اره همین لینک یا از هر جای دیگه ای فرق نمیکنه اکثرا مشابه هم هستن
برای نسخه شما 21 و 26 خوبه
Printable View
اره همین لینک یا از هر جای دیگه ای فرق نمیکنه اکثرا مشابه هم هستن
برای نسخه شما 21 و 26 خوبه
سلام دوستان.با این نسخه هم میشه داخل سرورهای ایران بازی کرد؟
Counter.Strike_1.6_AdrenaLine_v3.8
و چه فرقی با 1.6 داره؟ممنون
کجا میشه کانتر آنلاین بازی کرد؟
اینطور نسخه ها رسمی نیستند که شناخته شده باشند و توسط خود کاربرها و بازیکنان کانتر ساخته شدن ولی اصل کاریش همون نسخه 1.6 بودنشه + اینکه باید ببینی برای چی ساخته شده چون 2 نوع هست یکی برای گیم نت (پروتکل 48 که جدیدتره) و یکی برای انلاین بازی کردن (پروتکل 47 که قدیمی تره) ولی معمولا با نصب کردن پچ های انلاین همه نسخه ها درست میشن و میشه باهاشون انلاین گیم زدنقل قول:
سرور های ایرانی مثل:نقل قول:
اسیاگیم
گیم5
نیتروژن
csnini
یه سرچ بزنی میتونی از سایت خودشون ای پی ها رو برداری
اصل کاری ها همون آسیاگیم و گیم5 هستن
سلام ممنون میسم جان که جواب دادی
اقا من کانتر 1.6 رو با حجم 272 مگ از سافت پدیا دانلود کردم.پچ v23 no steam رو هم دانلود کردم وداخل پوشهvalve و همچینی cstrike نصب کردم اما هر دوبار ارور
:w_load wad file:couldnt load gfx.wad
رو میده باید چیکار کنم؟
بازی رو از همون شرتکات پچ باید باز کنم؟
چون خودم همین نسخه رو داشتم و تست شده هست بهت میگم که نسخه سالمه و یا پچ مشکل داره یا اشتباه انجام دادی
ببین پچ اگر سالم باشه و درست نصبش کنی باید فایل هاش توی پوشه ی cstrike تو محل اصلی نصب بازی (حالا هر چی هست اسمش فرق نمیکنه) جایگزین بشن و یکبار هم باید نصب بشه نه بیشتر!
این ارور نشون میده فایله مشکل داره یا اینکه کلا زدی موتور گیم رو داغون کردی!
کلا پاک کن از اول نصب کن مطمئن بشو که مشکل از سیستمت هم نباشه یعنی قبل از نصب پچ برو تو بازی ببین مشکل نداشته باشه یعدش پچ رو بریز ببین میره تو گیم یا نه
اقا یه چند تا ایپی بدید هیچکدوم چرا اپدیت نیستن
ارش عزیز لطفا به توضیحی بده در مورد برنامه sxe injected که در ویندوز 7 کار نمیکنه باید چیکار کنیم
و مورد بعدی ارور
BUILD 5758 SERVER (0 CRC)
Server # 1
Your .dll [cl_dlls\client.dll] differs from the server's.
Host_Error: Disconnected
خواهشا بهم کمک کنید ممنون
دوست عزیز خیلی راحت میتونی همه ایپی ها رو از سایت های خود گیم سرور ها برداری! و البته قرار نیست که هر روز سرور بیاد الان چند ماهه من 12 تا سرور دارم کلا که پابلیک و ایم و گان گیم هستن و دیگه زیاد نشدن یا اگر سروری اومده دائمی نبوده...نقل قول:
ارور از پچ هستنقل قول:
میتونی بری یک پچ سالم بگیری و نصب کنی یا اینکه از تو پوشه محل نصب بازی بری فایل cl_dlls\client.dll رو پاک کنی یعنی تو محل نصب تو پوشه ی cstrike بعد cl_dlls بعد فایل client.dll رو پاک کنی و بری تو بازی و به یک سرور وصل بشی تا خودش موقع لود کردن فایل رو دانلود کنه
اکثر فایل ها رو میشه اینطوری از سرور ها دانلود کرد اگر نشد که بگو تا فایل سالم رو برات اپلود کنم
بعشی ها سایتشون فیلتره بعضی ها دان شدن
لطفا چند تا از اون 12 تا سرور رو در اختیار دوستان بگذارید