بستگی به رشته داره ! رشته های پزشکی و پیرا پزشکی مثل پرستاری که طرح اجباری دارن. یعنی بعد از آموزشی حتما تو مراکز بهداشتی درمانی خدمت میکنن.نقل قول:
Printable View
بستگی به رشته داره ! رشته های پزشکی و پیرا پزشکی مثل پرستاری که طرح اجباری دارن. یعنی بعد از آموزشی حتما تو مراکز بهداشتی درمانی خدمت میکنن.نقل قول:
این قضیش چیه ؟ زمان ما نبود ان چیبزانقل قول:
اینکه سپاه بیفتیم یا ارتش کاملا شانسیه؟ چون تو فرم اولیه که نمیشه انتخاب کرد. من شرایط امریه خاتم رو دارم که برای اینکه بتونم استفاده کنم باید حتما سپاه بیفتم. خب الان راهی هست من بتونم انتخاب کنم سپاه بیفتم یا کلا شانسیه؟ :n36:
خودت داری میگی شرایط داری پس لزوما قرار نیست جذبت کنه خاتم.نقل قول:
بعد از اینکه دفترچه فرستادی میری سایتشون ثبت درخواست میکنی و اگر شرایط داشتی و پذیرفتنت خودشون اتوماتیک میندازن سپاه.
آهان ممنون از جواب، پس تو برگ سبز مشخص نمیشه که سپاه میفتم یا ارتش، تو برگ سفید که دو هفته قبل اعزام میاد مشخص میشه درسته؟ (ببخشید من یکم پرتم!!:n28:)نقل قول:
دوستان من مدرک لازم برای سپاه رو دارم کسی هست راهنمایی کنه منو چطوری جذب بشم
به سپاه ناحیه شهر خودتان مراجعه می کنید قسمت منابع انسانی سرباز یکسری فرم به شما میدن. پر کنید بعد با گواهی برابر اصل تکمیلی ضمیمه می کنید میفرستن سپاه استان از او طریق شما جذب سپاه میشین این شرایط نیرومقاومت بود. نیرو زمینی سپاه شما هر پادگلن برین رو دست شما می گیرین چون سرباز لازم دارند ولی در هر دو شرایط یک عدد آشنا داشته باشی کارت زودتر درست میشه و خودتم باید پیگیر بشی تقریبا هر چهار پنج روز یک بار بری پیگیری کنی تا حتما بفزستن برات پرونده ات پرت نکنن گوشه اتاق چونمعمولا بعد از شما یکسری نور چشمی میاننقل قول:
دوستان یک سالی که بعد از فارغ التحصیلی فرصت داریم ، دقیقا از چه روزی شروع میشه؟
از روزی که آخرین نمره تو سیستم ثبت میشه یا روزی که کارای فارغ التحصیلی انجام میدیم و برگه تسویه میگیریم؟؟!!!
دست شما درد نکنه بابت همکاری عزیز.من آشنا دارم ولی راستشو بخوای کاری برام انجام نمیدن.خودم باید برم.به نظر شما من باید پارسال میرفتم به خاطر گفته پدرم واسادم ببینم چی میشه.حالا به نظر شما چقدر اضاف دارم؟نقل قول:
من خودم از دانشگاه پرسیدم گفتند دقیقا از روزی که آخرین نمره ات تو سیستم ثبت میشهنقل قول:
همچین چیزی نیست. آخرین نمره ی من در 13 بهمن ثبت شد . ولی در برگه ی لغو معافیت تحصیلی تاریخ رو 30 دی زده بودن.نقل قول:
ایشون درست میگن. تاریخ روز آخرین امتحان یا دفاع پایان نامه. شاید معافیت تحصیلی شما توی اون تاریخ تموم میشده و خودشون برای اینکه مشکلی پیش نیاد کمی جلوتر زدن.نقل قول:
ملاک براشون اون تاریخیه که توی برگه معرفی نوشته شده.
والا من از دانشگاه پرسیدم بم گفتند آخرین نمره ات که بیاد معافی تحصیلیت لغو میشه و وقتی بیای کارهای فارغ التحصیلیت رو انجام بدی ، تاریخ فراغتت همون روز میوفتهنقل قول:
حتی یادمه بم گفت واسه مهر نظام مهندسی که باید 3 سال از لیسانست بگذره تاریخ فراغت مهمه واسه نظام وظیفه تاریخ لغو معافی.
این دقیقا حرفای امور فارغ التحصیلان بود .. درست یا نادرست بودنش رو نمیدوم
دوستان خدمت منم پریروز تموم شد به بدبختی
خواهش من از دوستانی که تازه میخوان برن خدمت اگه شرایط دارید اگر پول دارید اگر حرفه ای ٰو صنعتی بلد هستید تروخدااااا خدمت نررررید عمرتونو وقتتنو تلف نکنید.
اونایی که هم میگن ما کاری بلد نیسیم وقتی وارد یگان میشن میفهمن چه اشتباهی کردن
راستی دوستان خبر رسیده از شهریور دوره تکمیلی سپاه کلا ورداشته میشه و مثل اینکه قراره خدمت بشه ۲۴ مااااه
تروخدااا با روح و روانتون بازی نکنید
انشالله همه اونایی که سربازن خدمتشون به خوشی تموم شه
:n12:
نقل قول:معافیت تحصیلی من شهریور سال بعد تمام میشد .نقل قول:
حتی در گواهی موقت پایان تحصیلات هم که دانشگاه صادر کرده که حکم مدرک رو داره و فقط قابل ترجمه نیست تاریخ فراغت رو 30 دی ماه زدن.
جالب اینکه من 1و3و4 بهمن امتحان داشتم و البته بصورت معرفی به استاد هم نبود و همون امتحانات اصلی دانشگاه بود.
و اخرین نمرم هم 13 بهمن اومد و 14 بهمن کارای فراغت رو انجام دادم و دانشگاه هم برگه لغو معافیت رو 12 اسفند بهم داد.
....................
به سلامتی،خوش به حالت من که تازه دی اعزاممه!راستی اون جمله که قرمز کردمو میگی چرا؟اگه بگیم بلد نیستیم چی میشه؟نقل قول:
سوال دیگم از دوستان،اگه امریه سپاه بیوفتی آموزشی هم سپاهه؟با مدرک لیسانس؟
منم ۱ ماه پیش اعزامم بود نرفتم الانم خیلی راضی امکه۲ سال از بهترین سال های عمرمو واسه خدمت تلف نکردم.به هیچ وجه هم کارت پایان خدمت زپرتی هم بدردم نمیخوره
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلام.
کسی سامانه پیامکی که اطلاع میدن رو شماره اشو میدونه ؟؟
..................
سلام دوستان
من برج 6 اعزامم
اگه الان تمدید کنم به نظرتون تاریخ اعزام برج 8 میشه یا 10?
تا به الان خبری هم نشده که کجا افتادم
کسی اینجا هست که تاریخ اعزامش برج 6 باشه؟
از پلیس +10 بپرسی دقیق بت میگه.نقل قول:
الان دبگه بعید میدونم تمدید کنن. زودتر باید اقدام میکردی، حالا برو پلیس +10 شاید کاری کردن.نقل قول:
سلام من نزدیک به دو هفته هست که پرونده من تکمیل شده ولی حوزه میگه فقط ما هفته ای یک پرونده به ناحیه میفرستیم و دو تا پرونده هم جلوتر از شما هستند ولی من باید تا آخر شهریور کسریم را حتما ثبت کنم چون میخوام برم دانشگاه به نظر شما چی کار کنم؟ اگر پرونده بره ناحیه چقدر طول میکشه که به سپاه استان ارسال بشه و اونجا هم چقدر طول میکشه؟
گل گفتی.خدمت من الان تو پلیس راه است خیلی خیلی وحشتناکه کاری که از سربازها میکشن.بیگاری و حمالی به تمام معنا.نقل قول:
اگه مردم ما یه دل باشن تو تاریخ اعزام ها هیچکس خودشو معرفی نکنه.شاید یه فکری به حال این نوع حمالی بکنن.
این ترجمه هایی که میدن حول حوش۱۰۰صفحه است و نزدیک ۳ماه کم میکنن رو کجا میتونم پیگیرش باشم؟
داداش خوده خوزستان خدمت میکنی ؟چه شهری هستی ؟نقل قول:
دوستان مکان آموزشی کی مشخص میشه ؟ اعزام 1 شهریورم.
کسی هست بدونه تقریبا چند روز قبل تاریخ اعزام معلوم میشه ؟
کسانی که تاریخ اعزامون برج 10 هست ، جدیدا تعجیل زدن ببینن برج 8 میشه یا نه ؟
سلامنقل قول:
برای تمدید اگر دلیل موجهی داشته باشید . یک هفته قبل از اعزام هم میتونید اقدام کنید و معمولا به احتمال زیاد موافقط میشه . موافقط هم به دلیل بستگی داره که به خاطرش تمدید میکنید .
