سلام دوستان.
براي كنسول 360 رمزي چيزي وجود داره كه بزنيم مثلا پولمون زياد شه يا ديگه نميريم يا ماشين آزاد شه؟
ممنون
Printable View
سلام دوستان.
براي كنسول 360 رمزي چيزي وجود داره كه بزنيم مثلا پولمون زياد شه يا ديگه نميريم يا ماشين آزاد شه؟
ممنون
تمام این کد ها رو در تلفن همراه نیکو وارد کنید:نقل قول:
خون کامل و زره کامل :
3625550100
خون ? زره و مهمات :
4825550100
اسلحه نوع اول :
4865550100
اسلحه نوع دوم :
4865550150
کم شدن Wanted Level :
2675550100
بالا رفتن Wanted Level :
2675550150
انتخاب آب و هوا :
4685550100
گرفتن Cognoscenti :
2275550142
گرفتن FBI Buffalo :
2275550100
گرفتن Turismo :
2275550147
گرفتن Comet :
2275550175
گرفتن SuperGT :
2275550168
گرفتن NRG900 :
6255550100
گرفتن Sanchez :
6255550150
گرفتن Jetmax :
9385550100
چه اروری میده که نصب نمیشه ؟ من بدون مشکل نصبش کردم روی 7 ! اما نمیدونم چرا بازی لگ میندازه یه ادم باحال هم نمیگنقل قول:
ه این تا چقدرش طبیعیه؟ پلیز هلپ می .
چند تا پست قبلي يكي از دوستان نوشته بودن كه: (بايد يك اكانت آفلاين توي ويندوزلايو درست كني تا بتوني سيو كني و موقع اجراي بازي هم نبايد به شبكه وصل باشي تا مشكلي بوجود نياد) بعد چندتا پست قبلي هم كه نوشته بودن وقتي بازي اجرا شد home رو بزنيم بعد وارد اكانت افلاين بشيم تا بتونيم افلاين سيو بديم.نقل قول:
اما براي من اكانت افلاين نيست كه بخوام سيو بدم.هيچ اروري هم نميده.
خوب خودت جواب خودت رو دادی دیگه اکانت آفلاین باید ایجاد کنی Create Offline Profile رو باید بزنی شاید پیداش نمی کنی اونجا که ازت می پرسه یکم اسکرول رو بکش پائین می بینی دکمه ایجاد رو دقت نمی کنی عجله می کنی بخونی توضیحات رو م تونی ایجاد کنی بازم می گم عجله می کنی و پیغام ها رو نمی خونی واسه همیننقل قول:
منم دقیق مشکل شما رو داشتم تو اکس پی هم کپی میکردم با دسته توی بازی فیفا قاطی میشد و حالم رو گرفت یه دوست فکر کنم تو همین تایپیک اینو بهم معرفی کرد کافیه اجراش کنی فایل رو دسته رو شناخت اونوقت میری تو بازی همین خیلی راحت اگه نشد کل فایل دانلودی رو تو دایرکتوری بازی کپی میکنی ولی یادت باشه با برنامه winrar اکسترکتش کنینقل قول:
60 کیلوبایتهکد:http://www.2shared.com/file/dx68DsFN/emolator-360.html
سلام ودرود
- تو بازی چه جوری میشه از دوستات زمان ماوریت ها استفاده کنی (طبق توضیح اول خودبازی )
- آیا ماشین خود نیکو هم چراغ راهنما و کمربند ایمنیش کار میکنه............؟
- ماموریت های پلیس قسمت کریمcream آیا پایان داره؟ و چرا زمان رسیدنش به خلافکار ها اینقدر کمه ؟
و من ماموریتهای قسمت موست وانتد (تحت تحقیب ها )رو تا قسمتی که طرف خلافش همون جی تی ای هستش یعنی دزدی بزرگ ماشین رفتم و گفتم تمومش نکنم اگه تموم بشه چه اتفاقی میافته...........؟
-و دیگه اینکه ماشنی که بوریس قبل از اولین مسابقه به نیکو میده رو کجا میشه پیداکرد ........مثل وایس سیتی نمایشگاه ویا جایگاهی داره...؟
-واینکه اون کبوتری که یه نور نارنجی داره و در حال نوک زدن هستش چیه مثل اون 100 تایی های سری های قبلیه......
نقل قول:
بعضی وقتا که نیکو می خواد ماموریتی انجام بده خودش زنگ میزنه به دوستاش مثلا رومان یا little jacob بدون اینکه شما بتونید جلوشو بگیرید یعنی بازی اینطوری طراحی شده.بعضی وقتا هم که شما دوستی تون با یکی به یک درصدی می رسه شما می تونید به طرف زنگ بزنید و ازش کمک بخواین.مثلا می تونید به dawyne زنگ بزنید و ازش بخواین دوتا آدم بفرسته براتون.ماموریت موست وانتد که کلا 30 تا آدم است که باید بکشید و فکر نکنم اتفاق خاصی بیفته بعد پایانش.برای پیدا کردن ماشین و اسلحه در بازی هم برین اینترنت بگردید خیلی راحت میشه پیدا کرد.:46:
سلام گرینا جان....نقل قول:
سلام ودرود
همونطور که دوستمون توضیح داد یه سری مراحل که جزء داستان بازیه و دوستات میان کمکت...اما بعضی وقتا هم میتونی از روی گوشیت بهشون زنگ بزنی....البته اونایی که توی فهرستشون نوشته شده...مثلا ماشینی بگیری....یا یکی رو بفرستم باهات برای کمک....نقل قول:
- تو بازی چه جوری میشه از دوستات زمان ماوریت ها استفاده کنی (طبق توضیح اول خودبازی )
نه...نقل قول:
- آیا ماشین خود نیکو هم چراغ راهنما و کمربند ایمنیش کار میکنه............؟
این ماموریت ها کاری به داستان بازی نداره فقط 100% بازیت پر میشه..چون 60 % داستان بازیه...40 % بقیه اش این چیزا با یه سری دیگه....مثل همون کبوتر ها...نقل قول:
- ماموریت های پلیس قسمت کریمcream آیا پایان داره؟ و چرا زمان رسیدنش به خلافکار ها اینقدر کمه ؟
و من ماموریتهای قسمت موست وانتد (تحت تحقیب ها )رو تا قسمتی که طرف خلافش همون جی تی ای هستش یعنی دزدی بزرگ ماشین رفتم و گفتم تمومش نکنم اگه تموم بشه چه اتفاقی میافته...........؟
اره دیگه فقط باعث میشه بازی رو 100% کنی...نقل قول:
-واینکه اون کبوتری که یه نور نارنجی داره و در حال نوک زدن هستش چیه مثل اون 100 تایی های سری های قبلیه......
ممنون الون جان....
حالا این کبوتر ها رو باید چ ه کار کرد ......؟
اصلا تو این سری پارکینگ برای ماشین وجود داره تا ماشینتو بزاری توش و از هیدروژن هم که خبری نیست دیگه .......؟