ویندوز تازه بزنم فرق میکنه؟
Printable View
ویندوز تازه بزنم فرق میکنه؟
7 یا 8 بودنش فرق میکنه؟
سلام دوستان
من يه هارد اکسترنال سيگيت دارم
يک ترابايت
از ارتفاع کمي افتاد
ضربه خورد
فرستازم تعمير گفتن. بد سکتور فيزيکي داره
کاريش ميشه کرد؟
نقل قول:1. اگر PC هست حتماً بدون هيچ واسطه اي (مثل كابلهاي رابط يا usb hub) به يكي از پورتهاي پشت كيس متصل كنيد . اگر يكي از پورتها جواب نميدهد ، ديگري را تست كنيد . اگر لپتاپ هست پيشنهاد ميكنم به برق شهر متصل كنيد .نقل قول:
2. در حالت Safe mode هم تست کنید یا اینکه سیستم را به حالت Clean Boot ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بالا بیارید يا اينكه مجدداً ويندوز نصب كنيد و هارد اکسترنال را تست کنید.
3. اگر از USB3 استفاده میکنید از آپدیت بودن درایور مطمئن بشید.
درایور چی رو آپدیت کنم؟نقل قول:
درایور USB3 .نقل قول:
usb3آپدیته.ببینید از این دو تا عکس چیزی میفهمید؟امکان داره سیستک من ساپورت نمیکنه؟چون سیستمم تعریفی نداره.usb2 رو ساپورت میکنه اما 3 رو نه.هاردمم هم 2 و هم 3 رو ساپورت دراه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام هارد مکستر160 گیگ که موقع نصب ویندوز 150 گیگ ظرفیت داره ایا راهی هست که کل ظرفیت کل هارد رو برگردانم؟فریمور mc1h ایا نیاز به اپدیت فریمور هست ؟
همینطور است طبیعی است این موضوع به دلیل واحدهایی است که برای هر کیلوبایت درنظر گرفته شده هیچ هاردی با حجم واقعی خود نیستنقل قول:
با سلام
من یه هارد ADATA CH11 1TB دارم ، چند روز پیش داشتم از توش فیلم نگاه میکردم یهو فیلم قطع شد و کامپیوتر هنگ کرد، هارد رو در اوردم دوباره وصل کردم اما دیگه وصل نشد. ولی وقتی وصلش میکنم نرم افزار HD Tune و حتی خود Disk management ویندوز هارد رو نشون میدم اما درایوش تو my camputer نمیاد :
قبلا یه کلی بد سکتور پیدا کرده بود که با HDD Regeneration درستش کردم اما باعث شد که هموجور که میبینید کلی reallocated sector پیدا کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم بدونم بنظرتون مشکل هارد من چی میتونه باشه؟؟ ممنون میشم اگه جواب بدید
با تشکر