آقا دستت درد نکنه بلاخره جواب داد :10::11::40:نقل قول:
این آموزشو بزارین صفحه اول تا هر کی به مشکل خورد از این پست استفاده کنه
Printable View
آقا دستت درد نکنه بلاخره جواب داد :10::11::40:نقل قول:
این آموزشو بزارین صفحه اول تا هر کی به مشکل خورد از این پست استفاده کنه
سلام دوستان
من تازه kaspersky رو رو سیستمم نصب کردم(از ایندانلودش کردم)کد:www.---------.com
و سیستمم خیلی کند شده و شنیدم که هر موقع سیستم میاد بالا کسپر خودش برنامه ها رو اسکن میکنه و ...
چجوری این اسکن کردن بی مورد رو غیر فعال کنم؟
و اینکه تو قسمت Protection Center نوشته Overall Scanned اعداد همین جور اضافه میشن(یعنی داره اسکن میکنه) اینو چجوری باید غیر فعال کنم؟
کلا من میخوا م رو سیستمم کسپر نصب باشه ولی رو سرعت سیستمم زیاد تاثیر نداشته باشه(راهکاراش چیه؟)
ممنون
کسپرسکی نرم افزار سنگینی هست. خیلی نمیتونید سبکش کنید. اما مسیر زیر: ستینگ ، سربرگ جنرال اسکن ، 2 تیک پرفورم رو بردارید. اسکن های اضافی کاهش پیدا میکنه.نقل قول:
کسپرسکی تمام فایل های اجرایی رو اسکن میکنه برای همین Overall Scanned همیشه افزایش پیدا میکنه ( تمام آنتی ویروس ها این کارو نسبتا می کنند ) اما این جا فقط اعداد هم نوشته میشه.
راستی مشخصات لپ تاپم اینه:
core i5 460m
3 gig ram ddr3
geforce 540m
hdd 640g
acer 5742G دارم
فکر نمیکردم رو این سیستم این قدر تاثیر بداره و اونو کند کنه
حتی یه کپی ساده تو فلش رو هم کلی طولش میده(من قبلا از نود 32 استفاده میکردم انگار نه انگار رو سیستم نصب میکنیش و لی چون کسپر خیلی قوی تر بود الان اومدم و اونو نصب کردم بخاطر همین زیاد بلد نیستم باهاش کار کنم)
دوستان این Anti Banner کسپر رو فعال میکنم اما هیچ حرکتی انجام نمیده یعنی بنرهای تبلیغاتی مزاحم رو هیچ کاری نمی کنه چه طوری میتونم فعالش کنم و این بنر های مزاحم رو از بین ببرم ......
لطفا به صورت آموزشی بگین ....
ممنون
کسپرسکی نمیتونه همه ی بنر ها رو با هوش مصنوعی بلاک کنه. تقریبا 50 درصد رو بلاک میکنه. اما اگه سایت خاصی دارید و دارای تبلیغات اضافی هست روی بنر کلیک راست کنید و توی آنتی بنر اد کنید.نقل قول:
نکته بعدی اینه که بنر هایی که در کش مرورگر شما دانلود شده و هست ، چون با بارگذاری مجدد سایت فقط از کش مرورگر اجرا میشند و دوباره دانلود نمیشن باز به نمایش در میان .( تازمانی که کش پاک نشده باشه )
سلام
الان بهترین ورژن کسپر چیه که دانلودش کنم ؟
با سلام . آیا میتوان فایلهای آپدیت کسپر رو برداشت که موقع تعویض ویندوز احتیاج به آپدیت از اول نباشیم . ممنون میشم در مورد روش آن هم توضیح بدین.
من دستکاری فایروالش کردم و بلاک کرد کروم رو
و رفتم بازش کردم و اون جا هم یک سری دستکاری کردم تو دسترسی ها
چطور میشه دسترسی ها رو به حالت اول برگروند؟ مثلا گزینه ی سرچی نداره که بگرده و دسترسی ها رو باز محدود کنه؟
11.0.2.556نقل قول: