دوست عزیز من Addone با نام User Agent Switcher رو گرفتم اما نمی دونم چه جوری کار میکنه.نقل قول:
میشه راهنمایی کنی یا لینکش اون اد وان مورد نظرت رو بدی؟
Printable View
دوست عزیز من Addone با نام User Agent Switcher رو گرفتم اما نمی دونم چه جوری کار میکنه.نقل قول:
میشه راهنمایی کنی یا لینکش اون اد وان مورد نظرت رو بدی؟
آقا وزیر ارتباطات گفته پهنای باند ایران از 68 یا همین حدودا به 93 رسیده:n02:
ولی نمیدونم ما اصلا حس نمیکنیم این افزایش رو!
یعنی میخوای شرافت وزیر رو زیر سوال ببری یعنی وزیر تو این مملکت دروغ میگه؟:دی وقتی میگه زیاد شده لابد شده دیگه!حتما مگه باید ما حس کنیم؟:n08:نقل قول:
جدای از شوخی اگه هم پهنای باندی اضافه شده باشه(؟) کسی به فکر افزایش کیفیت نیست که همین کاربران فعلی وضعیتشون بهتر بشه سهم دانشگاه و وزارت بوق و صدا و سیما و ... که هست هیچی باقیشم دوبرابر کاربر جدید میگیرن!:n22:
این آقای واعظی هم ادامه همون وزیر قبلیه که "خیلی اینترنت خطرناکه حسن!" میگه:ما اینترنت غیر اخلاقی به منازل نمیفرستیم! پروژه شبکه ملی اطلاعات رو با قدرت ادامه میدیم و به زودی در اختیار کاربر قرار میگیره و ...
خلاصه انتظار زیادی نمیره !
ملت شریف رو گوش دراز گیر آوردن دیگه هر بار یک بهونه از کوسه و لنگر کشتی بگیر تا زلزله تو گرجستان و آلودگی هوا حملات سایبری و انتخابات مهندسی شده و کمبود پهنای باند ... !! آخرشم قطعش میکنن میگن تقصیر آمریکا بود تحریم کرد :n09:
واقعا جالبه فکر کن سوریه در آستانه دخالت نظامی غرب تو شرایط جنگ داخلی پهنای باندشو تهیه میکنه میانگین سرعتش از ما بیشتره!! توجه میکنی مشکل پهنای بانده نه ----- :n19:
اینم وضعیت فعلی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پکتهای از خدا بی خبر از بعضی فایروالها که میخوان بگذرن چپ و راست میشن و خلاصه پینگ میره بالا تو ردگیری مشخصه کاملا!!:n06: که البته مشکل پهنای بانده :n20:کد:Tracing route to d.resolvers.level3.net [4.2.2.4]over a maximum of 30 hops:
1 * * * Request timed out.
2 15 ms 18 ms 14 ms 10.31.47.10
3 32 ms 15 ms 15 ms 10.31.47.9
4 59 ms 60 ms 59 ms 78.38.119.210
5 150 ms 152 ms 153 ms 10.201.42.50
6 425 ms 432 ms 425 ms 80.77.0.237
7 428 ms 428 ms 430 ms xe-0-1-0.0.pjr02.nyc005.flagtel.com [85.95.26.14
9]
8 434 ms * 423 ms ge-2-0-0.0.cjr02.nyc005.flagtel.com [85.95.25.10
9]
9 425 ms 476 ms 429 ms xe-11-1-0.edge1.NewYork1.Level3.net [4.78.132.12
1]
10 426 ms 425 ms * d.resolvers.level3.net [4.2.2.4]
11 425 ms 435 ms 426 ms d.resolvers.level3.net [4.2.2.4]
نقل قول:ممنون.آخه سرویسهای مخابرات پشتیبانی نداره که.نقل قول:
این مودم در جعبه اش اسپلیتر هم داره؟و یا چیز خاص اضافه ای همراهش هست؟(آخه آکبند نیست)
من مدل 320n رو دارم تو خونه با اینترنت مخابرات استفاده میکنم خیلی هم عالی جواب میده ، در ضمن اسپلیتر نداشت تو جعبش و فقط کابل شبکه داشت زرد رنگ !نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
والا من مدل WAG120N دارم با اینترنت مخابرات هم هیچ مشکلی نداره.کی بتون گفته پشتیبانی نمیکنه؟نقل قول:
برای منم یه کابل شبکه بیشتر نداشت.
