مگه رمزینه ریاضیات پایه هم داره ؟ تالیف مهندس مهربان ؟نقل قول:
مگه رمزینه ریاضیات پایه هم داره ؟ تالیف مهندس مهربان ؟نقل قول:
ریاضی پایه داره گفتم فقط تست هست . مولفش رو نمیدونم به احتمال زیاد همون هست !نقل قول:
10 استاد به نظرم عالی بود !
من برای پایه یه گاج سفید حسابان دارم ، ریاضی 2 اکثرا توش تکرار شده ، واسه آمار و جبر و هندسه هم کتاب دارم کافیه ؟نقل قول:
لینک سوالات رو کسی نداره ؟
آره واسه ریاضی گاج سفید من شنیدم خیلی خوبه .نقل قول:
من دور دنیا در 4 ساعت گاج رو گرفتم پاسخنامه ریاضیش عالی بود یعنی خودش یه درسنامه بود ( الان میگی چه ربطی داره ) اگه مولفش یکی باشه خیلی خوبه !
این یعنی چی ؟ یعنی واسه اینا گاج سفید داری ؟نقل قول:
واسه آمار و جبر و هندسه هم کتاب دارم کافیه
آره ، واسه اینا گاج سفید دارمنقل قول:
امروز رفتم کتاب فروشی. 3 جلد کتاب هست تالیف مهربان که دوتاش دیف هست اگه اشتباه نکنم و یکیش هم حسابان و پایه .نقل قول:
من اول فقط خواستم حسابان و پایه رو بیاریم ولی مشکل این بود که حد رو توی جلد دیف آورده بود . منم منصرف شدم. واسه سال چهارما قطعا مناسبه . یسری درسنامه هم داشت .
آمار گاج سفید خوبه . تحلیلی یکم سطح تستاش بالا هست ولی اگه بتونی تا تهش بخونی به طور غیر ارادی تحلیلیت خوب میشه . گسستش هم خوبه که توش جبر هم داره و هم درسنامه جذابی داره با حضور آلفردو :دینقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
دوست عزیز ، مهندس مهربان کتاب کلاس نداره ؟ از این کتاب هایی که آموزش هم میدن ؟نقل قول:
دوستان سلام خوبید
من هم می خواهم اگر خداب خواهد از فردا شروع بکنم به درس خواندن
نگاه کنید بنده تمام کتاب های سال سوم گاج را دارم حالا چه ابی چه زرد و غیره یعنی از هر کدوم یکی را بالاخره دارم . با سی دی
حالا نگاه کنید می خواهم از سال دوم شروع بکنم به درس خواندن تا سال سوم و در اخر این تابستان یک دوره تمام درس های سال دوم و سوم را بخوانم . و حداقل درصد های خود را در تمام دروس به 35 حداقل برسانم از 60 درصد ممکن فعلا . چون هنوز پیش را نخوانده ام . یعنی سال دیگر می روم پیش
حالا یک سوال از اساتید دارم .
نگاه کنید بنده می خواهم برای خودم یک برنامه بریزم که روزی بی 5 الی 6 ساعت بخوانم و بیشر از این نشود .
حالا شما بگویید از شنبه که شروع می شود تا جمعه خوب . چه برنامه ای بریزم . و بعد می خواهم روزی دو تا عمومی بخوانم و یک تخصصی .
لطفا اگر بلدید برنامه ریزی بکنید بگویید . فقط بنویسید مثلا شنبه این دو تا عمومی را بخوان و این یکی تخصصی خودم دیگر ساعتش را می نویسیم چون خودم بهتر راه می برم چه درسی را چه زمانی بخوانم
فقط می خواهم یک برنامه باشه که تمام دروس توش باشه و در هفت روز بشه خواند انها را