وقتی که پله رو میکشی ( کشیدن) سمت چپش یه فضای خالی هست باید بری اونجا.
وقتی که پله رو میکشی ( کشیدن) سمت چپش یه فضای خالی هست باید بری اونجا.
بالا نباید بری؟؟؟نقل قول:
وقتي رفتي تو پله ها (از سمت چپ)بايد با سپرت نور رو انعكاس بدي بعدش ميري بالاي پله ها.نقل قول:
سلام
Echochrome نسخه انگلیسیش هم هست؟ کجا؟
locoroco 1 هم داریم؟ اون چی؟ از اون لینکی ندارین؟
توی پاتاپون 1 اون اولش باید چی کار کنم؟ اون یارو هی می گه پاتا پاتا پاتا پون بعد من هر چی دکمه هاش رو می زنم بازم همون جا می مونه. همه جای آهنگه هم امتحان کردم.:19:
من هیچ لینک سالمی از worms ها پیدا نکردم می شه از هر دوش لینک سالم بهم بدین.
ممنون
نقل قول:
من از لینک مگا آپلود دانلود کردم
فریمور من 3.9 هست :blush: تا حالا همه ی بازیها به راحتی اجرا میشدن
رو همهشون امتحان کردم بازم psp خاموش شد:41:
ینی میتونه از فریمور باشه؟ یا بازی؟
دوستان توي patapon 1 من هر كاري ميكنم تا اون قسمتي كه miracle rain رو ميده بياد نميشه !
خيلي lvl و سرباز دارم اما اون قسمت نمياد مرحله بعدي desert هست
احتمالش کم هست مشکل از فریمور باشه.اما بعید هم نیست.نقل قول:
اگر برات امکان داره به فریمور 5.00m33-6 آپدیت کن.
ممکنم هست از بازی باشه.شما ببین کس دیگه ای از اون اینک دانلود نکرده.
سلام خدمت دوستان گلم مخصوصا Choory و ali_ranger22 ، خسته نباشيد ، ممنون از زحمتي كه تو انجمن ميكشيد
بچه ها من تو اينترنت يه برنامه اي براي PSP ديدم به اسم PSP WiFile Transfer ، مثل اينكه ميشه با اين برنامه با Wireless فايل رد و بدل كرد ؟؟ درسته ؟؟
بين PSP ها فقط ميشه يا با كامپيوتر و دادن IP هم ميشه اين كار رو كرد ؟؟
اگه لينك دانلودي از برنامه داريد برام بزاريد ممنون ميشم
خيلي وقته دنبال همچين برنامه اي هستم
با تشكر
pami_wega
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر میرسد که PSP GO تنها سبک تر ,کوچکتر و... از PSP Original نبوده و علاوه بر این مشخصات, ظاهرآ دارای پردازشگر سریعتری نیز میباشد!
مطابق مدارک موجود PSP GO ممکن است از پردازشگر سریعتری نسبت به PSP Original بهره ببرد.
از مشخصات رسمی PSP GO میتوان به 333MHz بودن پردازشگر ان اشاره کرد, اما مدارک نشان میدهد که در واقع این ف رکان س در حالت MAX به 480MHz نیز میرسد!
این حالت مانند زمانیست که PSP Original در ابتدا بر روی ف رکان س 222MHz قفل شده بود اما به وسیله ی firmware این ف رکان س توانست به ف رکان س 333MHz تبدیل شود.
در این صورت میتوان انتظار داشت که PSP GO نیز ممکن است که به ف رکان س 480MHzدست یابد.
منبع:
نقل قول:
http://www.gamezine.co.uk/news/formats/psp/psp-go-features-faster-processor-$1308695.htm
دوستان من چند وقتيه با سايت dl.qj.net مشكل پيدا كردم حداقل 15 دقيقه بايد صبر كنم تا سايت باز بشه سرعت اينترنتم 512 هست اما سايت به زور باز ميشه بعد هم كه باز شد معلوم نيست بشه ازش دانلود كرد يا نه ميخواستم ببينم سايت مثل اين سايت كسي سراغ نداره اگه داريد معرفي كنيد.ممنون