سلام اقا من 3 شنبه اعزام به اموزشیمه
افتادم اداره زندان ها تو کرج , معاف از رزم شدم من
کسی میتونه یه توضیح بده اونجا میریم چکارا میگن بکنیم یکم از استرس من کم شه :|
18 سالمه و دیپلم دارم :/
Printable View
سلام اقا من 3 شنبه اعزام به اموزشیمه
افتادم اداره زندان ها تو کرج , معاف از رزم شدم من
کسی میتونه یه توضیح بده اونجا میریم چکارا میگن بکنیم یکم از استرس من کم شه :|
18 سالمه و دیپلم دارم :/
این قضیه که میگن دستگیر میکنیم و فلان مزخرفترین جوک ساله که الان ۲۰ ساله دارن اینو میگن. اینا اینجوری میگن که اونایی که ۸ سال به بالا غیبت دارن بترسن زود بیان بخرن سربازیشونو.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
دستگیری فقط و فقط و فقط برای کسایی که دفترچه فرستادن و در تاریخ اعزام حاضر نشدن هست. اونا بعدا به دادگاه نظامی هم معرفی میشن.
سلام
دوستان حین خدمت میشه ایست خدمت زد و درس خوند؟لازم به ذکر است که میخوام بدون کنکور بخونم و کنکور ندادم
با عرض سلام .. آموزشی نیروی انتظامی شهید باهنر کرمان افتادم مدرکم لیسانسه
چطور جاییه ؟ تقسیمات مرزی داره ؟ احتمال دوره کد هست ؟
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
سلامنقل قول:
شما از کجا فهمیدی افتادین اونجا؟
من 5شنبه رفتم پلیس+10 گفتن 10 رور مونده معلوم میشه
6_1 اعزامید؟
بله شهریور اعزامم .. از نظام وظیفه شهرتان بپرسیدنقل قول:
یه نفر لطفا پاسخ بدهنقل قول:
دوستان 04 کرمان چطور جاییه ؟
سلامنقل قول:
من خودم 6.1 اعزامم (فعلا نمی دونم کجا)
ولی تا اونجایی که شنیدم 04 کرمان تعریفی نداره و میگن خیلی سخت میگیرن
البته دوستانی که تجربه دارند بهتر میتونن راهنمایی کنن
شما زنگ زدین ؟نقل قول:
بله شهریور اعزامم .. از نظام وظیفه شهرتان بپرسید
من زنگ زدم یطوری حرف زدن که دیگه پشیمون شدم
هرچی پرسیدم گفتن از پلیس +10 بپرسید به هیچ سوالی جواب نداد (تبریز)
اشتباه گفتم کرمان :n02:نقل قول:
04 بیرجند هست .
دوستان بیرجند نیرو زمینی طچور جاییه آموزشیش ؟ و تقسیمات بعدش مشخص نیست ؟
شما زنگ زدین ؟
من زنگ زدم یطوری حرف زدن که دیگه پشیمون شدم
هرچی پرسیدم گفتن از پلیس +10 بپرسید به هیچ سوالی جواب نداد (تبریز)[/QUOTE]
خیر .. حضوری رفتم ایشالله جا خوب بیوفتید
آقا یکی نیست آموزشی شهید باهنر کرمان رو توصیف کنه ؟؟
:n02:
دوستان ما هم دوماه پیش زنگ زدیم آخرش جواب داد . کد شهرستان های مختلف رو بگیرید . 028 قزوین 086 اراک اینها دو ماه پیش جواب میدادند . :n02:
دوستان 04 بیرجند نیروی زمینی چطوریه ؟
تقسیمتش به چه صورته ؟ دوره کد داره ؟
دوستان این سایت هم برای افرادی که قصد انتقال به شهرشونو دارن خوبه . درصورت امکان به دوستاتون که نیاز دارن معرفی کنین :
عزیزم تا زمانی که دفترچه نفرستید نمیتونن کاری بکنن این قضیه دستگیری و اینا واسه ترسوندنه به نظرم اگر باشه واسه دو سه ماههنقل قول:
بعدش خودشون خسته میشن اونایی که رفتن خدمت فرار کردن اولویت هستن زیاد خودتونو خسته نکنید
- - - Updated - - -
عزیزم تا زمانی که دفترچه نفرستید نمیتونن کاری بکنن این قضیه دستگیری و اینا واسه ترسوندنه به نظرم اگر باشه واسه دو سه ماههنقل قول:
بعدش خودشون خسته میشن اونایی که رفتن خدمت فرار کردن اولویت هستن زیاد خودتونو خسته نکنید
بالاخره من هم فهمیدم کجا افتادم
ارتش - عجب شیر
دوستان تجربه ای دارید بگید لطفا
دوره کد و تقسیمش چطور هست؟
سلام دوستان 1 سوال داشتم من حدود 1 سال پیش درخواست معافیت کفالت دادم پدرم مریض احوال هستند اما موافقت نشد ! در حالی که حقم بود معاف شم بابام وضعیت جسمانی خوبی نداره اعتراض هم برام نزدن !!
