کسی نمیدونه ؟نقل قول:
Printable View
کسی نمیدونه ؟نقل قول:
معمولا اینجوری بود که واسه دو ماه آموزشی می فرستادن خاتمی یزد ، اونایی هم که آموزشی نداشتن می فرستادن مدرس کرج 10 روز کلاس های خاتمنقل قول:
خاتمی یزد میری شک نکن اگر هم تکمیلی داشته باشی البته به شرط برقراری قانون تکمیلی یک دوره 23 روزه باید بگزرونی .
سلام
نیروی هوایی مهرآباد برای یگان چطوره دوستان؟کسی اونجا بوده؟؟
یه نصیحت برادرانه
دوستانی که میخوایند دفترچه پست کنید ... حتما سریع اقدام کنید وهمه تلاشتون رو بکنید اولین تاریخ اعزام نصیبتون بشه .. واقعا روزهایی که صبر میکنی که خدمتت برسه هرکدوم 100 روز میگذره .
این یه سالی که منتظرم بودم برج 6 برسه خیلی سرم شلوغ بود و پیش زمینه اهداف بعد خدمتم رو آماده میکردم ولی با این وجود داغون شدم.
فکرش آدم رو میخوره .. هرچه سریعتر خودتون رو تو عمل انجام شده قرار بدید.
خدمت به خودی خود سخت هست .. خیلی بده اگه قبلش هم اینطوری اذیت بشید.
یه جورایی فقط دلم میخواد بیاد و شرش کنده شه.
سلام دوستان ببخشید من پدرم برای کارای کسر خدمتم (جبهه) بهش گفتن باید بری تهران ستاد کل نیروی زمینی ارتش. از دوستان تهرانی کسی آدرس این ستاد رو داره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. با تشکر.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام دوستان
حداکثر کسر خدمت بسیج برای کسی که دوره تکمیلی رو نرفته چقدره؟ چون شنیدم میگن هر چند سال هم سابقه داشته باشی ولی تکمیلی نرفته باشی حداکثر 4ماه کسری میدن؟!
بند ب ماده الحاقی 5 در ذیل ماده 36 تصویب گردید . که در پست های بالا اومدهرا کدوم سایت نوشته؟
سلام
عزیزان یک سوال فوری دارم .
دیروز که دفترچه فرستادم . یک مورد از اطلاعات اشتباه ثبت شده ، چگونه میتونم اونو اصلاحش کنم ؟؟؟ میشه کمک کنید خیلی فوری هست .
دوستان راهی داره ؟ میشه اصلاح کرد ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
به گمانم که باید به پلیس+10 مراجعه کنید:n33:
سلام دوستان
من 6.1 اعزامم
برای معافیت پزشکی اقدام کردم که فقط معاف از رزم دادند
دربند 36 قانون معافیت پزشکی نوشته :
چسبندگی شدید و یا اناستوموز شده : معاف دائم
من هم چسبندگی شدید داشتم و هم اناستوموز شدم
3بار عمل جراحی کردم
ولی الان معاف از رزم دادن بهمه چطوری میتونم به اینا بفهمونم خودتون نوشتید معاف کامل
چون خیلیا میگن اگه اعتراض هم بدی باز همون دکترا به مشکلت رسیدگی می کنن و همون رای قبلی صادر می کنن
خواهشا راهنمایی کنید من باید چیکار کنم ؟
برای گرفتن کسری ارتش چه مدارکی میخواد؟در ضمن نیاز هست که من خودم با پدرم برم یا فقط پدرم بره کافیه؟
دوستان کسی نمیدونست؟نقل قول:
چهار ماه دوست عزیزنقل قول:
من اواخر 93 5 ماه کسری گرفتم بدون کارت سبز .نقل قول:
یادش بخیر (خیر که چه عرض کنم هیچ خیری توش نبود) چهار سال پیش توی همین تاپیک داشتم در مورد رفتن به خدمت اطلاعات جمع میکردم. اون موقع 9 ماه رفتم. الان هم باز برگشتم به همون شرایط و این بار 1/8 اعزامم.
تنها نکته ای که سربازی نشون آدم میده اینه که با همه سختی هاش میگذره. باید سخت نگیری. تا میتونی باید بیخیال باشی. همین.
قرارگاه خاتم اجازه میده کسایی که امریه گرفتن از کسری بسیج استفاده کنن ؟
سلام و تشکرنقل قول:
در وزارت دفاع با 5% جانبازی و 6 ماه جبهه، چند ماه کم میشه؟
از مکان های 19 گانه ای که وزارت دفاع میگیره، کدومشون بیشتر حالت اداری و کارمندی داره؟ ستاد، ساصد، عقیدتی سیاسی، اتکا، تامین اجتماعیف صاایران، بنیاد شهید و...
با تشکر مهران...
آرهنقل قول:
هر نوع کسری رو قبول میکنه
با سلام خدمت دوستان عزیز
من تک فرزند هستم و دیروز رفتم دفترچه پست کردم تاریخ اعزامی من افتاده برج 10 خیلی استرس دارم میگم شاید ماه خوبی نباشه؟احتمال افتادن من در شهر خودم چقدر است؟لیسانس دارم
با تشکر
داداش خدا رحمتت کنه یادم میاد من خودم ماه سرد سال افتاده بودم عجب شیر چندتا از بچه ها از بس که هوا سرد بود و امکانات نبود گوشها شون یخ زد مجبور شدن گوششون رو ببرن یکی دیگه از بچه ها هم دو تا پا ش یخ زد سر پست از سرما البته اون تو سراب بود خلاصه بگو پناه بر خدا و برو جلونقل قول:
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
چون تک فرزندی ,آموزشی نه ولی خدمتت میفته شهر خودت (یا ممکنه بندازن تو استان خودت شهر همجوار که احتمالش کمه)نقل قول:
با چه مدرک تحضیلی اعزام میشی؟
میتونی تمدید کنی واسه برج 12 هم هواش بهتره و هم تعطیلیش ولی وقتت هدر میره :n27:نقل قول:
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه ؟نقل قول:
کسانی میشناسم که بدون اینکه بیماری داشته باشن معافیت کامل گرفتند ولی من که 3بار عمل جراحی شدم و خودشون هم در قوانینشون نوشتن قبول نمی کنن
در مدارک پزشکی من چسبندگی شدید و اناستوموز نوشته و در سایت نظام وظیفه هم این متن نوشته ولی نمی دونم چیکار کنم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بند 36- هرگونه اعمال جراحي روي دستگاه گوارش که همراه با اختلالات گوارشي بوده و منجر به برداشتن قسمتي از عضو (بجز آپانديس ) و يا آناستوموز شده و يا چسبندگي وسيع ايجاد كرده باشد : معاف دائم
کسی هم نیست زسیدگی کنه ...
دوستان اگه راهی بلد هستید خواهشا راهنمایی کنید.
دوست عزیز من قبلا 1/10 رفتم آموزشی. حتما حتما تمدید کن. برج 10 رفتن به آموزشی اشتباه محضه.نقل قول:
سلامنقل قول:
من خودم برج ده رفتم آموزشی 05 کرمان. گرما و سرماش کمی اذیت میکرد ولی بهتر از این بود که دوباره چهار ماه خودم رو الاف کنم. حداقل این نظر منه . تنها نباید سخت گرفت تا راحت بگذره.
نقل قول:دوستان من 93/10/1 آموزشی 05 کرمان بودم، حرف این بزرگوار درست بود و جا داره حالا بعد از گذشت 20 ماه دوباره از ایشون تشکر کنم.نقل قول:
من از مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شدم و تسویه حساب هم انجام دادم ( اواخر تیر ماه امسال و مهر هم به احتمال 99 درصد ارشد رو شروع می کنم ) ، برای صدور گواهی فارغ التحصیلی ازم کپی برابر اصل برگه تعیین وضعیت نظام وظیفه می خوان ، این برگه رو از کجا باید بگیرم ؟ پلیس + 10 ؟ اصلا همچین چیزی به من میدن ؟
الان من هنوز معافیت تحصیلی دارم ؟
25 سالمه و غیبت نخوردم تا حالا !
بله چرا نمیدن.نقل قول:
شما میری یه درخواست اعزام میدی . واکسن میزنی و دکترم میری که از نظر جسمی سالم هستی اخرش مدارکو میبری پلیس +10 برگه اعزامو همون روز بهت میده. فقط هم با اون برگس که مدرک تحصیلیو میدن در غیر اینصورت مدرکی به شما نمیدن.
اصل مدرکو نمیدن ، فقط یه گواهی میدن ، برای همونم لازمه ؟ من چند سال پیش دفترچه فرستادم و واکسن هم زدم ، بازم باید واکسن بزنم ؟نقل قول:
سلام
منم امروز ثبت نام کردم،با مدرک لیسانس افتادم برج 10:n33:
سلام دوستان.من میخواستم تو سپاه خدمت کنم میخواستم ببینم شرایطش چطوریه
Sent from my D6503 using Tapatalk
سلام دوستان.من میخواستم تو سپاه خدمت کنم میخواستم ببینم شرایطش چطوریه
دوستان اگر تاریخ اعزام دی ماه باشه به نظرتون امکان داره با تمدید بیفته برای سال بعد؟
به نظر من میوفته اولین تاریخ اعزام،یعنی اسفند مگه این که اسفند پر باشهنقل قول:
این برگه تعیین وضعیت نظام وظیفه رو (اگه همونی باشه که من فکر میکنم) معمولا خود دانشگاه همون اول موقع ثبت نام میخواد ازتون. نامه ایه که توش مدت زمان معافیت تحصیلی توش نوشته شده.نقل قول:
بله از پلیس +10 باید بگیریدش.نقل قول:
این برگه رو از کجا باید بگیرم ؟ پلیس + 10 ؟ اصلا همچین چیزی به من میدن ؟
دانشگاه هم بهتون گواهی موقت برای معرفی به نظام وظیفه رو میده.
موقع ثبت نام اون برگه ها رو تحویل دادم ، ولی حالا بازم دانشگاهه که ازم برگه تعیین وضعیت می خواد ! همه چی تو پروندمه تو دانشگاهه !نقل قول:
من الان دیگه دانشجوی اونجا نیستم که بتونم درخواست گواهی بدم !
کلا نمی دونم چرا باید برای یه گواهی ( نه مدرک اصلی ) باید وضعیت نظام وظیفه مشخص بشه !
اگر مهر ماه ارشد رو شروع میکنید و غیبت ندارید و هنوز توی اون فرجه یک ساله ی بعد فارغ التحصیلی هستید نیازی نیست فعلا دنبال کارای نظام وظیفه برید. اگر ارشد قبول بشید دانشگاه قبلی باید مدرک اصلی کارشناسی رو بهتون بده. اون برگه هم به احتمال زیاد دست خود دانشگاهه چون اصلا بدون اون ثبت نام نمیکنن!نقل قول:
بابا اینکه استرسم را 2برابر کردی اگه مثلا اموزشی یه جایی مثل شیراز و یا اصفهان باشه چطوره؟نقل قول:
دوستان نظرتون در رابطه با تعجیل بزنم واسه برج8 چیه؟