چون كه بن شدنقل قول:
چه عجب يه نفر ديدگاهش نسبت به رائول عوض شد و ديگه كوركورانه ازش حمايت نميكنه:نقل قول:
نقل قول:
چون كه بن شدنقل قول:
چه عجب يه نفر ديدگاهش نسبت به رائول عوض شد و ديگه كوركورانه ازش حمايت نميكنه:نقل قول:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش RmadridFC: رائول " کاپیتان رئال مادرید احتمال حضور خود در منچسترسیتی را رد کرد.
منچسترسیتی قصد دارد با یک پیشنهاد بزرگ " رائول " را در تابستان به خدمت بگیرد به طوری که آنها قصد دارند تعدادی بازیکن بزرگ به خدمت بگیرند. جمعه " مارک هیوز " سرمربی منچسترسیتی از انتقال " رائول " سخن گفت و حالا " رائول " این شایعه را رد میکند.
" رائول " پافشاری میکند که طرحی برای خروج از سانتیاگو برنابئو ندارد و قصد دارد تا پایان حرفهاش در رئال بماند.
" رائول " به مارکا گفت:« من حتی نمیتوانم آن را تصور کنم برای این که نمیتوانم اینجا را ترک کنم و انتقال به سیتی بزرگترین آرزوی من نیست. من تنها به اتمام حرفهام در رئال مادرید فکر میکنم، جایی که باشگاه من است و هنوز کارهای زیادی دارم.»
نه مثله اينكه اسطوره بيخيال نميشه دي:نقل قول:
هنوز کارهای زیادی دارم
فكر كنم لازم بشه شترا رائولو دنبال بكنن تا بيرون سانتياگو برنابئو :دي
سلام بر همه رئالیهای عزیز:
خوب از ممد یاد شد بسی دلتنگیدیم حیف شد .
خیلی تلاش کردم که از بنی در بیادش اما خدا انصاف بده مدیرا رو انصاف.
بریم سر قضیه پرز و نقل و انتقالات هیجان انگیز امسال :.
ببینید:
1:رونالدو به احتمال فراوون رئالیه اطمینان شخصی من از اونجاست که کالدرون گفته بود :رونالدو تابستون رئالی خواهد شد ولی بدونن رئالیهای این بخاطر پرز نیست و همش زحمتهای منه . پس معلوم میشه که یه خبرای هست.
===
2:زیدان توصیه کرده ریبری رو بخرن و پرز هم که حرف زیدان رو رو زمین نمیزاره و وارد مذاکره شده و به احتمال نسبتا زیاد ریبری هم سفید پوش میشه چون خودشم موافقه.
===
3:در مورد کاکا من خیلی تو شک هستم اما با خبرهای که اومده بود مبنی بر توافق گالیانی و پرز قبل ال کلاسیکو میشه امیدوار بود شما این رو هم اضاف کنید که کاکا هم بیادش رئال
===
4:میرسیم به سس فابرگاس پارسال گفته بود که اگه امسال ارسنال به جامی دست پیدا نکنه از ارسنال میرم و منم همین فکر میکنم و در حال حاضر به نظر خودمم مقصدی بهتر از مادرید نداره و ایشالا که میادش .
===
5:ابراهیموویچ هم که ندای جدای از اینتر زده و مشتری یکش رئاله به نظر میرسه که با معاوضه اون با هیگواین و یه مقدار پول کار تمومه و این انتقال سهل به نظر برسه احتمالش هست پس میگیریم که اینطور اتفاق بیفته.
================================================== =
حالا من فعلا همینها رو میریزم به حساب باشگاه
اینکه پرز دیگه چه بازیکنهای رو زیر نظر داره بماند
امیدوام که اینطوری بشه
و سال بعد حد اقل اگه رئال به نوای نرسید
از اینکه تیمی داریم که در کهکشانها نمی گنجد احساس غرور و افتخار بکنیم.
والدانو:کلیشی را به رئال بیاورید
مدیر ورزشی سابق رئال مادرید قصد دارد یک مدافع را در تابستان به پایتخت اسپانیا بکشاند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل: خورخه والدانو به دنبال تقویت خط دفاعی رئال مادرید در این فصل است و قصد دارد گائل کلیشی را از آرسنال خریداری کند. این مدیر ورزشی سابق رئال احتمالا به باشگاه باز خواهد گشت و این اتفاق در صورتی روی میدهد که فلورنتینو پرس ریاست باشگاه را مجددا کسب کند.
با این حال والدانو از همین حالا به فکر برنامهریزی است. مادرید در این فصل در پست مدافع چپ دردسرهای زیادی داشته و گابریل هاینتزه نتوانسته در این منطقه خوش بدرخشد. روزنامه آس گزارش داده والدانو قصد خرید کلیشی را دارد. او نه تنها بازیکن جوانی است که تجربه بسیاری دارد و در سطح اول فوتبال اروپا قرار میگیرد. این بازیکن 24 ساله فرانسوی بیش از 100 بازی برای تیم لندنی انجام داده و چند سالی است عضو تیم ملی کشورش نیز هست.
گفته میشود قیمت او 17 میلیون یورو خواهد بود و چون پرس آماده خرج کردن است این عدد چندان غیرمنطقی به نظر نمیرسد. پاتریس اورا هم مد نظر رئال قرار دارد اما با توجه به این که رابطه منچستریونایتد و رئال مادرید در تاریخ به این حد بد نبوده بسیار بعید است این انتقال روی دهد. دیگر مدافعی که زمزمه حضور او در اسپانیا شنیده میشود مایکون مدافع راست اینتر است.
رائول هیچ وقت همچین انتظاری نداشته! بلکه این تصمیم و خواسته مربی هستش. :46:نقل قول:
توی پارس فوتبال هم این آمار بود! این مقایسه اصلاً درست نیست! چون رائول با مهاجمای نوک مقایسه شده!!!! در صورتی که رائول مهاجم نوک، مهاجم سایه (بیشتر فوتبالشو توی این پست بوده)، و هافبک بازی کرده. و آماری رو که الان داره به عنوان یه مهاجم سایه، خیره کنندست!نقل قول:
بسه دیگه! :13: چقدر بی احترامی؟؟؟؟؟؟ :41:نقل قول:
دادن هیگوئین، دیونگی محضه!!!! اگه زلاتان می خواد بیاد، باید بدون رفتن هیگوئین بیاد!!! اگرم قرار یکی بره، اون نباید هیگوئین باشه!!! می تونیم ساویولا رو با مقداری پول رد کنیم بره!!! :46:نقل قول:
در هرحال من با اینکه طرفدار چلسی هستم
ولی امیدوارم سال آینده رئال دوباره همه چیزو در اسپانیا به دست بگیره و لالیگا رو قبضه کنه
این به خاطر شکست اخیر چلسی بر اثر ناداوری نیست
من هیچ وقت از بارسلونا خوشم نمی یومده
هیچ وقت
حالا بهترین حمله دنیا رو بیاره یک فکری به حال دفاع کنید مثل ابکش شده
هی هرچی ما هیچی نمیگیم شما بیاد به رائول دری وری بگید.نقل قول:
اینجوری که نشد دادش!!!