دوستانم من ازمایشگاه شیمی 2 رو ندارم 2 روز دیگه کنکوره نخوندمششششششش
لینکی چیزی که این نکاتشو داشته باشه دارین که بخونم
امسال که بی انصافا 45 سوال هم شده شیمی
دوستانم من ازمایشگاه شیمی 2 رو ندارم 2 روز دیگه کنکوره نخوندمششششششش
لینکی چیزی که این نکاتشو داشته باشه دارین که بخونم
امسال که بی انصافا 45 سوال هم شده شیمی
رفقا نظرتون در مورد فیزیک پایه جدید چیه؟(گاج)
تستای اضافه رو حذف کرده و تستای جدید رو اضافه کرده،۸۹.۹۰ اینا رو.
جلدش عوض کرده +این که دینامیک و حرکت شناسی اضافه شده.
تست تالیفی هم وارد کرده(به تعداد محدود)
توروخدا یکی ج بده
درود در آزمایشگاه شیمی (شیمی 2) یکی از اون بخشاییه که خوندنش کمتر از یک ساعت طول میکشه پس زیاد دنبال نکته اینا نباش چون همش نکتس در ضمن کلن اگه حساب کنی شاید 2 3 صفحه باشه بخونش دیگه! تا حالا سوالای زیادی هم ازش طرح شده.... پس نگران نباش همین الان بخونش سوالایی که ازش میاد خیلی راحته! برای دانلود از لینک زیر استفاده کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موفق باشینقل قول:
کینقل قول:
گفته 45 تا سوال؟
مرسیییییی
سعید جان تو خود خبرهای که واسه کنکور همین چند روز پیش از نقل رئیسش منتشر شد نوشته شیمی 45 سوال
برین تو خبرها ببینین نوشته 45 سوال همه سایتا
توكلي با اشاره به پاسخگويي به 135 سوال اختصاصي براي گروه آزمايشي علوم رياضي و فني در 175 دقيقه، گفت: بر اين اساس داوطلبان گروه رياضي بايد به 55 سوال رياضيات، 45 سوال فيزيك و45 سوال شيمي پاسخ دهند.نقل قول:
توكلي با اشاره به پاسخگويي به 135 سوال اختصاصي براي گروه آزمايشي علوم رياضي و فني در 175 دقيقه، گفت: بر اين اساس داوطلبان گروه رياضي بايد به 55 سوال رياضيات، 45 سوال فيزيك و35 سوال شيمي پاسخ دهند.
اینو درست کردن. اشتباه سایت ایسنا بوده دومیو کانون گذاشته عدد ها رو جمع کن
عجب خدا بگم چیکارشون کنه
گفتم زمانش که همونه 10 تا هم اضافه کردن
مرسی سعید جان گفتی
گاج سبز بیشتر کتاب هاش عالین ! کلا کتاب های محوری گاج ( همون سبز ) خیلی خوب هستن مثلا من امسال حسابان گاج سبز رو استفاده کردم ، فوق العاده بود انصافا ، خیلی خوب توضیح میده و مسئله های خیلی خوبی داره که باعث میشه فسفر بسوزونی ، شما سوالتون در مورد گاج سبز حسابان هست دیگه ؟ اگه آره حتما حسابان گاج سبز رو بگیر ... خیلی کمکت میکنه ، باعث میشه مطالب رو پایه ای بفهمی ...ادبیات و عربی گاج سبز هم خیلی خوبن ، توضیحات اضافه دارن ولی مفید هستننقل قول:
سلام . بله منظورم حسابان بود. متشکرم از راهنمایی کاملتون . پس من از گاج سبز در کنار گاج سفید حسابان استفاده میکنم. واسه دروس عمومی هم کاملا حق با شماست و گاج سبز عالیه . من فقط در مورد گاج سبز حسابان شک داشتم که دیگه شکم کامل برطرف شد. :42:نقل قول: