخره یه جوری بخون دیگه!دستت درد نکنه:
:20:
size gore ulkemizin shimdiki en buyuk sorunu nedir
sorun dahi ulkemizde. bizim yurt chok sorunlarnan çalışır. amma ben anlata bilaram an büyük çalış bu dir kü iş başında ulanlar iş becermiller. yani kü işlary becerikli insanlara vermek yokdi. eğer bu sorunu açmak oulsa, söyleya bilaram kü yüzde 90 percentage sorunlar sona yetişar
ikinci sorun bu dir kü gençliklara meşguliyet yaratmak lâzım . bu da bir başka önemli mesele dir
siz tanriyi ishlerinizde nasil buluyorsunuz
tanri benim sevimli arkadaşim dir. eyer o ben ve sen ve her bir kimseye dikkat etmesa onun hayati ölümlü dir
tanri. tanri. sen ne guzelsen. beni unutma
bana gore bir ulkede her kes istediyini giye bilmeli yaeni zorla hich kimseye bunu giymelisin diyemezsin sen bu konuda ne dushuniyorsun
sen doğru söyledin. ben bir başka yazı da işaret ettim. tanri insanlari serbest yaradib. amma unutma kü hürriyet e kadara guzel dir kü başka insanlarin hürriyetlarine zarar vermek ulmasin
amma elbise de önemli bir şey yok. bu hiç bir zaman başka ulkelerde şiddetli bir sorun olmayibdir .ben anlaya bilmirem niçin bizim ulkede ...i
shu dunyada en chok istedeyin shey nedir
sadece sağlık
senin ichin bu sharki sozleri ne ifade ediyor
bana esmeyi anlat ,esib gechmeyi anlat,anlat ki chozulsun dilim ben ruzgarim demeliyim ruzgarliee anlat bana senin gibi esmeliyim
çok bir guzel sharki dir bu. nerede getirdin bu sharkini
bana de bu sharkilarden ver :19:i
ben hiç bir şey söyliya bilmaram. mecburam kü suskun ulam bu sharkinin guzel olmakina hatır. sadece söyliam kü ay rüzgar, ay rüzgar
Penceremin perdesini havalandiran rüzgar
Denizleri köpük köpük dalgalandiran rüzgar
ve bu esmek aynı rüzgardi
ben benden gechtim ama bir senden baz gechemam dokunulmazimsin benim yureyime hukm edemam
sensizlik inan ki alour janimi..............dundoroub damarda akhan ganimi
souroshmakh istasan yarim halimi..........istardim galasan ozun gourasan
allah kaboul etmaz bu faryadimi.........vourdular yerlara doyghoularimi
ozuma souzulan goz yashlarimi...................istardim galasan ozun silasan
eyer yazdiklarimda bir sorun varsa chok uzur dilerim
asla, asla. :11: sen beni sevindirdin bu guzel yazinen. sen çok latif ve hoş soyladin . sen beni bağışla eyer kü kunusha bilmadim
senin ichin yazmak chok guzeldi
benim guzelim, sen guzelsin. çünkü her şeyi güzel bir şekilde bülüyorsünüz