فکر کنم پهنا کم کردن به جای زیاد کردن :دی سرعت رسیده به 30 :33::33::33::33::33:نقل قول:
Printable View
فکر کنم پهنا کم کردن به جای زیاد کردن :دی سرعت رسیده به 30 :33::33::33::33::33:نقل قول:
lمگه شما کانکتی من که 7 ساعته قطع هستمنقل قول:
آره یارو پاشو یه کم از رو سیم برداشته :دینقل قول:
دوسنانی که مخابرات دارند کسی هست از سی سی کم استفاده کنه ؟ میترسم بیام رو مخابرات برای سیسیکم جواب نده خصوصا تایم اوتش ...
TAPATALK
زنگ زدم میگم یه ریفرشی چیزی کنید ما هم بیایم بالا میگه پنل خودم هم قطعه تا فردا احتمالا درست میشه!
!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
در پی انتشار اخباری مبنی بر اختلال در یکی از درگاههای اینترنت، شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد: هرگونه قطعی و اختلال در این زمینه را تکذیب میکند.
مهدی خدایی - مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت - در گفتوگویی با ایسنا، اعلام کرد: همان طور که پیش از این هم اعلام کردهایم پهنای باند اینترنت کشور از طریق درگاههای مختلفی تامین میشود و پس از تامین این پهنای باند میان شرکتهای مختلف تقسیم میشود.
وی ادامه داد: حال اگر در یک درگاه اختلال و مشکلی ایجاد شود بی شک شرکتهای مختلف این مساله را درک کرده و با مشکل مواجه میشوند اما اگر تنها یک شرکت مدعی داشتن مشکل به دلیل اختلالات بین الملل باشد نمیتوان این حرف را معیار دانست و این مشکل به خود آن شرکت برمی گردد نه شرکت ارتباطات زیرساخت.
خدایی در پایان یادآور شد: در حال حاضر 463 STM1 معادل 71.76 گیگابیت از طریق هشت درگاه تامین می شود.
من دیدم امروز درست نشد زنگ زدم 1 ساعت داشتم صحبت میکردم با عصبانیت طرف گفت اقا ارام باش تا بهت بگم
طرف گفت اینا اومدن پهنای باند 10مگ به تمام کاربرا دادن بعد برای بعضی مراکز جواب نداده دچار مشکل شده
اینا اومدن دوباره ازاول شروع کردن از پایه تقویت کردن به خاطر همین اینطوری
گفت شاید 10 دقیقه دیگه درست بشه یا 1 روز یا 1 فته یا 1 ماه
گور پدر اسیا تک
دوست عزیز،در مورد سرعت دانلود مشکل شما احتمالا از سروری هست که داری ازش دانلود میکنی(چون به صورت free داری از این سرور hipfile دانلود میکنی سرعت داغون هست!!)نقل قول:
وضعیت نویز خطتون هم دیدم عالی هست
با اینکه خط با 4 مگ آپ میشه،ولی روی سرعت دانلودتون محدودیت نرم افزاری گذاشتن!
شما یه تست دانلود با این لینک بگیر وضعیت رو اعلام کن(تعداد کانکشن رو بزار رو 16)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
37-40 هست ...نقل قول:
چند روزه به شدت قطعی داره
برای لیمیت نرم افزاری ک قرار دادن کاری میشه کرد؟؟؟