خواستم ببینم شرایط اینکه بخوام دوباره درخواست بدم چیه ؟ چون میگن 1 بار بیشتر نمیشه ! خب من بابام حالش بهتره که نشده بدتر هم شده دیگه نمیتونه راه بره زانوش مشکل داره :n35: در ضمن دانشجو هستم و قصد ادامه تحصیل تا 3 سال آینده رو دارم
ممنون از اینکه جواب دادی... ولی در کل به نظر من دوستانی که ارشد و دکترا دارن بهتره برن... خبر جدیدی اومد که تا اخر 95 تکلیف همه غایبان چه 1 ماه چه 10 سال معلوم میشه... من موندم بخوان دستگیر کنن چی میشه؟ خب طرف میفرستن زندان؟ به زور هم بره خدمت مطمئنم فرار میکنه... برادر خودمو میگم:n02:نقل قول:
دوستان این طرح معرفی غایبین جریانش چیه ؟ مال اونایه که دفترچه گرفتن و نرفتن ؟ یا کلا کسانی که غایب هستند ؟
تا آخر مرداد باید دفترچمو پست کنم ( من غایبم اما دفترچه پست نکرده بودم)
راستی دوستان خون هم باید بدم برای تشخیص گروه خونیم؟
اگر در مورد پادگانی که افتادین، سوال دارید و کسی جوابتون رو نمیده کاری که من کردم رو بکنید و خیلی سریع نظرات بقیه رو در پستهای قدیمی مطالعه کنید
( بدون اینکه مجبور شوید تک تک پستها را بخوانید)
به من که خیلی کمک کرد.
1. واد سرچ پیشرفته گوگل بشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.در ردیف دوم اسم پادگان رو بنویسید
مثلا من نوشتم پادگان شهید با هنر کرمان
3. در قسمت site or domain لینک فروم همین سایت یا سایر سایتهای فروم دار رو بنویسید و تک تک سرچهای انجام شده رو مطالعه کنید
لینک فروم سایت
امیدوارم مثل منم سوالاتتون برطرف شه .. یا علی
دوستانی هم که متوجه نشدند روی لینک زیر کلیک کنند .. وقتی سایت گوگل باز شد تو قسمت سرچ فقط شهید با هنر کرمان رو پاک کنید و اسم پادگان رو بنویسید
پلیس +10 قسمت خرید دفترچه از دیروز این ارور رو میده چکار باید کرد؟
دفترچه چی هست اعزام؟نقل قول:
آره گرفتن دفترچه و خرید شماره سریالنقل قول:
نیازی نیست بخری . تو خود پلیس +10 میتونین هزینشو بدین.نقل قول:
دوستانی که آموزشی عجب شیر افتادن بیاین اینجا آشنا بشیم :
کد:ajabshir.turkishdownload.ir
دوستان عزیر اعزام من اول شهریور هست
دو روز پیش رفتم پلیس +10 ببینم محل آموزشیم کجا هست که طبق برگه ای که به من داد سپاه خاتمی یزد افتادم
اما الآن تو سخا چک کردم زده محل آموزش شهدای کرمانشاه!!!
هنوز پست چیزی برام نیاورده
کدومش معتبر تره؟
یعنی تو این دو روز محل آموزشیم عوض شده؟!
