به پشتیبانی زتگ بزنم درست میکنن ؟نقل قول:
Printable View
به پشتیبانی زتگ بزنم درست میکنن ؟نقل قول:
یه چی جالب امروز متوجه شدم ( البته شاید همه بدونن . من نمیدنستم)
اول اینکه تعرفه های بلند مدت رو برداشتن . فقط برای شناسه های جدید قابل استفاده هست
دوم اینکه با داشتن یه طرح حداقل 256 میتونی تا 2 مگ بدون مشکل ، پهنای باندت رو ارتقا بدی.:n06:
من این ماه یکم کارم با نت زیاده حال و حوصله ی الاف شدن هم ندارم ، یه ماه موقتا 2 مگ میخوام بگیرم پایه 12 گیگ به حدودا 60 تومن. گروونه ولی خوب موقتا کار راه اندازه!:n02:
امیدوارم که وضعمون بهتر بشه یکم قیمت ها بیاد پایین
بازم خوبه با اون قانونی که سه ماه پیش ارائه شد ایرانسل تغییری رو تعرفه هاش نداد ، فقط قیمت مودم هاش یکم زیاد شد و تعرفه های بلند مدتش رو برای کاربرای قدیمی غیر فعال کرد( جزو پیشنهاد های تشویقی بود )
:n29:
یه چیزی در مورد حساب کاربری بهتون بگم چون من دوسه بار باهاش مشکل پیدا کردم اینو کامل توضیح بدم شاید مشکل خیلی ها حل بشه
تو حساب کاربری Ecare یه بخش داریم به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که موجودی حسابتون به با کسر مالیات بر ارزش افزوده نشون میده.
یعنی شما باید دقت کنید که وقتی میخواین بسته های افزابشی رو تهیه کنین مثلا یه بسته افزایشی یک گیگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه شما بخوان با کارت شارژ این بسته رو خریداری کنید باید به اندازی 65.300 ریال تو حسابتون پول بریزید.
و اگه بخواین به صورت نقدی و پرداخت اینترنتی پول بریزین به حساب واسه فعال سازی بسته افزایشی ، باید 59.678 ریال تو حسابتون پول باشه
این موضوع برای موارد دیگه فعال سازی هم هست. مثلا شما که میخواین اعتبار 256 نامحدود فعال کنید با کارت شارژ اندازه 480.000 ریال باید کارت بخرید ولی به صورت پرداخت اینترنتی باید 51000 بریزید به حساب!
چون با کارت شارژ سیستم اتوماتیک هزینه ی مالیات رو از مبلغ کم میکنه . همونطور که وقتی شما کارت شارژ 1000 تومنی رو میخرید 950 تومن توش اعتبار داره یا کارت 5000 هزار تومنی رو میخرید 4870 حدودا توش اعتبار داره
چون موضوع واسه خودم یکم عجیب غریب بود ، احتمال دادم شاید بعضی ها با این مشکل مواجه شده باشن:n11:
ویرایش : در سال ۹۲ هزینه عوارض و مالیات از ۵٪ به ۶٪ افزایش پیدا کرده .
باید با در نظر گرفتن ۶٪ کسر مالیات از نرخ نقدی و اینترنتی یا کارت شارژ ٬ پرداخت انجام بدین.
اونوقت نحوه استفاده اشتراکی چطوره؟ توی تنظیمات Ecare میاد که انتخاب کنیم؟نقل قول:
من هم قبلا ۶ ماهه قرار داد داشتم به جای اینکه اعضا قدیمی را تشویق کنند ،بدتر طرح های تشویقی را هم بر میدارند ..!
۶ ماه خیلی هم کمتر نمیوفته برات
واسه همین برداشتننقل قول:
الان فقط پایه ماهیانه ، مصرف آزاد و نامحدود وجود داره.
به خاطر اینکه اینترنت گرون شده دیگه این تعرفه ها باعث ضرر شرکت هست.
به جاش قیمت ها همچنان ثابت هست
همین که قیمت تعرفه ها گرون نشده باید رفت خدا رو شکر کرد :n02:
من ۶ ماهه قرداد بستم ،ماهی ۳ گیگ ،میخواستم تمام ترافیک ام را اول دوره داشته باشم که خودم مدیریت کنم مصرفشو .اون موقع که من ثبت نام کردم فقط میتونستی ماه به ماه ترافیکو بگیری الان چی کار کنم ؟
نقل قول:
نمیدونم. به من که همهش جواب سربالا میدن.
برای رفع مشکل DNS طبق شکل زیر تنظیم کنید . بعد از چندین ماه بالاخره مشکلم برطرف شد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کار درست نیست شما باید DNS رو از داخل خود مودم عوض کنی همه مودم های ایرانسل به غیر از FBR-105 میشه عوض کردنقل قول:
این کار شما دی ان اس در دی ان اس میشه و فقط سرعت شما کمتر میشه