پینگ خیلی خوبه پکت لاستم خیلی کم شده هر چند من اوضام بدتر شده که دیروز فهمیدم کار خود ایرانسله :n24:نقل قول:
اوضاع کلی خیلی بهتر از دی ماهه
تا اونجایی که من فهمیدم آپدیت نکنی خیلی بهتره اگر گرفتی و دیدی اضاع خوب نیست اونوقت آپدیت کن
Printable View
پینگ خیلی خوبه پکت لاستم خیلی کم شده هر چند من اوضام بدتر شده که دیروز فهمیدم کار خود ایرانسله :n24:نقل قول:
اوضاع کلی خیلی بهتر از دی ماهه
تا اونجایی که من فهمیدم آپدیت نکنی خیلی بهتره اگر گرفتی و دیدی اضاع خوب نیست اونوقت آپدیت کن
من قبلا 128 پیشگامان 1گیگ در ماه ترافیک داشتم. که با همین استفاده تموم نمیشد
اما این 800 مگ تو 2 روز اصلا ظبیعی نیست
ه-- ک نشدم
یعنی یه نفر نیست اینجا بدونه طرح استفاده اشتراکی چیه :sq_23:نقل قول:
شما ثبت نام جدید انجام منتهی وقتی میخوای مودم رو انتخاب کنی میزنی مودم اشتراکی و مک آدرس مودمت رو میدی.بعد از ثبت نام وارد حساب قبلیت میشی و تاییدیه به اشتراک گذاری مودم رو اکی میکنی. و با اینکار دوتا یوزری رو که تعریف کردی میتونن از اون مودم استفاده کنن.نقل قول:
ممنون.نقل قول:
اونوقت هزینه نصبش چطوریه؟ چیزی نمیگیرن که؟!
من 128 مدت 1 ساله 12 گیگ رو میخوام بگیرم که 40000 تومنه. پول اضافه ای میگیرن برای ثبت نام؟
من یک مودم USB از یکی از دوستانم گرفتم ولی تو خونه وقتی connect را میزنم با اینکه آنتن حدودا %60 هست وصل نمیشه وروی گزینه Connecting میمونه کسی میدونه مشکل چیه و آیا از آنتن دهی هست یا نه؟
از اول عید سرعتم خوب شده . سرعت باز شدن صفحات وب هم خیلی بهتر شده . سرعت دانلود هم نوسان نداره .
تست داخل کشور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست خارج از کشور
سلام
این مودم
ایرانسل فقط با یو اس بی وصل میشه ؟ یعنی برا تبلت غیر قابل استفادست/؟
سوال بعدی اینکه الان بخوام سرویس 1 مگ بگیرم محدود؟ باید مدرکی ارائه بدم؟
بزنیم به تحته یک 1.5 ماهی هست که نت ایرانسل واقعا توپ شده. هم دانلود عالیه هم راحت با سرورهای اروپایی انلاین بازی میکنم پینگ 140 . انشالله همین طور بمونه :thumbsup:
سلام .نقل قول:
مودمی که عکسشو گذاشتید مناسب تبلت نیست . میتونید مودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخرید و از wifi استفاده کنید . البته مودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم wifi داره . برای سرویس یک مگ هم باید معرفی نامه داشته باشید .