نقل قول:
پهنای باند ایران یعنی همین اینترنت ملی
:n07:
اسپیلتر رو همون بیرون 5 تومان بخر دیگه :n02:نقل قول:
WAG120N خیلی مودم خوبیه البته من به شرکت خصوصیم وصل کردند 2 سال کامل روشن و 24/7 کار میکنهنقل قول:
linksys به هر حال از بزرگترین شرکت دنیا یعنی cisco هست مارک امریکایی :n23:
واسه مخابرات Fiberhome دارم
Fiberhome اولین مودمی بودکه تو ایران امد همون سال 81 خریدم هنوز هم کار میکنه و زندست :n08:
نقل از اینجا:
نقل قول:
مردم باید از اینترنت با سرعت بیشتری استفاده کنند
وی با اشاره به راه اندازی مرکز بین المللی تبادل ترافیک اینترنت که باعث افزایش پهنای باند اینترنت و ارایه تسهیلات به عرضه کنندگان خدمات در داخل کشور می شود گفت: با راه اندازی این مرکز پهنای باند اینترنت کشور 16 گیگابایت در ثانیه افزایش یافته است و هفته گذشته نیز با افتتاح طرحی 10 گیگابایت در ثانیه نیز توسعه ظرفیت پهنای باند داشته ایم. بر این اساس در هفته دولت با تلاش های صورت گرفته ظرفیت اینترنت از 72 گیگا بایت به 97 گیگابایت در ثانیه رسیده است که تا پایان سال نیز شاهد گسترش بیشتری در این حوزه خواهیم بود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه مردم باید از اینترنت با سرعت بیشتری نسبت به حال استفاده کنند افزود: از این طریق می توان قول هایی که در زمینه دولت الکترونیک، سلامت الکترونیک، آموزش و تجارت الکترونیک داده ایم با سرعت بیشتری محقق شود و همچنین در آینده نزدیک با اجرای شبکه ملی اطلاعات سرعت دو مگابیت در ثانیه اینترنت داخلی به مردم واگذار می شود.
سرعت دو مگابیت در ثانیه اینترنت داخلی!!!! خوب خبر جدیدی نیست قبلا هم بوده و دیدیم باز دقت کنید: سرعت دو مگابیت در ثانیه اینترنت داخلی!!!!
این نشون میده کاملا دست وزیر محترم از پشت بسته شده و ایشون هیچ اختیاری انجا ندارند
یا به دلیل سواد و دانش و سطح ایشون هست
یا نبود اختیارات و....کنترل و...
کلا خبرها همچنان نا امید کننده هست من خودم واقعا چیزی برام نمونده از حرکات اقایون ان صحبت قبلیمو باز اینجا تکرار میکنم:
نقل قول:
مرکز بین المللی تبادل ترافیک کشور???
اصلا قابل فهم نیست چی گفتند برای خودشون!!!!!!
نمیخواد اخوی :n21: فقط بیان اینترنت ایران از رتبه ته جدول دنیا برسونند تو 20 30 تای اول همه چی خود به خود درست میشه اعم از سرعت کیفیت پینگ جهانی...اینجوری بگیم فکر کنم هم خلاصه تر هست هم زودتر می گیرند :n02: اقا ایران رو تو جدول بکنید 29 خوب شد؟
کو گوش شنوا البته کشور ما تو 90% حرکات در جداول متفرقه دنیا ته جدول هست این هم روش دیگه :n09:
ضمنا یکی بیاد اینجا با ادبیات فارسی توضیح اینارو بده که انها بفهمند:
1 مرکز
2 بین المللی
3 ترافیک کشور
؟