نقل قول:
سلام و خسته نباشید
دوست عزیز در صبات چیزی به نام محدود کردن سرعت نیست هر چقدر پهنای باند بیشتری مصرف کنید نمی بندند
Printable View
نقل قول:
سلام و خسته نباشید
دوست عزیز در صبات چیزی به نام محدود کردن سرعت نیست هر چقدر پهنای باند بیشتری مصرف کنید نمی بندند
نقل قول:
تهران زیر دست شرکت مرکزی هست اما شهرستان ها هر کدام نماینده پشتیبانی جدا گانه داره . با هماهنگی مدیریان L2 شرکت صبانت میتوان زیاد یا کم کرد
من سرویس 512 دارم میتونم قبل از تموم شدنش یک مگش کنم؟
بله امکانش هست - اما باید به نماینده فروش بگید سرویس فعلی شما رو برگشت بزنه تا به حالت رزرو در نیاد و بتونید استفاده نماییدنقل قول:
سلامنقل قول:
داداش ی راهنمایی بکن
من سرویس 2 مگ طلایی گرفتم و لی سرعت دانلودم فیکس روی 50 هست
به نظرت محدود نکردن ؟؟؟؟
اینم ی تست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام
من ااخرای شهریور سرویس جشنواره ی تابستانی گرفتم که 512 بود الان میخوام بدونم که 2 مگ هم میتونم بگیرم یعنی اخرش 512 نیست؟ بعد میتونم از 512 که هنوز یک ماه دیگه مونده به 2 مگ تغییر سرویس بدم؟
صبانت کاشان هستم
سلام ،
دوستان من ساکن پاسداران (تهران) هستم ، در حال حاظر اینترنت 512 مخابرات دارم چون پینگش از جاهای دیگه بهتر بود ...
اما چند وقته نه تنها پینگش خراب شده ، بلکه با بستن و ایجاد اختلال در چند DNS معروف ، عملا کار و برای من غیر ممکن کردن ...
وارد سایت صبانت شدم شکه شدم ! قیمتاش خیلی متفاوت بود !! بعد دیدم نوشته ضریب اشتراک 100% ... !!!
یعنی سرعت 128 ، دانشم 100 هست ؟ پینگش که اینطوری باید عالی باشه ! خوب هست ؟ ممنونم ! :n16:
ویرایش 2 : یه چندتا شرکت دیگه هم دیدم ... اینا چرا یهو همه ضریب اشتراکاشون 99 درصد شده ؟ :n13:
سلام دوست عزیز من 128 صبانت دارم و تقریبا با 220-240 دانلود میکنم توی امضام هم یه تست با sppedtest گذاشتم ماله زمانیه که خطها داغون بود الان بهتر هست توی شهر ما روی 4مگ بستن پیشنهاد میکنم اول یه ماهه بگیر بعد مطمئن شدی یکساله بگیر من 4ساله از صبانت اشتراک دارم و راضی امنقل قول:
دروود دوستان کسی صبانت در تهران داره؟ من شدید به مشکل برخوردم..نامحدود حجمی استفاده میکنم ولی وقتی دانلود به 15 گیگ میرسه پهنای باند خیلی کم میشه و میرسه به 15 کیلوبیت و ضدحال! اینترنت حجمیش الان چه طوری هست؟ منظورم دانلود شبانه هست کسی اطلاع داره؟
سلام به همه
چن تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید مشکلی دارم اینکه چه در ساعتهای رایگانه شبانه و چه در زمانهای دیگه :::زمانی که از اینترنت استفاده نمیکنم از حجم ترافیکم کم میشه 200 تا 400 مگ هر شب ...وایرلسم هم پسورد داره و مطمئم کسی مصرف نمیکنه و یکی دو روزه هم تنظیم کردم وایرلسم مخفی باشه ولی بازم ترافیکم کم میشه حتی زمان رایگان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعت 1 مگ دارم بیشتر کارم وب گردی فیسبوک و یوتیوب هست هر روزی 700 _800 مگ اینطوری مصرف میشه و خیلی زیاده و اصلا صرف نمیکنه راهی هست اینطوری کم نشه ..مبین نت برای وب گردی و..... انقدر زیاد حجم کم نمیکنه؟؟؟
الان چند روز برای دیدن یه فیلم تو یوتیوب هر چند ثانیه قطع میشه در صورتی که قبلا به هیچ وجه اینطوری نمیشد؟