نه نمیخوام الکی شهریه بدم.میخوام کلا کنسلش کنم.راهی نداره؟نقل قول:
Printable View
نه نمیخوام الکی شهریه بدم.میخوام کلا کنسلش کنم.راهی نداره؟نقل قول:
تا اونجایی که من خبر دارم نه .نقل قول:
چون حذف و اضافه هم نداره که بخوای حذف کنی !
حذف اضطراری هم نمیدونم داره یا نه ، اگرم داشته باشه بازم باید شهریه رو پرداخت کنی ...!
یعنی من الان ندم جز اینکه کارت صادر نمیشه مشکل دیگه ای پیش نمیاد و فقط بدهکار میشم به سایت و بدهی ام میاد روی مبلغ ترم بعد؟و این بدهی باعث نمیشه که نتونم ثبت نام کنم؟
سلام بچه ها
من برای ترم تابستونه تنظیم خانواده و مدیریت کنترل پروژه های فناوری اطلاعات برداشتم
دیروز که شهریه رو پرداخت کردم دیدم درس مدیریت و کنترل پروژهای فناوری اطلاعات حذف شده و جاش یه درس دیگست , سیستم های چند رسانه ای :n13:
جفتشون 3 واحدی هستن
مشکل اینجاست که من پیش نیاز این درس رو پاس نکردم :n29:
چه جوری اینا خودشون ای درس رو برای من برداشتن؟
کتابشم خریدم می خوام بخونم
فقط الان شک دارم
بخونم پاسش کنم بعدا مشکلی پیش نمیاد؟؟!
سلام به همه ي پيام نوريا.
بچه ها يكي از دوستانم براي ترم تابستون واحد برداشته ولي تاريخ امتحاناتش رو نداره فعلا هم قصد پرداخت شهريه رو نداره.
كدوم يكي از شماها براي تابستون درس هاي طراحي و پياده سازي زبان هاي برنامه نويسي + طراحي VLSI ديجيتال رو برداشته. لطفا تاريخ و ساعت امتحان رو برام بگذاره .ممنونم.
سلام تا اونجاییکه من میدونم امتحان درس طراحي و پياده سازي زبان هاي برنامه سازی 92/05/29 از ساعت 15/45 تا 16/45 هستش. ولی مورد دوم را خبر ندارم.نقل قول:
مراجعه كنيد به :نقل قول:
سلام به همه ي پيام نوريا.
بچه ها يكي از دوستانم براي ترم تابستون واحد برداشته ولي تاريخ امتحاناتش رو نداره فعلا هم قصد پرداخت شهريه رو نداره.
كدوم يكي از شماها براي تابستون درس هاي طراحي و پياده سازي زبان هاي برنامه نويسي + طراحي VLSI ديجيتال رو برداشته. لطفا تاريخ و ساعت امتحان رو برام بگذاره .ممنونم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : مهلت ثبتنام پذیرش بدون آزمون در رشته محلهای دانشگاههای پیامنور و غیرانتفاعی مردادماه سال 92 تمدید شد / تمدید مهلت ثبت نام و انتخاب رشته
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : مهلت ثبتنام پذیرش بدون آزمون در رشته محلهای دانشگاههای پیامنور و غیرانتفاعی مردادماه سال ۹۲ که پیش از این تا ۲۲ مردادماه ۹۲ بود ، تا پنج شنبه ۲۴ مردادماه ۹۲ تمدید شد.
بدینوسیله به اطلاع می رساند مهلت ثبتنام پذیرش بدون آزمون در رشته محلهای دانشگاههای پیامنور و غیرانتفاعی مردادماه سال ۹۲ تا پنج شنبه ۲۴ مردادماه ۹۲ تمدید گردید و متقاضیان می توانند براساس ضوابط و شرایط مندرج در دفترچه راهنمای انتخاب رشته و همچنین کدرشته های تحصیلی ، نس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ت به ثبت کدرشته های مورد نظر حداکثر تا پایان روز مذکور منحصراً از طریق سایت اینترنتی این سازمان اقدام نمایند.
ضمناً داوطلبانی که قبلاً فرم انتخاب رشته خود را تکمیل نموده اند، در صورت تمایل با توجه به مندرجات اطلاعیه مذکور، می توانند نسبت به ویرایش رشته های انتخابی خود تا تاریخ ۲۴ مردادماه ۹۲ نیز اقدام نمایند.
کسی نمیدونه؟نقل قول:
برای نظام تجمیع درس چند رسانه ای پیش نیاز نمیخواد الکی زده پیش نیاز میخوادنقل قول: