برای دانلود فیلم و سریال اصلا شاتل رو پیشنهاد نمیکنم ! سرعت دانلودش از سرورهای خارجی در حد افتضاح ! اما اگه واسه دانلود از سایتهای ملی مثل پی سی دانلود میخوای خوبه.نقل قول:
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
Printable View
برای دانلود فیلم و سریال اصلا شاتل رو پیشنهاد نمیکنم ! سرعت دانلودش از سرورهای خارجی در حد افتضاح ! اما اگه واسه دانلود از سایتهای ملی مثل پی سی دانلود میخوای خوبه.نقل قول:
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
من فک نمیکنم فرقی داشته باشه!
اگه اکانت پریمیوم سرورهای خارجی رو داشته باشید راحت با سرعت بالا میتونید دان کنید
سرورای داخلی مث دانلودها و پی سی دانلود و ... سرورای رایگانن!! ولی استفاده از اینترانت باعث شده سرعتشو در داخل کشور خیلی خوب باشه!
امید جان اگر تو ویندوز بلو تو قسمت لنگوئیچ و زبانه فرمت رو فارسی انتخاب کنی دیگه هیچ جای ویندوز برای دات نمیزاره و فقط فقط اسلش.نقل قول:
مال من که DU Meter هم بجای دات.اشلش میزنه.
اون حجم آپلود هم برای همه هست و هر چه قدر تعداد کانکشن هات زیاد بشه اونم زیاد میشه. و بیشتر برای صحت فایل.که از الگوریتم هایی که الان یادم نیست برای صحت اطلاعات ارسال شده از سمت سرور به کلاینت.هم برای تنظیم سرعت بین دو سمت و هم برای مسیر برگشت.هزار کفته دیگه
کسایی که مدرک سیسکو دارن بهتر می تونن کمک کنم.اگر کسی است یاری کنه.
نقل قول:
شما نون خور مخابرات نیستی!
ولی واقعا اگه اینطور نیس دلیلی نمیبینم ک جولوی این همه شاکی از مخابرات دفاع کنی!
من طرح 256 داشتم
با سرعت 1024 خریدم
شبانه رو رو 256 محدود کردن و گفتن واسه حجوم کاربراس!
الانم ک روزانه رم محدود کردن (خدا میدونه این بخاطر چیه؟!)
اونوخ شما میای طرح الماس میزاری؟
اون طرح اگه نامحدود با سرعت 10000000000 هم باشه اینجا به کسی مربوط نیس!
کسایی ک اینجا دارن شکایتشونو مطرح میکنن دردشون از کم فروشیه!
(حرف شما مصداق اینه ک عذر میخام گنجشک رو سرت برینه بعد خدا رو شکر کنی ک گاو پرواز نمیکنه)
شما دقیقا همون نتیجه ای هستی ک مخابرات میخاد بگیره! به مرگ گرفته تا به تب راضی باشی!!!
دوستانی ک اینجا شکایتشونو مطرح میکنن!! دم همتون گرم! روشن گری میکنید!
ولی بیشتر از این قر زدن و ناله کردن فایده نداره!
مث من همین الان اگه میتونین مخابراتو بپیچونین و برین سراغ خصوصیا!!
ازین مخابرات ک امکاناتشون کمتر نیس!
من همین الان با کمتر از پولی ک به مخابرات دادم ، واسه یه طرح از شاتل ثبت نام کردم!
اقوامم دارن و کلی راضی بودن!
الان من در بدترین حالت یه اینترنت به مراتب بهتر از مخابرات گیرم میاد! (همین همسایه پایینی مون 256 شاتل گرفته میگه شبا 4-5 گیگ دان میکنه)
الان دانلود از سرورهای اپلودباز و رودفایل و امثال اینا خارجی حساب میشه ؟نقل قول:
دوست عزیز شما چه طرحی از شاتل گرفتی و سرعتت چنده ؟ دانلود شبانت چطوری هست ؟ منطقه شما کجاس؟نقل قول:
رفیق من هنوز تازه ثبت نام کردم تا اینترنتمو راه بندازن طول میکشه!نقل قول:
شاتل درحال حاضرفقط بدرکسانی می خوره که ازسرورهای داخلی دان می کنند اونم با تبصره یعنی هروقت دلش می خواد اونم می بنده همین طورکه تو همین هفته این کاررو کرده بود تو تاپیک شاتل هم می تونید ببینید
این روش های دورزدن هم هرچی باشن بازم ازفیلترشاتل باید بگذرن اونم براحتی می شه جلوش رو گرفت
پس همه این مسائل رو بسنجید و باچشمان بازشرکت اینده اتون رو انتخاب کنید
چون واقعا تو همین مشهد هم انتخاب های خیلی بهتری ازشاتل هست
خب شما ک میدونی به ما هم بگو!نقل قول:
واقعا از هر پیشنهادی استقبال میکنم!
من هنوز پولی پرداخت نکردم
پس هنوز جا برای مانور دارم
نقل قول:دوست عزیز پس اطلاع درستی نداری فرق نمی کنه شما اکانت چه سروری داشته باشی وقتی می گن ازسرروخارجی محدود می کنه شامل تمام سایت هایی می شه که سرورشون خارج ازکشوره دیگه فرق نداره شما پریمیوم باشی یا نهنقل قول:
یعنی سایت های مثل اکسپرس لیچ رود فایل اپلود باز و................ حالا دیگه به سایت هایی مثل اپلوددو نت لودد و... کاری نداریم
شما درحال حاضرفقط توسط وی پی ان ایرانی که یکی ازدوستان دارن می فروشن می تونید ازسرورهای خارجی دان خوبی داشته باشید اونم که این چند شب اخیرخبرهای خوبی ازش بگوش نمی رسه