اما برای تعجیل اکثر موارد احتمال موافقط کمه .
هفته پیش رو مشخص میشه . به 096480 زنگ بزنید بهتون میگهنقل قول:
پلیس راه واااای افتضاااحه خدا انشاله بهتون صبر بده خیییلی شرایط پلیس راه بده.فکر نمیکنم بخوان تغییری بده چون ملت راضی ان دگه:n34:نقل قول:
نمیدونم نشنیدم که ترجمه کنی ۱۰۰ صفه رو بعد سه ماه کم کنن مخصوصا الان که خیلی خیلی سخت میگیرن واسه کسری
انشااله به خوشی سربازیتون تموم شه
- - - Updated - - -
تشکر دوست من شما اگه میخوایید برید خدمت سربازی هم تو آموزشی هم تو یگانتون هیچ مسئولیتی رو قبول نکنید فقط اگه تایپ بلدید اونو بگید چون شانستون ممکنه بیفتید قسمت اداری و صبح تا ظهر باشیدنقل قول:
منظور من از جمله قرمز این بود که اگر کاری بلد هستید سرمایه ای دارید خودتونو درگیر سربازی نکنید
ایشااله موفق باشی:n12:
بعنی حتی اگر محل اعزام مشخص شده باشه ؟ چون نظام وظیفه به من گفت درصورت مشخص شدن محل آموزشی دیگه امکان تمدید نیست.نقل قول:
مثلا درخواست امریه دلیل موجهی هست ؟
برخی موارد هستند که حتی موارد اعزام هم مشخص شده باشه . میشه تمدید کرد .نقل قول:
برای امریه اگه سازمانت یا ارگان مورد نظر موافقط کنه . دو ماه فقط آموزشی میرید .
متوجهم. منظورم اینه که مثلا سازمان امریه کننده یک هفته قبل از اعزام با امریه موافقت کنه. من از نظام وظیفه پرسیدم گفت درصورتی که محل اموزشیت مشخص بشه و بعد از اون امریه موافقت بشه امکان اینکه امریه بشی نیست . حالا نمیدونم حقیقت داره یا اینکه کلا میخواست بپیچونه جواب سر بالا داد.نقل قول:
من برج 6 اعزامم و به اداره ای درخواست امریه دادم احتمال اینکه موافقت بشه هست ولی ممکنه جوابش بعد از مشخص شدن کدهای شهریور بیاد . آیا اون موقع من میتونم امریه بشم دیگه یا نه
فکر کنم بله. چون در هر صورت امریه دار ها باید آموزشی رو بگذرونن .نقل قول:
حتی اگر محل اعزام هم مشخص باشه وقتی با امریه موافقت بشه . بعد از آموزشی از طریق سامانه که قبلا ادرسش رو زده بودن که یک قسمت امریه داشت میتونی نتیجه امریه رو ببینی و پیگیری کنید. و بعد از آموزشی در ارگان مربوطه خدمت کنید.
پس چرا به من گفت اگر محل لعزام مشخص شده باشه و بعد از اون با امریه موافقت بشه دیگه نمیتونی امریه بشی ؟نقل قول:
نبود 7 روز دیگه :))
آقا اگه یکبار دو هفته سربازی رفته باشم و امریه هم نبودم بعد کنکور قبول شدم رفتم ارشد گرفتم الان میخوام برم سربازی میتونم امریه بگیرم؟؟؟:n26::n26::n26:
جناب بهزاد چرا میگی کسی نره؟... الان اتمام حجت کردن تا اخر مرداد هرکی نره دستگیری از شهریور شروع میشه!!! میگم راستی این قضیه دستگیری چی میشه اخرش؟ من برادرم ارشد گرفته 2 سال هست که نمیره و از لحاظ مالی پولداره ولی این قضیه دستگیری مهمه؟نقل قول:
به اون صورت که بیان دم دره خونه همه غایبین و بخان دستگیر کنن نیست ولی اگه جایی کلانتری، پاسگاهی جایی بگرن بفهمن غایبی دستگیرت می کنن.نقل قول:
کلا تکلیف خدمتت رو باید مشخص کنی اینجوری که نری همش تو مخیه، هرکی پول داره می تونه با پارتی بازی و هزار سوراخ دیگه خدمتشو بخره، هرکی هم نمی تونه اینجوری بخره پس اونقدر پول دار نیست که بتونه با پول بخره و با هزار جور محدودیت مواجه میشه، همین که پاسپورت نداری نمی تونی از کشور بیرون بری خودش کم چیزی نیست!