ضمنا من برای پذیرش سپاه اقدام کرده بودم. از این که الآن آموزشی را افتادم سپاه میتونم نتیجه بگیرم که با پذیرشم موافقت شده و خیالم راحت باشه محل خدمتم شهر خودمونه یا نه؟
دوستان سلام
بنده با مدرک فوق لیسانس کامپیوتر آموزشی افتادم ارتش 03 عجب شیر.
بنا به دلایلی باید بعده آموزشی حتما تو شهر خودم خدمت کنم.(کرمانشاه)
خواستم بدونم کسی میدونه که موقع تقسیم از بین 03 عجب شیر و 01 تهران شانس کدومشون واسه اینکه طرف شهر خودش بیفته بیشتره؟
سلام دوستان
یکی از دوستانم با فوق لیسانس افتاده بیرجند. میخواستم ببینم وضع پادگان و طرز برخوردشون چطوریه؟ سرچ که کردم افرادی که تجربشون رو نوشتن اکثرا دیپلمه بودن واسه همین میپرسم.
ممنون
پادگان آموزشی هیچ ربطی به اینکه کجا تقسیم میشید نداره، حداقل تو ارتش اینجوریه. شما شرایط داشته باشی، بسته به نوع شرایط شهر یا استان خودت میوفتی.نقل قول:
تازه کسایی که یگانشون تو امریه تهران میخوره، میان ستاد تهران دوباره از اونجا بسته به نوع شرایط تقسیم میشن تو کل ایران.
شرایط نداشته باشی دیگه شانسیه کجا میوفتی.
رضا جان منم افتادم باهنر کرمان هرچی گشتم مطلب خاصی پیدا نکردم لطفا در موردش توضیح بده راستی منم لیسانس دارم .........اونجا میبینمت.....یا علینقل قول:
please delete
دوست عزیز روز آخر برو پلیس +10 نامه رو بگیر .. هرچی اون نوشته بود همونجایینقل قول:
خیلی از دوستان بودند که توی برگه ای که پست براشون میاورد یه چیز نوشته بود و بعد که میرفتند پلیس +10 میدیدند عوض شده
( البته اگه عوض بشه ممکنه اس ام اسش بیاد)
کلا خیالت راحت باشه
شرایطش میگند سخت تره ولی به نظرم پادگان پادگانه .. همه جا سختی هست.نقل قول:
تقسیماتش هم مرزبانی یا نیروی انتظامیه
کلا انگار تقسیمات سیستان داره ولی براساس کسایی که به سیستان نزدیک هستند تقسیم میشوند ولی این به این معنی نیست که کسی که مثلا تهرانی یا اصفهانیه پس صد درصد سیستان نمیوفته. یه جورایی شانسی .
خلاصه خدا بزرگه و هرچی خیره ایشاالله همون شه.
ساکن کجا هستی داداش ؟
اعزامیا 1 شهریور :
دوستانی که بدنسازی رفتند به این موضوع آشنایی دارند که بعد از یه مدت طولانی دوری ، وقتی آدم دوباره میره سراغ ورزش ، روزهای اول ماهیچه ها به شدت درد میگیرند .
چند روزیه دارم بشین پاشو تمرین میکنم و طناب میزنم، وحشتناک عضلات ساق و پشت رونم درد میکنه ... حتما تو این چند روز باقی مانده شما هم همین کار رو بکنید.
آموزشی دیگه عضلاتم گرفته سرشون نمیشه :n24::n24::n31:
دوستان من هم اعزام یک شهریورم
سه بار رودمو عمل جراحی شده
معاف از رزم دادن
بین من و سرباز سالم فرقی قاعل میشند یا مثل همون رفتار می کنن؟
مثل دویدن پست دادن ...
03 عجب شیر
وقتی معاف از رزم هستید مث آب خوردن میتونید از هرچی رژه و دویدنه قسر در برید.نقل قول:
اونا شاید اصرار کنن و داد و هوار را بندازن ولی شما نترسید و بگید موشکل دارید نمیتونید وقتی هم بفهمن مشکل دارید بیخیال میشن:n07:
خوزستان......نقل قول:
سلام به همه ی دوستان :)
برگه اعزام معمولا چند روز قبل از تاریخ اعزام میاد؟ اول شهریور
اعزامم هست ولی هنوز برگه ای، sms، چیزی نیومده برام...
با تشکر مهران...