سلام من میخوام برم خدمت شنیدم اصل مدرک رو میخوان من مدرسه ای که توش درس میخوندم جمع کرده معلم نیست کجا رفته چطور میتونم اصل مدرک دیپلمم رو بگیرم ؟
ضمنا در قدم اول باید چه کاری انجام بدم؟
Printable View
سلام من میخوام برم خدمت شنیدم اصل مدرک رو میخوان من مدرسه ای که توش درس میخوندم جمع کرده معلم نیست کجا رفته چطور میتونم اصل مدرک دیپلمم رو بگیرم ؟
ضمنا در قدم اول باید چه کاری انجام بدم؟
با گواهی موقت دیپلم هم میتونید.نقل قول:
در قدم اول هم میرید پلیس +۱۰ دفترچه رو میگیرید مراحل و مدارکی که توش نوشته رو تکمیل و اماده میکنید و تموم.
با سلام به همه دوستان
بنده میخوام معافی کفالت بگیرم به عنوان بیماری قلبی پدرم.
کسی هست اطلاعات و نکته ای داشته باشه ؟؟؟
من به دلایلی نتونستم برم سر موقع سربازی حالا بعد حدود 4 سال دارم میرم چقد اضاف میخوره ؟ آیا بخوشدگی میخوره ؟
به اداره آموزش و پرورش منطقه خودتون مراجعه کن واسه مدرکنقل قول:
به نظرم دست نگه دار بعضی روزا هستند که میگند به مناسبت فلان روز اگه سربازا خودشون رو معرفی کنند غیبتشون بخشیده میشه .نقل قول:
یه نفر رو بفرست نظام وظیفه سوال کنه. حتما آمار بگیر بعد اقدام کن که الکی 6 ماه اضاف نخوری. هرچند شنیدم کسایی که خودشون رو معرفی کنند اضافشون بخشیده میشه ولی حرفاشون که حرف نیست .
دوست عزیز اگر اضافه خدمت بخشیده بشه برای کسی که سر خدمت هم هست بخشیده میشه نه فقط کسایی که خودشون رو معرفی کنندنقل قول:
دوستان من میخواستم تو سپاه خدمت کنم.پدرم جانباز هست 21 درصد بعدش بهم از پارسال گفت واسا من برات کسری میگیرم بعدش من نرفتم از پارسال واسادم تا امسال.الان بهم میگه پست کن.الان میترسم.به نظر شما من پست کنم میفتم ارتش.میخواستم تو سپاه خدمت کنم آخه من دوره تکمیلی بسیج رو رفتم اما گفتن تو سربازی بهت نمیدیم.الان راهی نداره من سپاه برم
Sent from my D6503 using Tapatalk
کسی هست الان سپاه خدمت کنه
شرایطشو بهم بگه بی زحمت
یه طوری پست کن که برج 12 بیفتی الان برج 10 داره پر میشه فکر کنم ( از نظر آب و هوا میگم )نقل قول:
وقتی پست کنی زمان زیادی واسه پذیرش گرفتن از سپاه داری شما هم که پدرت جانباز هست و نسبت به بقیه یه امتیاز داری
ارتش هم بد نیست اگه جای خوب بیفتی فقط نیروی انتظامی :n14:
ببینید اگر شما به حد نصاب تلفیقی که در دفتر چه ذکر شده رسیدید که کاملا معافیت شاملتون میشه ولی اگر نرسیدید.. فکر کنم حداکثر 9 ماه کسر خدمت بخورید.نقل قول:
در مورد اینکه فضای این جاهایی که گفتید چجور هست ...اطلاعی ندارم.
متشکر از راهنمایی.بچه ها گفتن تو اضاف داری.من باید 19 سالگی میرفتم الان 20 سال دارم متولد 1374 هستم.میتونم از جانبازی پدرم استفاده کنم.بعد گفتن بهم شما نمیتونی سپاه بیفتی اضاف داری.به نظرت راه داره برم تو سپاهنقل قول:
اگه منظورتون کسری جانبازی پدرتونه باید بگم که به متولدین 74 هیچ گونه کسریی نمیدننقل قول:
اگه منظورتون کسری جانبازی پدرتونه باید بگم که به متولدین 74 هیچ گونه کسریی نمیدننقل قول:
من هم قانونش رو دیدمنقل قول:
یکی از دوستام 73 هست اون هم شاملش نمیشه ؟ :n36:
اگه اشتباه نکنم متولد 73 به بعد دیگه کسری نمیدن.
من پدرم 30 ماه جبهه داره طبق قانون 9 ماه کسری دارم اما چون غیبت دارم متاسفانه برام کسری نمیخوره راهی نداره بشه ازش استفاده کرد ؟
بخشش برای غایبین در نظر نمیگیرن ؟
6ماه جبهه رو چند ماه کسری میدن ؟
منم 24 ماه پدرم جبهه داره جانباز 21 درصد هم هست ولی میگن به متولد پایین 73 میدن منم موندم چیکار کنم.ای کاش میرفتم.پدرم میگه پست کن منم میترسم جای بد بیفتمنقل قول:
سلام
تاریخ اعزام من اول شهریور امسال هست و آموزشی هم سپاه هستم با مدرک فوق لیسانس. اگه موهامو به جای شماره چهار با شماره 10 یا 12 بزنم اشکالی داره؟ در طول دوره آموزشی چند بار باید موهارو کوتاه کرد؟
شما طبق قانون معافی . اما اطلاع ندارم کسی غیبت داشته باشه میتونه استفاده کنه یا نه ( احتمال زیاد میتونه، یه پرس و جو کنید )نقل قول:
شما به احتمال بسیار زیاد (99%) معاف هستید، چون 24 ماه سابقه جبهه و 21 درصد جانبازی ، جمعشون میتونه به میزان 30 ماه سابقه باشه ( البته اگر برادر بزرگتری که از این شرایط استفاده کرده باشه، نداشته باشید )، از طرفی هم تا جایی که خبر دارم برای معاف شدن سال تولد مهم نیست، فقط کسایی که میخوان کسری بگیرن باید متولد 72 و قبل تر باشننقل قول:
برای اطمینان از مراکز پلیس+10 یا نظام وظیفه شهرتون یه سوال کنید
من دوست داشتم تو سپاه خدمت کنم چون تو سپاه و بسیج خیلی خدمت کردم و مدرک دارم باید اقدام کنم حیف اضاف دارم وگرنه کارم درست میشد.با حرف بچه ها فعلن هستم از کسی هم نپرسیدم باید وارد عمل بشم ببینم به کجا میرسمنقل قول:
5 درصد دو ماه کسری داره و 6 ماه جبهه هم 2 ماه که باهم جمع میشه و مجموعا 4 ماه کسری به شما تعلق میگیره.نقل قول:
مجموع جانبازی و جبهه به 30 برسه معاف میشین، به متولدین 73 به بالا کسری تعلق نمیگیره ولی از نظر معاف شدن مشکلی نداره، یعنی معاف میشید.نقل قول:
6 ماه جبهه دو ماه کسری داره.نقل قول:
30 ماه جبهه معاف میشین و معافیت محدودیت سنی که 72 به پایین باشین نداره. برای کسری گرفتن باید متولد 72 و ماقبل باشید ولی برای معافیت مشکلی نیست.نقل قول:
نقل قول:
غیبت داشته باشم چی ؟
25 ماه چطور ؟ معافیت داره؟
غیبت داشته باشی نمیتونی از کسری استفاده کنی تا زمانی که اضاف سنواتی بخشیده بشه و بعدش میتونی از کسری استفاده کنی اگر در طول مدت خدمتت اضاف سنواتی رو نبخشن که کلا از کسری نمیتونی استفاده کنی.نقل قول:
30 ماه به بالا معافیت داره، 25 ماه فقط کسری داره اونم برای متولد 72 به قبل و بدون غیبت و اضاف سنواتی.
معمولا غیبت بخشیده میشه ؟نقل قول:
معمولا 22 بهمن بخشیده میشه ولی پارسال که بخشیده نشد، حالا امسال باید صبر کنید ببینید میخشن یا نه.نقل قول:
آخرین بار سال 93 بود که گفتن هرکی تا آخر سال 93 دفترچه پست کنه غیبت هاش بخشیده میشه و بعد از اون تا الان خبری نشده.
دوستان یکم راهنماییم میکنیدنقل قول:
دوستان اینکه میگن با داشتن کارت سبز هم باید آموزشی بری صحت داره ؟
جدیدا میگن برداشته شده و حتی با کارت سبز هم باید آموزشی بری
سلامنقل قول:
راستش منم خیلی دوست داشتم سپاه خدمت کنم!
ولی دنیا همیشه به کام آدم نیست!
اتفاقا نیرو زمینی ارتش هم افتادم :n03:
حتی اگه ناجا هم بودم بیشتر رغبت داشتم ولی به هر حال کاری بود که شده بود!
در هر صورت 19 ماه مثل مرد خدمت کردم تا تمام شد:n25:
سپاه فقط نیرومقاومتش خوبه بقیه جحاهاش با ارتش هیچ فرقی نمیکنهنقل قول:
نه فرقی بین درجه هاش هست درواقع سرباز صفر با ستوان دو هیچ فر قی نمی کنه الانم کهبه سلامتی درجه ها کاهش دادن پزشک سیتوان سه میدن. لیسانس رزم اور دوم
سلام دوستان
از کسایی که اموزشی رو رفتن درباره وضعیت کسایی که سابقه خدمتی دارن و قبلا اموزشی رو گذروندن اطلاع دقیق دارن؟
چند روز نگهشون میدارن؟
آخه من تو سپاه و بسیج خیلی خدمت کردم نزدیکای 5 سال.بعد مدرک و آموزش دارم.کسی که تو سپاه خدمت کرده راهنماییم میکنه چه شرایطی میخواد؟نقل قول:
سلام دوستان
حین خدمت میشه برای معافیت اقدام کرد؟معافیت پزشکی و ...
بله میشه برا انواع معافیت ها اقدام کردنقل قول:
بله میشه برا انواع معافیت ها اقدام کردنقل قول:
دوستان این شماره سریالی که باید برای سربازی از سایت پلیس +10 بخریم از 1 داره تا الی ... باید شماره 1 رو بخرم ؟ جریانش چیه
1تا 10 تعداد سریالی هست که میخوای بخری. از سایت هم نخری در موقع ثبت نام در خود +10 میتونین نقدا یا بوسیله POS پرداخت کنین.نقل قول:
دوستانی که به تازگی اموزشی رو سپری رو کردن سال 95 یا در حین اموزش هستن(ترجیحا نیرو انتظامی)
کسی از جزییات اموزش مجدد کسایی که سابقه خدمتی دارن اطلاع داره؟چقد برا اموزش نگهشون میدارن؟
من قبلا سه ماه خدمت کردمو الان اعزام برج هشتم
دوستان اینکه بعد آموزشی روزی که تقسیم میکنن که هرکسی بره کجا خدمت کنه ایا رشته دانشگاهی تاثیری توی اون داره یا نه؟
مثلا دوست ما پرستاری خونده امکان اینکه بیفته بهداری هست یا نه؟
چون من شنیدم روزی که میخوان تقسیم کنن میگن هرکسی چه تخصصی داره و بر اساس تخصص میفرستن اونجا..این راسته یا نه؟
بعد کلا بهداری چه جور جایی هست؟خوبه؟پست روی دکل هم داره یا نه؟شیفت شب بخوای وایسی داره یا نه؟
ممنون میشم یه اطلاعاتی برای ما که هنوز خدمت نرفتیم بگید بلکه ترسش بریزه