08 نیروی زمینی ارتش خاش چه جور جاییه؟
تو ارتش به ریش ساده بدون مدل گیر میدن؟
ممنون.
Printable View
08 نیروی زمینی ارتش خاش چه جور جاییه؟
تو ارتش به ریش ساده بدون مدل گیر میدن؟
ممنون.
پارسال تابستون تو بندرعباس بودیم.برق رفت.نقل قول:
ما پاس 2 اسایشگاه بودیم.گفتیم میگیریم میخوابیم.یهو که برق رفت همه ارزوها که بر باد رفت هیچی.داشتیم تو گرما خفه می شدیم.هیشکی تا صبح نخوابید.
عین خیالشون هم نبود که کولر نداریم.
یا اخر کاری که داشتم ترخیص میشدم ابسرد کن خراب شده بود.هیشکی اهمیت نمیداد که این فلک زده ها از کجا میخوان آب بخورن.فقط فکر خودشونن.الان من 4-5 ماه حقوقمو نگرفتم.ماهی 20 تومن برام میریزن.خجالت هم نمیکشن.
سلام دوستان
من تا اخر تابستون فارغ التحصیل میشم (کارشناسی مخابرات)
می خوام زیاد معطل نشم. آیا الان میتونم برای خدمت اقدام کنم؟
چقدرطول می کشه تا اعزام شم ؟
و برای امریه ازچه وقتی بایداقدام کنم؟
با تشکر:20:
باید برای اینکه بتونی به عنوان لیسانس وظیفه اعزام شی برگه رهایی از تحصیل که دانشگاه بهت میده رو ارسال کنی وگرنه سرباز محسوب میشینقل قول:
امریه رو به نظر من بیخیال شی بهتره ، 3 ماه بیشتر باید خدمت کنی در اینصورت
اعزام هم جدیدا زودتر از قبل شده و در اولین تاریخ اعزامت میکنن
سلام
برای امریه رفتم ثبت نام کنم دیدم میگن نباید کسری خدمت داشته باشی.
الان میخوام برم دنبال برگ سبز که اگه امریه قبولم نکردن لااقل برگ سبز رو داشته باشم. ولی میترسم برگ سبز بگیرم و باعث بشه امریه کنسل بشه.
کسی در این موارد اطلاعاتی داره؟ اصلا میشه آدم برگ سبز داشته باشه ولی برای امریه بگه من کسری ندارم؟
فکر نکنم برگ سبز ارتباطی به امریه داشته باشه - خواستی ارایه بده خواستی ندهنقل قول:
الان که خدمت 21 ماه شده بهترین شرایط رو امریه دارها دارننقل قول:
اگه برگه سبزت بیاد و کد بخوری(حتی کد مازاد) به خودی خود امریه باطله چون اون ارگانی که امریت میکنه خودش تعیین میکنه کی بری آموزش و کجا بری آموزشی دوست عزیز
این بلا دقیقا سر من اومد امریم جور شد اما نظام وظیفه اجازه نداد برام اقدام کنن چون کد خورده بودم و هنوزم که خدمتم تموم شده دارم میسوزم!!!
کسری هم ربطی به امریه نداره اگه امریه بشی که خود به خود کسری میپره اگر هم نشی که کسری رو قراره بعدا تو خدمت براش اقدام کنی بگیری
من 4 سال پیش اونجا خدمت کردم(آموزشی)نقل قول:
ایشالا که خوبه :31:
شما با دیپلم اعزامید ؟ چه تاریخی ؟
اگه کارت سبز بسیج(کفایت ازآموزش) داشته باشه برا امریه هم باید بره آموزشی ؟
آره دیپلمم 19 تیر هم اعزام میشم.نقل قول:
خوب پس دهنم سرویسه دیگه :5: