1 به 10 را کلا بیخیال شو چون به کمترین سرعت مجاز محدودت میکنن! و وبگردی هم اعصاب خرد کن میشهنقل قول:
Printable View
1 به 10 را کلا بیخیال شو چون به کمترین سرعت مجاز محدودت میکنن! و وبگردی هم اعصاب خرد کن میشهنقل قول:
هربار هر شرکتی رو عوض کنید پول رانژه گرفته میشه.نقل قول:
موفق باشین.:40:
60 گیگ!!نقل قول:
سرویست چیه که می تونی 60 گیگ دانلود کنی؟
خب پس شما چه شرکتیو پیشنهاد میدید ؟نقل قول:
برای وب گردی و Video Chat فقط
ممنون
نگفتم دانلود کردم .نقل قول:
گفتم"60 گیگ لینک دانلود نشده دارم"
video chat که با همین سرویس های اکو میشه !نقل قول:
کافی روی 2 مگ ببندن سرویس شما رو .
فقط یک مشکلی هست! Video chat تقریبا مثل دانلود میمونه ! خیلی حجم مصرف می کنه ! روزی 15 دقیقه هم اینطوری چت کنی به آخر ماه نمیرسی و ترافیکت تموم میشه !
من خودم فقط تفریحی video chat میکنم اونم با fps پایین و کیفیت کم ولی بازم خفن حجم میبره ! (با نرم افزار oovoo )
این سرویس های pol -20 gig 256 پارس آنلاین رو که 40 تومن هست بگیری کارت راه میفته !
---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------
خوب اگه تورنت نباشن احتمالا تا حالا لینکاشون بخاطر مسدود شدن هاست های بزرگ خراب شدن !نقل قول:
اگه لینک هات سالم هست سریع فایل ها رو روی هاست های خودمونی مثل رپیدباز و آپلودباز remote یا لیچ کن !
سلام دوستان عزیز
حدود 1 ساله که از شاتل سرویس ارت 5 دارم میگیرم و از پینگش هم ناراضی هستم چونکه انلاین بازی میکنم :2:
بنظرتون از پارس انلاین سرویس بگیرم بهتر نیست :10:
سلام دوست عزیز .نقل قول:
کی گفته مشهد پهنای باند اضافه کردن . یه مدت میشه مشهد هم ترکیده . حداقل مال من که اینجوریه . ملاحظه بفرمایید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویسم هم ارت 1 هست .
:2:
سرعت شده در حد دایل اپ
اکو رو گفتن ! آرت رو سرعتش رو بالا ببرن که شاتل سکته میزنه ! سرویس آرت پهنای باند شاتل 20 برابر هم شه همین جوریاست !نقل قول:
ممنون از دوستان
پس تو این شرایط بازم از وایمکس بهتره دیگه!!
وایمکس بهت میده 3گیگ ماهیانه 15600تومن و شبانه و روزانه نداره همش 3 گیگ داری تازه شانس بیاری از 3گیگت ندزدن!!
حالا همینو بیام شاتل بگیرم غیر شبانه رایگانش ترافیک خودمو در طول روز که خوب سرویس دهی میکنه دیگه؟
ممنون
سلام داداشنقل قول:
اگر با سیاستهای شاتل پیش بری مشکل خاصی برات پیش نمیاد. البته ترافیک روزانه سرویسهای eco اگر برات حقیقیش نکنند روی 2 مگ بسته شده ولی تا اخر امسال حقیقی میشه انگار
نوسان هم داره یعنی ممکنه شانسی برای شما خوب در نیاد و بلعکسش
توصیه میشه در منطقه ی خودتون از دوستان وهمسایه ها بپرسی کدوم شرکت بهتره
ولی کلا با روزانه ی شاتل اگر اهل دانلود نیستی زیاد اذیت نمیشی
دانلودر باشی باید فاتحه ی شاتل رو بخونی:31:
با این همه بدی هایی که من از شاتل شنیدم ، یکی از آشناهامون 128 نامحدود داره عجیبه که سرعت دانلودش بصورت میانگین روی 50
امکان نداره من 512 نامحدود داشتم سرعتم از 5 بالاتر نمیرفت و همش هم میگفتن با 10 نفر شر هستی در صورتی که فقط من 512 نامحدود داشتم و خودشون سرعت رو روی 5 فیکس میکنننقل قول:
در رابطه با سرعت روزانه شاتل من موافقم چون سرعت روزانه را برای خرید ترافیک بیشتر مشتری ها بالا بردن توی مرکز مخابراتی ما که خوبه مهم شبانه س که بده اونم شما استفاده ندارید....
از سرعت مشهد هم من از بچه های همین فروم شنیدم مشهد شاتل خیلی خوبه چند صفحه قبل البته اره سرویس های اکو رو گفتن :5:
alan pishe yeki az dostam bodam 2Mb dasht soratesh be zor be 180 kb miresid
یعنی چی امکان نداره؟ وقتی بنده دارم با چشمم میبینم...نقل قول:
امکان نداره من 512 نامحدود داشتم سرعتم از 5 بالاتر نمیرفت و همش هم میگفتن با 10 نفر شر هستی در صورتی که فقط من 512 نامحدود داشتم و خودشون سرعت رو روی 5 فیکس میکنن
ضمنا وقتی گفته میشه 1 به 10 یعنی ممکنه اون 9 تایی دیگه تا مدتی با شما شیر نباشن و بعدا که اضافه شدن شیر کنن.
چون این سرویس ها به ضرر شرکتها هست شرکتها میان به حداقل سرعت مجاز شیر میکنن منم از شرکت دیگه 512 نامحدود داشتم سرعت همیشه 8 بود و هر چی هم تماس گرفتم و با تنظیم مقررات گفتم گفتن شما چیکار 9 نفر دیگه دارید درصورتی که من اولین نفری بودم که این سرویسها را ازشون گرفتم منم دیدم کاری نمیشه کرد سرویس برگشت زدم محدود گرفتمنقل قول:
حتی شبانه هم که اکانتش فرق داشت سرعت بیشتر از 8 نمیشد در صورتی که دان استریم را روی 3مگ بسته بودن ولی از توی اکانتینگ محدود کردن این موردی که شما میگید شانسی از زیر دستشون در رفته یادشون رفته از اکانتینگ محدود کنن.
عزیزم مثل اینکه شما سرعتو دقت نکردی ها . یه هفته هست که اینجوری شده . سرعت اگه بخواد به قول خودشون طبق قرار داد هم باشه باید حداقل 16 باشه نه 7 (سرعت دانلود ):19:نقل قول:
حدود 2 هفته قبل سرعت دانلودم 50 بود .:13:
الکس جان سرویس من 128 و سرعت دانلودم الان روی 200 - 250 میچرخه. مشکل اینجاست که اگه روز ها دانلود کنی خیلی زود تموم میشه حجمت.نقل قول:
شبها سرعتم میاد روی 50 - اما اون رو هم اگه زیاد دانلود کنیم محدود میشیم به حدود 3 .
در واقع اگه دانلود محدود باشه شاتل عالیه. اما کسی که به هدف دانلود رایگان میخواد سرویس بگیره اصلا نباید از شاتل استفاده کنه.
عموم کسانی هم که اینجا میبینی معترضن اونهایی که که قصد دانلود شبانه بالا دارن. راضی ها هم معملا حرفی نمیزنن.:31:
بله درستهنقل قول:
ولی همه چیز دست خودشونه و احتمالا سرویس شما رو روی یه عدد مشخص فیکس میکنند
اینکه شما با چند نفر شیر بشی و همیشه اونها همزمان با شما کار کنند کمی دور از ذهنه
در کل بیشتر شبیه محدودیت و محرومیته تا شیرینگ
خیلی مشترک ازشاتل رفته / تو هفته قبل بهشون ایمیل زدم که میخوام از این شرکت برم / تا حالا دو بار بهم زنگ زدند که منو منصرف کنند/خودشون هم میدونند چه غلطی دارند میکنند / هم سرویساشون از شرکتهای دیگه گرونتره هم اینجوری محدودت میکنند/
میدونستید که مقلا تو پارس انلاین میتونید ترافیکی که براتون مونده به ذوره بعد منتقل کنید وشاتل نوچ..
من الان درست 22 شب هستش که سرعت من توشب 5 کیلوبایت هستش
8 روزدیگه تا آزادی
سلام
بله به خاظر همین گفتم تعجیب می کنم
چون اگر من اینترنت نامحدود با سرعت 50 داشتم دیگه غمی نداشتم
احتمالا همون از زیر دستشون در رفته.
بابک جان این محدودیت ها برای کاربران غیر CRA ؟ یا برای CRA هم اعمال میشه؟نقل قول:
الکس جان سرویس من 128 و سرعت دانلودم الان روی 200 - 250 میچرخه. مشکل اینجاست که اگه روز ها دانلود کنی خیلی زود تموم میشه حجمت.
شبها سرعتم میاد روی 50 - اما اون رو هم اگه زیاد دانلود کنیم محدود میشیم به حدود 3 .
در واقع اگه دانلود محدود باشه شاتل عالیه. اما کسی که به هدف دانلود رایگان میخواد سرویس بگیره اصلا نباید از شاتل استفاده کنه.
عموم کسانی هم که اینجا میبینی معترضن اونهایی که که قصد دانلود شبانه بالا دارن. راضی ها هم معملا حرفی نمیزنن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من خودم از یه شرکت دیگه گرفتم انقدر از شاتل بدی شنیدم نیومدم سمتش!نقل قول:
بله درسته
ولی همه چیز دست خودشونه و احتمالا سرویس شما رو روی یه عدد مشخص فیکس میکنند
اینکه شما با چند نفر شیر بشی و همیشه اونها همزمان با شما کار کنند کمی دور از ذهنه
در کل بیشتر شبیه محدودیت و محرومیته تا شیرینگ
اینی هم که میگم مال یکی از آشناهامونه..دان استریمش روی 512 و سرعت دانلودش از 30 به بالاست 128 نامحدود شاتل داره
خوبه واله خدا شانس بده منم سرویسم 128 ولی سرعتم بین12-20 خیلی زور بزنه تا30 بیشتر نمیشه اونم تو روز تو شب هم چه دانلودم زیاد شه چه کم سرعتم پایین تر از اینه ..........:41:
با وجود حرف شما ولی من تو اینترنت داشتم چک می کردم هنورز بیشترین مشترکین رو شاتل داره !نقل قول:
کلا شرکت های بزرگ وقتی بخوای ازشون انصراف بدی دلیل انصراف رو ازت می پرسن و تا جای امکان مشتری رو نگه می دارن
فکرکنم در حال تست اینترنت ملی هستند. خیلی از سایتهای خارجی لود نمی شوند.
نقل قول:
درسته
من خونه مادر اینا، شاتل دارم
چون دیگه دانلودم اونجا خیلی کم شده... سرعتم عالیه
روزها بالای 200 اه و شب ها هم حدودا بالای 60
پینگ هم که عالی شده...
اینترنت ملی؟نقل قول:
تا جایی که یادم هست اینترانت بود نه اینترنت.
اگر هم راه بیوفته روی محیط انتقال دیگه ای احتمالا قرار می گیره. مثل فیبرنوری.
نقل قول:
منم Eco 512 دارم
الان سرعت ها رو افزایش که دادن روی 2MG من سرعتم تو روز 200 کیلوبایت به بالا شب هم بین 150 - 160 نوسان داره
پینگمم اوکیه :46:
دوسنان من الان 3 روزه به شاتل برگشتم
روز اول دان استریمم رو 2 مگ بود
ولی از شانس گند ما روز دوم و امروز همون 738 هست
سرویس 512 هست
کسی این مشکل رو داره ؟
نقل قول:
احتمال داره خطت نکشیده باشه ، آخه بعضی از خطوط روی سرعتای بالا جواب نمیده
خوب زنگ بزن پشتیبانیش ببین چرا روی 738 هستش؟؟
به مناسبت 22 بهمن بازم ازین پکیجای 3گیگ بخر 6گیگ ببر میزارن؟:دی
من به امید 22بهمن بازم 3ماهه تمدید کردم اکو 512 رو
دوستان من سرویس ART 1 دارم، و الآن به مدت 2هفته هست که بن هستم!:41: واقعا خسته شدم... راهی وجود داره از بن در بیام؟ قبل از بن سرعت دانلودم 100کیلو بود!
تو تبریز این هدیه 3 گیگنقل قول:
همراه با طرح 128 سه ماهه 5 گیگ 15 تومن (بدون رانژه) فعال هستن + یه طرح دیگه
بچه ها حاضريد فردا دسته جمعي بريم شركت شاتل رو به ا تيش بكشيم ؟؟؟؟!!!!
آقا دیگه ازین هدیه های 3گیگ بخر 6 گیگ ببر نمیدن؟
من شدیدا نیاز دارم،به ته دیگ داره میرسه:31:
آخرین پست های من با شاتل علیرغم میل باطنی دارم به دلیل کیفیت بسیار پایین شاتل از شاتل خداحافظی میکنم هر چقدر حنتظر بودم تا شاتل کیفیت بهتری پیدا کنه متاسفانه اینطور نشد و هیچگاه شاتل به دوران طلایی گذشته بازنگشت و روز به روز بدتر شد
با اینکه من اصلا دانلودهای شبانه نداشتم واهمیتی هم برام نداشت ولی متاسفانه شاتل برای مرور. در اینترنت با سرعت 512 هم راضی کننده نیست
برای 22بهمن باید بدن قاعدتانقل قول:
6گیگ بخری 6 گیگ هم هدیه میدن؟نقل قول:
ما که راضیم و واقعا مشکلات دوستان رو نداریمنقل قول: