مرسی عزیز. من شخصا با گویش و لهجه شما مشکلی ندارم اینجا تاپیک شهر کرمانشاه هست و به نظرم ایرادی نداره با گویش شهر خودمون صحبت داشته باشیم ! حالا اگه مدیر و معاونان انجمن جور دیگه ای فکر میکنن حق با اونها هست ما باید پیرو قوانین انجمن باشیم . ولی دوستان بحث این تاپیک رو با این چیزا خراب نکنین ما باید در برابر این کثافت های دزد متحد باشیم . بنده تمام حرف های شما رو توی چند صفحه پیش میزدم و میگفتم کم بی عرضه باشین و بیاین حضوری بریم اونجا تجمع کنیم 30 40 نفری و بگیم تا اینترنت درست نشه ما نمیریم . اما هیچکس جرات نکرد بیاد اینقدر فقط از پشت کامپیوتر زرنگ هستن که حرف بزنن . کاری هم که گفته بودم رو انجام دادم و برای شناسایی نشدن هم از یه سری Botnet و سرور های خارج کشور استفاده کردم که شاید شما ندونید اما از چند تا مسئول مخابرات که پرسیدم این قضیه بدجوری صدا کرده بود
. ما مگه پول اینترنت 1 به 8 ندادیم ؟ بیاین یه حساب کتابی بکنیم . مخابرات/زیر ساخت هر لینک STM1 رو که سرعتش حدود 155 مگابیت هست داره مثلا با تخفیف 37 میلیون تومان میده به ISP ها . در نظر داشته باشین که قیمت تهیه این پهنای باند از خارج کشور چیزی بین 100 تا 220 دلاره یعنی بین 300 تا 650 هزار تومان ! ولی دارن 37 میلیون تومان به ما میدنش ! ( تازه هنوز سود خود ISP هارو حساب نکردم !!! ) . دزدی از این بدتر ؟ حالا این رقم رو تقصیم بر عدد 155 بکنیم که قیمت خام هر مگابیت در بیاد که حدود 238 هزار تومن میشه قیمت هر مگابیت پهنای باند 1 به 1 و اختصاصی که مخابرات به ISP ها میده . حالا اینم تقسیم بر 8 بکنیم که قیمت اینترنت های ما به دست بیاد ( 1 مگابیت نا محدود 1 به 8 ) که میشه حدودا 30 هزار تومن . حالا ما داریم بابتش چقدر پول میدیم ؟ 46 هزار تومن ... یعنی صبانت/مخابرات دارن روی اینترنت های بی کیفیت و اشغال 16 هزار تومن اضافه میخورن این هیچی . 1 به 8 یعنی شما یک پهنای باند رو با 7 نفر دیگه شریک هستی . در واقع تا وقتی که پهنای باند آزاد وجود داره شما حق داری سرعت دانلود با سرعت اسمی داشته باشی . وقتی پهنای باند پر میشه از سرعت همه به صورت یکسان کم میشه . اما ظاهرا اینطور نیست و این دزد های گرامی خواستن کسایی که دانلود زیاد دارن رو شناسایی کنن و اینترنتشون رو از نظر سرعت محدود کنن و این یعنی دزدی . یعنی اینترنت نامحدود یه جک بی مزه هست !
تازه از چند ماه پیش هم اعلام شد که قیمت هر STM1 حدود 24 میلیون تومان شده یعنی هر مگابیت اختصاصی 155 هزار تومان و هر مگابیت 1 به 8 19500 تومان! و هنوز دارن به ما 46 هزار تومن میفروشن جدای از پینگ فوق الاده بالا packet loss سرسام آور و سرعت افتضاح ...
من نمیدونم شماها تا کی میخواین دست رو دست بذارین تا پولتون رو بخورن و از دور هم مسخرتون کنن . من اینقدر صبانت و پشتیبانی مخابرات رفتم که میدونم چه گوساله هایی اونجا کار میکنن و اصلا سواد ندارن . اینقدر هم دختر توی پشتیبانی و صبا نت آوردن کسی ندونه فکر میکنه اونجا خبریه ... لاسیدن کارکنان اونجا هم که به وفور دیده میشه . دارن با پول ماها عشق حال میکنن ... اگه غیرت دارین یه کاری بکنین . اگه هم ندارین بشینین تا حقتون همینطوری خورده بشه