کبوترهارو باید کشت و کلا فکر کنم 200 تایی باشن.نقل قول:
Printable View
کبوترهارو باید کشت و کلا فکر کنم 200 تایی باشن.نقل قول:
نقل قول:
کبوترهارو باید کشت و کلا فکر کنم 200 تایی باشن.
:18:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا ...........تو این بازی که به این راحتی آدم میکشن خوب کبوتر که دیگه هیچی.................
سلام ودرود ..........
من کدوم رو بکشم ............Play x یا Dawny ?
فرقی نداره داستان بازی راه خودش رو میره...اما پلی بوی رو بکش..خونش برای تو میشه...:27:نقل قول:
سلام ودرود ..........
من کدوم رو بکشم ............Play x یا Dawny ?
به نظر من playboy بکش چون اگه dwyne رو بکشی بعدش playboy رابطه شو قطع میکنه ولی اگه dywne رو نکشی می تونی بعدا باهاش دوست بشی و زنگ بزنی بهش ازش نیروی کمکی بخوای به دردت می خوره.خونه playboy هم مال تو میشه که می تونی از توش لباس اون یارو که تو gta3 بود رو به دست بیارینقل قول:
تو این سری از بازی خبری از پارکینگ شخصی ماشین ،هیدروژن برای ماشین و خرید خونه شخصی نیست........؟
خرید خونه و نیترو خبری نیست..اما جلوی در خونت پارکینگ شخصیت هست.....:20:با یه خط نارنجی مشخص شده....نقل قول:
تو این سری از بازی خبری از پارکینگ شخصی ماشین ،هیدروژن برای ماشین و خرید خونه شخصی نیست........؟
این تاپیک چه مشکلی داره من هر وقت میام اینجا آخرین صفحه اش الکیه کار نمیکنه مثلا الان که صفحه 917 هستش 918 هم داره اما در صورت کلیک کردن روش باز به صفحه 917 بر میگرده..............
باگ فرومه اون :دی
کسی %100 بازیو تموم کرده؟
اره.....
من تا %100 بازی رو به یه سختی ردش کردم!!!!!
سلام بروبچ :20:
من روی این یکی سیستمم تازه GTA IV نصب کردم ...
قبلا رو اون یکی سیستمم بازی کرده بودم ولی یادم نیست چی کار کردم که اجرا شد بلاخره :31:
الان Social Club رو که میزنم و Play میکنم بازی رو دو تا ارور میده ...
اولی همونه که میگه You are not currentlu logged into social club
دومیه همون ارورس که میگه Application failed to lunch
فکر کنم اون موقع یه کرک بود که دانلود کردم و اوکی شد ...
میشه راهنماییم کنید ...
میخوام امشب بازیش رو راه بندازم حسابی عقده ای شدم یه دل سیر بشینم تا صبح بازی کنم :27::11: