لطفا به سوالم جواب بدید
Printable View
لطفا به سوالم جواب بدید
سلام
من یه هارد ۵٠٠ دارم تازگیا موقع بالا اومدن سیستم هارد تق تق صدا میده و بعد سیستم ریست میشه . گارانتیشم تموم شده تو اینترنت یه جا خوندم این مشکل میتونه از سیستم های تجزیه برق کامپیوتر مثل پاور باشه . منم به پاور شک دارم به نظرم یه خرده ایراد داره . به نظر شما میتونه از پاور باشه ؟
نقل قول:با نرم افزاري كه معرفي كردم تست كنيد ، اگر بازهم جواب نداد روي سيستم ديگر هم تست كنيد . اگر بازهم نتونستيد پارتيشن بندي و فرمت كنيد ميتونيد بفرستيد گارانتي .نقل قول:
باید اول با یک پاور دیگه سیستم رو تست کنید و اتصالات هارد رو به طور کامل بررسی کنید همچنین هارد روی یک سیستم دیگه تست بشه اگه صدای تق تق با فاصله 1 ثانیه بازم بود میتونه از هد و پارکینگ هد باشه اگه با فاصله 3 ثانیه است میتونه از فریم ویر و درایور هد باشهنقل قول:
با نرم افزارنقل قول:minitool partition wizard چه طور یه هارد اکسترنال رو پارنیشن بندی کنم؟
با نرم افزارنقل قول:minitool partition wizard چه طور کار کنم؟
اگه خراب باشه میشه درستش کرد ؟ میدونید هزینش تقریبا چقدر میشه ؟نقل قول:
احتمالا بشه هزینشو نمیدونمنقل قول:
رو فضای unlocated راست کلیک کرده گزینه new partion یا مشابه این رو میزنید یک برچسب انتخاب کرده و کار تمام است میتونید چندین پارتیشن درست کنید فقط در حالت mbr حداکثر 4 پارتیشن پرایمری میتونید داشته باشید برای تعداد پارتیشن بیشتر یک EXTENDED باید درست کنید که توش تعداد زیادی لوجیکال داشته باشید تو اینترنت سرچ کنید آموزش تصویریش زیادهنقل قول:
پارتیشین رو یه نفر دیگه با سیستم دیگه درست کرد هارد تو سیستم اون خوب کار کرد.اوردم تو سیستم خودم هارد رو نخوند.اشکال از سیستم منه چیکار کنم؟نقل قول: