استفاده اشتراکی چیه؟
Printable View
استفاده اشتراکی چیه؟
متشکرم این قیمتش خیلی بالاست :( بعد الان مبین نت داره یه مگ رو برا نوروز میده فک کنم معرفی هم نمیخوادنقل قول:
یعنی اینکه با یک مودم دو بار ثبت نام می کنید و با دو اکانت از یک مودم استفاده می کنید.نقل قول:
منم در همین حد می دونم. اطلاعات دقیق تری میخوام مثلاً اینکه هزینه ثبت نام میگیرن برای اکانت دوم یا نه؟
یعنی اینکه همزمان با چندین اکانت رو چندین کامپیوتر مختلف میشه وصل شد به شبکه و سرعت هیچکدوم هم افت نمیکنه.نقل قول:
چرا طرح2048با3گیگ درماه,واسه همه استان ها نیست؟این چه سیاست مضخرفیه؟
سیاست نیست جانم شما ترافیک شبکه هر شهر رو هم در نظر بگیر مثلا شبکه تهران همینجوری ترافیکش بالاس اگه این طرحم بده که دیگه شبکه تعطیل میشه.نقل قول:
یه سوال
ما یه سایت رو با سرعت 128 و 256 باز میکنیم...کدوم ترافیک بیشتری رو میخوره؟؟؟؟؟
جواب رو با یه سوال مطرح میکنم شما یه آهنگ رو با 128و 256 دانلود میکنید کدوم ترافیک بیشتری..؟نقل قول:
دوست عزیز خودم الان از طرح مودم اشتراکی استفاده میکنم. بله هزینه ثبت نام و هزینه نصب!!!! رو هم میگیرن( هیچی نصب نمیکنن اما هزینه اش حساب میشه!!!)نقل قول:
الان سرعت دو مگابایت رو اگه سه ماهه بگیریم 9 گیگ ترافیک میده 60هزار تومان که به عبارتی هرگیگ میشه 6600 تومن!! سوال من این هست اگه حجم ترافیکمون تموم بشه و من بخوام بسته افزایشی بگیرم هر گیگ رو 6000 تومان میده یا هزینه بسته افزایشی هم به سرعت ربط داره و بیشتر میشه؟