من خدمت دوستان گفتم
uid تون رو بدین تا دعوت نامه براتون بفرستم الان از بچه ها سید عضو کلن هست
و چند تا از بچه های قدیمی دیگه
من اینترنتم وصل شده
Printable View
من خدمت دوستان گفتم
uid تون رو بدین تا دعوت نامه براتون بفرستم الان از بچه ها سید عضو کلن هست
و چند تا از بچه های قدیمی دیگه
من اینترنتم وصل شده
45145594
اسم کلن چیه حالا...نکنه ap ه؟:دی
من ایدیم RnewEvil هست
چند وقته LoL بازی میکنم دوتا رو گذاشتم کنار ولی اگه جمع کلن خودمونین منم پایم
lordsنقل قول:
درخاست فرستاده شد اکسپت کن
ای دی نه دوست من یو ای دی بده اون عددی که زیر ایدیت هستنقل قول:
17149399
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
45373848نقل قول:
ای دی نه دوست من یو ای دی بده اون عددی که زیر ایدیت هست
:nd
سلام cao cao چه طوری منو یادت هست یا نه
اقا منم میتونم بیام ؟
برا من:
49576176
این شماره uid چطور شماره ای باشه خوبه؟
بعضی ها به بعضی ها میگن عجب uid ای داری!
اینکه اسمش kings هستش:دینقل قول:
یه بار دیگه invite بده
واسه منم اینه
4310350