متاسفانه 10 دقیقه بیشتر درست نبودنقل قول:
بعد دوباره به روال سابق برگشت.
امیدوارم دوستان بالا همکاری کنن و مشکل رو به صورت کامل حل کنن.
Printable View
متاسفانه 10 دقیقه بیشتر درست نبودنقل قول:
بعد دوباره به روال سابق برگشت.
امیدوارم دوستان بالا همکاری کنن و مشکل رو به صورت کامل حل کنن.
البته یه نکته بگمنقل قول:
تو این چند روزه مسیرهای ارتباطی مرتبط تغییر میکنن حتی بدون تغییر آی پی
آره ولی مسیره جدیدی اضافه نشده فعلا همون مسیر هاییه که گفتم.از تابستون تا حالا هم همینطورهنقل قول:
دوستان اگر یادتون باشه پارسال همین موقع ها بود که پینگ مخابرات افتضاح شد و رفت بالای 200 با سرور های داخلی.
انگار این بلا هر سال سر ما باید بیاد :n27:
درسته.نقل قول:
منم منظورم همین بود که هی مرتب سوییچ میشه به چه دلیلی نمیدونم!
وضعیت پینگ داخلی در حال حاضر :
پ.ن. اون دوتا TTL expire جیه جریانش؟ کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا صبرم بده :n02:
سلام دوستان
برای پست اول تاپیک دنبال مطلب می گردیم
اگر کسی می تونه کمک کنه به من پیام خصوصی بده
ممنون
الان وضعیت خوب شده ، امیدوارم مثل دیشب موقتی نباشد
ایروان عمان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترکیه لوکزامبورگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اینجا همه وضعیت شبانشون خوبه؟ امکان داره مخابرات هم محدودیت ایجاد کنه؟
هميشه خوب بوده و سابقه نداره كه محدود كنهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
برای من بازرسی مخابارت این ایمیل را در اسخ من جواب داده
درخواست کننده گرامی، ----------------
پاسخ به درخواست شما به شرح زیر می باشد:
با سلام
عطف به درخواست جنابعالی در خصوص امکان افزایش سرعت سرویس ADSL و برقراری طرح نامحدود جهت تلفن ------------------- به اطلاع می رساند:
طبق مصوبات شرکت مخابرات ایران واگذاری سرویس اینترنت نا محدود متوقف شده است لذا جنابعالی می بایست از سرویس با حجم انبوه استفاده نمایند . همچنین در مورد امکان ارتقاء سرویس مشترکین بستر فیبر نوری، طبق گزارشات واصله از سوی کارشناسان پیگیری های لازم جهت ارتقاء این مشترکین در حال انجام می باشد .
با احترام
دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات
شرکت مخابرات ایران
حالا یکی اگر بتونید تو ایران یدا کنید با این گردن گلفت های مخابرات سر شاخ بشه که نیست
اخه بگو اقای عزیز تو برای خودتطرح را برمداری و به جاش طرح گران تر میزاری
تکلیف مردم چیه که باید بی خودی حجم بخرند اخه ادم اونجاش میسوزه تو خارج کشور طرح حجمی نیست و تو این مملکت حجم جدا سرعت جدا ای ی جدا مودم بی خودی رو طرح میدن هر شرکت قطعی همیشه فی ل ت یر همه چیز جز جستجوی گوگل برای دکور
من که میرم با دی وی بی اینترنت این عربا را -- میکنم نه فیلتر داره نه سرعت کم نه محدودیت بعد تو اون دنیا باهاش یک جوری کنار میام دزدی در راه اینترنت
گران تر میه مثلا اول مخابرات هر گیگ را میداد ۱۵۰۰ بعد شد ۱۶۰۰ بعد شد ۲۰۰۰ و بعد شد ۲۵۰۰ حالا شده ۲۳۶۰۰ و طرح پلکانی که نهایت دزدی هست
مثلا نوشته از ۴۰ گیگ بخرید هر گیگ باید ۱۶۰۰ محاسبه بشه ولی قیمت با مالیات در میاد ۹۸ هزار تومتن
اگر حجمی ۲۰۰۰ تومان هم حساب بشه باید بشه ۴۰ گیگ ۸۰ تومان نه دیگه ۹۸ تومان اینا اینقدر دزدی میکنند تا جایی حالا پیش رتند اینترنت ایران گران ترین اینترنت دنیا هست و تا جایی پیش میرند که دیگه بگیم اینترنت مال از ما بهترون هست