نه آقا 1 مگ تو لیستشون واسه همه هست. شما از طریق وبسایت ثبت نام کن. من الان 1 مگ دارم خانگی .چند نفر دیگه هم هستن.نقل قول:
1 مگ نامحدود سرعتش اندازه 512 نامحدود سایر ISP هاست.با این تفاوت که همه جا 70 تومنه مخابرات 45 تومن.
Printable View
نه آقا 1 مگ تو لیستشون واسه همه هست. شما از طریق وبسایت ثبت نام کن. من الان 1 مگ دارم خانگی .چند نفر دیگه هم هستن.نقل قول:
1 مگ نامحدود سرعتش اندازه 512 نامحدود سایر ISP هاست.با این تفاوت که همه جا 70 تومنه مخابرات 45 تومن.
نقل قول:
من سرویسم ۲۵۶ بود و سرعتم ۱ به ۸ بود، پس نمیتونستم طلبکار باشم ازشون
بقیه سرویس ها اگه کمتر از ۱/۸ هست میتونن حضوری برن خرشون رو بگیرن، با اینجا پست گذاشتن چیزی درست نمیشه
من تو این گرما هلک هلک پا شدم رفتم مخابرات، بعدش اومدم اینجا نتایج رو گفتم که به درد بقیه بخوره
ولی اینجا کلا همه عادت کردن به هم توهین کنن و بپرن به هم
دوستان 512 من هم تا 50 بزور میره بنظرتون امروز برم حضوری شکایت فایده ای داره ؟؟؟ :n29:
کلا حضوری بهتره چون تو پنل اصلا جواب نمیدننقل قول:
جای حضوری رفتن اگه تو سایت سازمان مقررات رادیویی شکایت بنویسین اینطوری اونا مجبور میشن بیان!
دوست عزیز اون که مودم نشون میده چراغ لینک هست که ارتباط شما با مخابرات منطقتون هست:n02: gateway درواقع دروازه های خروجی اینترنت از کشور هست که از مسیر مانند ترکیه اذربایجان عمان روسیه و .... رد میشه و دست زیر ساخت هست و زیر ساخت پهنای باند رو از این مسیر ها تهیه می کنه و به شرکت های خصوصی میفروشه و اینکه کدوم isp رو کدوم gateway باشه فقط دست زیرساختهنقل قول:
مسکوت عزیز شما که ساکن بابل هستی مثل بنده بنظرت بازم صبر کنیم و امیدی هست که اوضاع به قبل برگرده یا اینکه آی اس پی رو عوض کنیم کلا ؟نقل قول:
تو بابل بهترین شرکتی که نزدیک به سرویس های مخابرات سرویس بده چیه؟ ارزش داره تخیله کنیم بریم یه شرکت دیگه؟
دوستان یک سوال سرعت یک مگ نامحدود مخابرات چه سرعت دانلودی میده کاری به تقسیم بر 8 کردن ندارم میخوام اونایی که یک مگ نامحدود دارن بگن مرسی
الان یکی از دغدغه های خودمم همین اینترنت شده البته به هیچ شرکتی در زمینه دانلود رایگان امیدی نیست من خودم الان تو فکر اینم که 128 نا محدود مخابرات رو برا دانلود نگه دارم با این خط روزی 2 گیگ رو راحت میشه دانلود کرد که برا من زیاد هم هست و یک خط اعتباری بگیرم و یه سرویس یک یا دو گیگ که شبانه رایگان نداشته باشه رو از یه شرکت دیگه بگیرم برا وب گردی که سر جم ماهی 20-22 تومن پول اینترنت میشه دو تا با هم البته دقت کن که می خوای اینکارو کنی سرویس 128 بگیر که هم ارزون باشه و هم شبانه نداشته باشه و پینگ خوب داشته باشه دیگه همه شرکت ها 128 رو رو 2 مگ می بندن و 200 تا سرعت داره برا وب گردب نیازی به اینقدر سرعت نیست بلکه پینگ مهمه سعی کنید تو منطقتون شرکتی رو پیدا کنید که فقط پینگ پایین داشته باشه و تایم اوت نده وگرنه همین مخابران با سرعت 60 اگه پینگ پایین و تایم اوت نداشت سرعتش برا وب گردی خوب بود مشکل ایجاد نمی کردنقل قول:
از تمامی دوستان به ویژه آملی ها خواهش میکنم اگر شرکتی رو میشناسن که اینترنت با پینگ خوب و بدون تایم اوت و قطعی ارائه میده به من اطلاع بدن ، حالا یا تو همین تاپیک یا پیام خصوصی (برا اینکه یه وقت خدای ناکرده تبلیغ نشه :n02:)
باور کنید خیلی به جوابتون نیاز دارم من سرویس 1 مگ محدود گرفتم به این امید که پینگش خوب باشه ولی بازم نمیشه آنلاین بازی کرد:n28:
من نه سرعت دانلود برام مهمه، نه ترافیک رایگان، نه حجم نامحدود، نه تماشای فیلم های روز دنیا ،نه دانلود بازی ps3 یا Xbox،نه دیگه قیمت مناسب، نه آب و غذا :41:، نه حتی اکسیژن هوا :n28: ، نه .....
فقط یه ISP به من معرفی کنید که پینگ خوب و بدون تایم اوت و قطعی داشته باشه
یه دنیا ممنون!:42: