راستی کسی میدونه سرعت دانلود اینترنت ما.هو.اره.ای چقدره؟؟
Printable View
راستی کسی میدونه سرعت دانلود اینترنت ما.هو.اره.ای چقدره؟؟
دوست من جدیدا خیلی سخت شده ه ک اینترنت ما ه و ا ر ه ای. تقریبا نشدنیه و به هزینش نمی ارزهنقل قول:
مگه ما گفتیم دمشون گرم ؟؟نقل قول:
معلوم نیست مارو چی فرض میکنن !!
اینم از عیدی دادنشون ! واقعاً آدم میمونه چی بگه ! :n15:
گفتم برای کسانی که مصرف بسیار کمی دارند به شرطی که شبانه رایگان هم داشته باشند وگرنه من که ماهی 10 گیگ مصرف میکنمنقل قول:
سلام
پشتیبانی گفت برای عید یه سرویس داریم 3 گیگ 3000 تومان!!!!توی سایت چیزی نزده.کسی خبر بیشتری داره؟توی دو هفته هم تموم بشه بازم خوبه که.
طرحهای طلایی نقره ای برنزی بجز هدیه،فرقی با هم ندارند؟همشون روی سرعت اسمی هستند؟
حجمی یک مگ 10 گیگ، شبانه چقدر میگیره؟
به شرطی که با 128 تا بگیره! اما حدود 100 تاس! یعنی 350 مگ تقریبانقل قول:
ٱره سرعت باز کردن سایت با برنزی خیلی پایینه
اون سه ماه سه گیگ برای ثبت نام های جدیده! نه یوزر قدیمینقل قول:
رو یه سرعتن به جز حجم اول
نقل قول:
بله دقیقا مثل جایزه مصرف منصفانه پارس آنلاینه
نقل قول:
برای من که هم سایت های ایرانی و هم سایت های خارجی رو حتی با پ.ر.و.ک.س.ی ف.ا.ی.ر خوب باز میکنه ( غیر از نصف شب ) قبلا سر این قضیه صحبت کردیم که گفتین فقط پینگ مهمه نه سرعت دانلود، اما برای زود لود شدن سایت ها، هم پینگ مهمه و هم سرعت دانلود
نقل قول:
کاربردش اینه که کسی که تو گوگل سرچ کنه کیفیت اینترنت 2048 نقره ای آسیا تک، پست من رو براش میاره و میتونه راهنماییش کنه
والا مخابرات رو همه ناراضین، وگرنه من همیشه تو این قضیه اینترنت حذب بادم و هر جا بهتر باشه رو میپسندم ( شاید تو منطقه ما اینجوری بد باشه ) تو همین فروم هم تو قسمت اینترنت مخابرات، خبرهای امیدوار کننده ای از مردم نشنیدم که اومدم آسیاتک رو انتخاب کردم. همچنین به خاطر اینکه دوستم خیلی ناراضیه، مخابرات رو بیخیال شدم
منم احتمال میدم کمی جنبه تبلیغاتی داشته باشه، اما تو همین تاپیک، بارها تفاوت کیفیت اشتراک برنزی با نقره ای با طلایی گزارش شده
من شنیدم خیلی خوبه، اما قیمتش بالاستنقل قول:
خودتونم که این مورد رو تایید کردین. پس مسلما برنزی و نقره ای و طلایی با هم فرق دارن ( کمااینکه فرقش در باز کردن سایت باشه ) من نظرم اینه که برنزی 1 به 10 و نقره ای 1 به 8 و طلایی 1 به 6 هستش ( شاید طلایی رو تا 1 به 4 هم بعضی مواقع بیارن، چون خیلی گرونه و مثلا ویژه شونه ). البته این فرضیه بود. به ما مثلا میگن نقره ای 1 به 6 اما نظرم اینه که 1 به 8 هستشنقل قول:
دوستان کسی آخر جواب ما را نداد ما بیکران برنزی داشتم هدیه هم نداره اما سرعت 400 میداد اما از دیروز سرعت شده 110 زنگ میزنم پشتیبان میگه دارن پورت های سرویس نامحدود عوض میکنم به خاطر همین پایین اومده کسی براش این اتفاق افتاده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز من 512 برنزی خریده بودم اولاش 470 دانلود میداد الان شده 60 الی 65.
دادن دستمون :n09:
1 مگ نامحدود گرفتی 110 دانلود میده؟