دیشب شبانه من ترکونده بود بعد از مدتها سرعت شبانم خوب بود و تک لینک سرعتش 2 مگ بود
این مسیسر جیدی که افتادم روش عالیه از هر لحاظ:n02:
9.7 گیگ دانلود رایگان شبانه دیشب فقط و فقط از سرور خارجی:n02:
دیشب شبانه من ترکونده بود بعد از مدتها سرعت شبانم خوب بود و تک لینک سرعتش 2 مگ بود
این مسیسر جیدی که افتادم روش عالیه از هر لحاظ:n02:
9.7 گیگ دانلود رایگان شبانه دیشب فقط و فقط از سرور خارجی:n02:
برای من هم فیس بوق و هم گوگل + و هم یوتیوب چندین ماهه که بدون مشکل و فیلتر با سرعت عالی لود میشننقل قول:
256 محدود پارس آنلاین
پینگم خوبه ولی سرعتم فاجعه ! داغون ! افتضاح !
شبانه بر خلاف روزانه وضعش خیلی توپه:n02: پینگ پایین ! سرعت بالا ! سرعت تک کانکشن هم بالا
دیشب 7 گیگ دانلود کردم:n02: نمی دونم چرا وضع روزانه اینقد خرابه:n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره دیشب وضعیت خوب بود . منم با لینک با سرور خارجی 7 گیگ دانلود داشتم . :n02:نقل قول:
حالا این مسیر جدید رو چطوری افتادی روش بگو ما هم بیافتیم . :n19::n08:
این دست برادارن بالاییهنقل قول:
دست منو تو نیس که :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] >>>> عصر تلکام:n09:[/QUOTE]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی خطم 8 مگ بیشتر نمیکشه.(شایدم کم تر نمیدم!چون اون یکی خط رو تا حالا امتحان نکردم نویزش چقدره! از اونور هم صبا داشتم روش حدود 6 ماه پیش از اون موقع تا حالا قراربوده جمع اوری کنن نکردن!صبح زنگ زدم صبا گفتم 2مگ رو چند میبندی گفت روی 4/بهش گفتم پس چرا بعضی جاها روی 8/9 مگ بستین... گفت حالا اگرم برات ببندیم خط ها نمیکشه همچین سرعتی!:n23:نگفتم که قبلا ازتون سرویس داشتم قرار بوده جمع اوری کنین نکردین! حالا نمیدونم اگه بگم بهشون /شانس نداریم ما میگن باید جریمه بدن!!!/البته از مخابرات پرسیدم گفت حق جریمه کردن ندارن :n09: کلا نمیدونم چی کار کنم :n13: از یه طرف عصر تلکام 20 مگی :n19:از یه طرف های وب 8 مگی :n09: از یه طرف تو :n24: از یه طرف مبین نت که بعضی دوستان میگن روی 20 مگ میبندن که خعلی شک دارم :n13: از یه طرفم صبا که داستانش اینه...در کل الان حالم اینطوریه:n27: