پس از سال ها پیش ثبت نام vdsl اومد
ثبت نام با لینک زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
پس از سال ها پیش ثبت نام vdsl اومد
ثبت نام با لینک زیر
دوستان برای شما هم این روزا مدام چراغ لینک میپره و قطعی دارین؟
دوستان برای شما هم این روزا مدام چراغ لینک میپره و قطعی دارین؟
قطعی برای خیلی ها هست. من هم دارم.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
دوستان
ظاهرا دیگه آسیاتک مثل قبل جشنواره کم مصرف نمیزاره...
قبلا یه چارت بود که اپراتور های مختلف رو تو سرعت و حجم باهم مقایسه میکرد.... متاسفانه منطقه ما هم ظرفیت ها پر هست.
الان کدوم شرکت بیشترین حجم رو رو سرویس هاش میده؟
سلام دوستان
چند روزه سرعت دانلود خیلی پایین اومده و بسته من 8 مگه ولی زیر صد کیلو بایت سرعت داره و در پنل مودم هم سرعت رو باز گذاشتن و از این جهت هم مشکلی نیست و با پشتیبانی هم حرف زدم درست نشد. مشکل از کجاست ؟
نقل قول:
متاسفانه شرکت دیده بان نت و رهام داتک الان بیشترین حجم ترافیکی رو در اختیار کاربر قرار میدن اما متاسفانه به شکل خیلی افتضاح کیفیت .!:biggrin:
داداش چجوری رو 8 مگ همچین snr گرفتی؟نقل قول:
فاصله ات از مرکز مخابراتی چقدره؟
سلام
آقا من امروز سرویسم فعال شد
همون اول زدم حالت بازی
فقط رفتم تو speedtest اونجا زد ITC این عادیه؟؟؟؟
مسئله دوم
آیپی من الان valid نیست، به پشتیبانی بگم حلش میکنه؟؟؟ منظورم اینه که IP-Valid رو طبق قاعده باید بدند بهم دیگه؟؟
اره مال منم زده itc ولی برام مهم نبود:wink:نقل قول:
البته بعد فعال کردن حالت گیم
آخه من خودم مخابرات بودم تازه تغییر دادمنقل قول:
خودم مبین نت دارم ولی برای گیم یه سرویس استیبل توی خونه میخواستم که خب ADSL بهترین گزینس، تعریف پینگش رو هم خیلی شنیده بودم برا همین اومدم اینور
احساس میکنم بعد از تموم شدن این طرح یکماهه آسیاتک برگردم روی مخابرات :wac:
درباره اون IP چی.... زنگ زدم میگه فقط اگر IP استاتیک بخری اون قضیه IP ولید درست میشه.... دوستان اینجا میگفتند که شرکتا موظف هستند IP Valid به مشترک بدن (مخابراتم بودم از اول ولید بود).... اونو چیکار کنم
- - - Updated - - -
آخه من خودم مخابرات بودم تازه تغییر دادمنقل قول:
خودم مبین نت دارم ولی برای گیم یه سرویس استیبل توی خونه میخواستم که خب ADSL بهترین گزینس، تعریف پینگش رو هم خیلی شنیده بودم برا همین اومدم اینور
احساس میکنم بعد از تموم شدن این طرح یکماهه آسیاتک برگردم روی مخابرات :wac:
درباره اون IP چی.... زنگ زدم میگه فقط اگر IP استاتیک بخری اون قضیه IP ولید درست میشه.... دوستان اینجا میگفتند که شرکتا موظف هستند IP Valid به مشترک بدن (مخابراتم بودم از اول ولید بود).... اونو چیکار کنم
بگو بزاره گیم خطت رو بعد هم مودم رو یه خاموش و روشن کن بعد هم یه تست بزار ای پی ولید هم بپرس ولی فک کنم جدید باید استاتیک بخرینقل قول:
این سرویس گیم بعد فعال کردن چه تغییر باید ایجاد کنه؟ واسه من نه پینگم تغییر کرده نه چیزی
گیم تو درخواست ها برام بازه برخلاف بعضیا که کلا تو سامانشون نشون نمیدهنقل قول:
آی پی رو پرسیدم گفت باید استاتیک بخری ولی یکی از دوستان اینجا گفت که باید با درخواست ولید بدن، و اگر ممانعت کنند خلاف قانونه
خیر سرش باید پینگ رو کاهش بدهنقل قول:
اینطور که بوش میاد من فقط همین یکماه آسیاتک خواهم داشت و برمیگردم روی مخابرات
نه آی پی ولید، نه پینگ بهتر.... تازه وقتی میری روی گیم مود کلا میری رو مخابرت :|
خیلی خوبن اینا
تنها مزیتش گیگ پک های خوبشه..... که اونم چون خط من حتی 4 مگ هم نمیکشه، بدردم نمیخوره
اگه منظورتون اینه ای پی مودم و نت فرق داره زنگ بزنید بگید نت تایپمو 2 کنید درست میکنند(سرویساشون نت تایپ 3 میده حالت عادی) من زنگ زدم گفتم نت تایپمو 2 یا 1 کنید یه روز طول کشید ولی الان درست شده ای پی مودم و اینترنت یکی شدهنقل قول:
نقل قول:
8مگه ولی رو 14 بسته بودن زنگ زدم بستن رو 16 snr هم شد 17 فاصلم کمه 500 متر اینا
سلام این هم مکالمه من در سرویس دهی انلاین اسیاتک
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قاسم زاده مکالمه با شما را پذیرفت
سلام وقت بخیر
سلام چرا در تست سرعت میزنه سرویس دهنده itc
اشتباه میزنه
حتی در تست ایپی هم همینطوره
چه مشکلی ایجاد میکنه؟
ایا هم پیام یکی از مشتریان در فروم من هم همین مشکل را دارم :سلام
آقا من امروز سرویسم فعال شد
همون اول زدم حالت بازی
فقط رفتم تو speedtest اونجا زد ITC این عادیه؟؟؟؟
مسئله دوم
آیپی من الان valid نیست، به پشتیبانی بگم حلش میکنه؟؟؟ منظورم اینه که IP-Valid رو طبق قاعده باید بدند بهم دیگه؟؟[IMG]file:///C:/Users/ADMINN~1/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.png[/IMG]
چه مشکلی ایجاد میکنه؟
مشکلی که ایجاد نمیکنه ولی فکر کردم مشکلی پیش امده
نه
ممنون خداحافظ
خواهش می کنم
خدانگهدار
مکالمه شما پایان یافت.
برای سرویس گیم در مشخصات خط (کنار SNR و ...) چک کنید مقدار interleave depth برای اپلود و دانلود باید عدد 1 باشه نه بالاتر.نقل قول:
خیلی ممنون....نقل قول:
فرقی بین 1 و 2 هست؟؟؟
چیزی که من میدونم از قبل اینه که کلا NAT باید بهتر باشه چون یه جور حفاظت سایبری هم بحساب میاد مثل DDOS Protection.... ولی ما تو ایران زندگی میکنیم.... میدونید که چی میگم
حالا جالبه اگر بگم رو حالت گیم مد در مقایسه با سیم کارت ایرانسل.... ایرانسل پینگ بهتر و نسبتا پایداری بهتری رو داشت.... اصلا خودم کف کردمنقل قول:
وقتی کانتر رو باز میکنم اول بازی (گیم مد فعاله) پینگ حدود 300 میچرخه کم کم که میگذره میاد روی حدود 70 که با سیم کارت ایرانسل هم من دقیقا همین مقدار رو میگیرم
Line Stateنقل قول:
:
Showtime
Modulation
:
ADSL2 PLUS
Annex Mode
:
ANNEX_A
Downstream Upstream
SNR Margin
:
10.8 19.4 db
Line Attenuation
:
27.4 16.9 db
Data Rate
:
10240 767 kbps
Max Rate
:
17904 947 kbps
CRC
:
13058 0
چیزی که اشاره کردید وجود نداره :S
مودمم tp link هست اگه اطلاع دارید کجاست ممنون میشم
دقیقا همینجا باید باشه. نمیدوم جای دیگه هم نمایش میده یا نه مثلا قسمت advance داره یا خیر. جاهای دیگه رو هم نگاه کنید. از همین صفحه کامل اسکرین شات بگیرید.نقل قول:
نقل قول:
بله ایراد بزرگش همینه. بعضی اوقات در روز اینطور میشه تا چند ساعت.
فکر کنم مودم ایشون TP-LINK باشه، مودم دوست منم این گزینه رو تو قسمت information نداره، من خودم ASUS دارم تو DSL Log نشون میدهنقل قول:
شبکه های وایرلس که اگه اشتباه نکنم بهشون پوینت تو پوینت هم میگن، اونا از نظر پینگ و کیفیت چطوره؟؟ البته منظورم آسیاتک نیست، کلا میگم
سلام دوستان ، یک سوالی داشتم،الان که آسیاتک سرعت همه سرویساشو تا پایان اردیبهشت تا 16 مگ باز گذاشته ، می خواستم ببینم قبل از این داستان که آسیاتک سرعتا رو باز بزاره ، سرعت سرویس 4 مگ نقره ای روی چند بسته شده بود؟
من از همون اول که اومدم انقدر زنگ زدم که یک نفر برام پهنارو رو 16 گذاشتنقل قول:
حتی هر چقدر هم اینترنت خریدم پهنا پایین نیومد :headphone:دی
حتی با سرعت 512 و 1 مگ:n05:
پس با اکانتینگ سرویسای نقره ای محدود نیستن درسته ؟ یعنی سرعت هر چی تو مودم نشون بده همون هستش درسته؟شما کدوم سرویس نقره ای و دارید ؟داخل آسیاتک هم قابلیت annex m دارن که سرعت آپلود خط روی 2 مگ باشه ؟ آپلود شما روی چند هستش؟نقل قول:
نقل قول:
من دنبال annex m نیستم .. و تا بحال پیگیری نکردم چون سرعت دانلود میاره پایین درسته؟؟ اگه اشتباه من زنگ بزنم پشتیبانی شاید برام فعال کنن
این هم سرویس من
واین هم مقدار کشش . اپلود
نه annex m به سرعت دانلود ربطی نداره ، مقدار آپلودتو دو برابر می کنه ، کیفیت خطت خوبه ، سرویس گیم هم فعال کردی؟نقل قول:
اره فعال کردم ولی زنگ زدم برای anex m اصلا نمیدونن چیه:n08::n08:نقل قول:
آره تا جایی که من خبر دارم آین annex m و یکی های وب داره یکی هم شاتل که تو همه شهرها فعال می کنن ، بقیه شرکتا اصلا" نمی دوننannex m چی هستش ، من یک بار زنگ زدم پشتیبانی شبدیز گفتم annex m پروفایل خطمو فعال کنید تا سرعت آپلود خطم دو برابر بشه ، هنگ کرد طرف:biggrin::n19::n08::n08:نقل قول:
Annex M فقط شرکت های مخابرات ، شاتل ، های وب و تک نت فعال میکنن برای کاربراشون. ..:wink:نقل قول:
دقیقا"، من شاتل و های وب و می دونستم اما مخابرات و تک نت و نمی دونستم که annex m و فعال می کنن.نقل قول:
تک نت مگه روی پورت آسیاتک سرویس نمی ده؟نقل قول:
پیش ثبت نام عمومی سرویس VDSL آسیاتک در سایت
ایول . پس تو خود مخابرات ساکن هستیننقل قول:
دوستان سرعت سرویس ها باز هست؟ مثلا یک مگ یا ۵۱۲ چنده؟
سلام این سرویس منهنقل قول:
و تا 16 باز گذاشتن
دوست عزیز سرعت دانلود شما چقدر هست؟
اون سرعت پورت شماست
تا آخر اردیبهشت سرویس ها تا 16 مگ باز هستن.
ایا پینگ داخلی و خارجی آسیاتک در طول 24 ساعت ثابت هست؟ (منظورم در حالت گیم مد یا fast path)
سلام
فعالسازی و رانژه خط از سمت آسیاتک چه مدت زمانی طول خواهد کشید ؟
من امروز ساعت 1 ظهر از سایت آسیاتک ثبت نام ADSL رو انجام دادم ، الان در پنل کاربری در مرحله ارسال و انجام رانژه خط هست و قفل شده !
به واحد MDF مخابرات مرکز مون هم تماسی داشتم گفتن آسیاتک فقط ثبت کرده ولی درخواستی در رابطه با رانژه خط نفرستاده.
الان باید چیکار کنم ؟ هر چی به پشتیبان آسیاتک توضیح میده متوجه نمیشه هی میگه توی سیستم من ارسال نامه رانژه به مخابرات زده !!!
195 شکایت بزن حتی اگه 1 روز نشده ولی لحنش تند نباشه مثلا بزن ثبت نام کردم اگه ممکنه هماهنگ کنید سریع تر وصل شده من بعد 2 روز ک وصل نشده بود صبح شکایت زدم تا ظهر وصل شد زنگ زدن گفتم اوکیه شکایتو به حل شده تغییر میدمنقل قول: