چه تاریخی درخواست اعزام دادید؟نقل قول:
Printable View
چه تاریخی درخواست اعزام دادید؟نقل قول:
همین امروزنقل قول:
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
تا اواخر مرداد همچنان درخواست اعزام منجر به یک دی خواهد شد از اوایل شهریور اسفند ماه اعزام میکنننقل قول:
خدمت =اتلاف وقت و فرسوده شدن .
هرقدر هم اذیت کنند در برابر موردی که گفتم عددی نیست .
اینو حالا که خودم 3 ماه از خدمتم گذشته با پوست و گوشت و خون و مو و دست و پا و ... :دی حس کردمنقل قول:
من خودم اشنا داشتم هم یگان خوبی افتادم هم تو یگان تو قسمت خوبی . کل کارم اینه که صبح میرم میشینم یه چند تا کار کوچیک میکنم 4 تا تایپ نامه و این چیزا و خلاصه اکثرش نشستیم تو دفتر و عمر به بطالت سر میکنیم بدون هیچ فایده و استفاده مفیدی
سلام دوستان
اگر با انصاف بخوام حرف بزنم من به شخصه خدمت باعث شد اولین کار عملی در حوزه رشتم رو انجام بدم و ترسم از کار بریزه. و اینکه باعث شد از توهمات مدینه ی فاضله ای که از رفتار و اخلاق نظامیان تو ذهنم داشتم در بیام
من بیکاریم کمه و اکثرا مشغولم که البته بازم بالا سریام فکر میکنن دارم کم کاری میکنم که با توجه به حقوق کم خدمت آدم از این حرفا شون زورش میگیره. ولی چون نگهبانی کلا ندارم و لباس شخصیم و نزدیک شهر خودمه وضع رو قابل تحمل میکنه
خدمت تا اینجا خوبیا و بدیاش تقریبا واسم به یه اندازه بود ولی الان شده یه مشت کار تکراری و امیدوارم هر چه زودتر تمومش کنم و ازش خلاص شم.
......
دوستان یه سوال دارم خواهشا اگه کسی در جریانه یه جوابی بده
من هفته پیش کلیه مدارک کسریم رو جمع و جور کردم و دادم به پایگاه بسیج شهرمون و اونا هم زود فرستادن بسیج ناحیه. به نظرتون چقدر طول میکشه در حالت نرمال کسری بسیجی فعالم بیاد؟
کسری بسیجم ان شاءالله بیاد و مشکل نداشته باشه دیگه خدمتم احتمالا تمومه ولی میترسم دیر بیاد الکی اضافه خدمت کنم
پیشاپیش تشکر
نیاز به سربازی هست دوست عزیز یا معافیت تحصیلی داشته باشید که دفاتر پلیس +10 براتون با نه دانشاه یا مدرسه صادر کنند..نقل قول:
تاریخ اعزام ها فعلا دی ماه هست ولی بستگی به مراجعه مشمولین داره هر وقت ظرفیت پر بشه وارد ماه بعدی میشن.
دوستان جواب پذیرش امریه قرارگاه خاتم آمد
در این قسمت از سایت نظام وظیفه کد ملی و کد سخا رو بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس رو امریه و جذب کلیک کنید. اگه چیزی وجود نداشت بدونید متاسفانه امریه تان رد شده
سلام دوستان
یکی از دوستام پدرش 21 ماه جبهه داره (کارت ایثارگری هم داره) برا کسری چه مراحلی رو باید طی کنه و به کجا مراجعه کنه؟
Sent by Tapatalk on Android
سلام خدمت اعضای محترم انجمن
بنده دو ماه میشه خدمتم تموم شده-- 21 ماه خدمت تو ارتش
الان که دو ماه گذشته کارتم نیومده حتی رفتم پلیس +10 ولی گفتن هنوز صادر نشده. به نظرتون چیکار کنم برم پادگان؟چون یادمه قبلها تو پادگان میگفتن ممکنه بدهی به ارتش داشته باشید تا اونو پرداخت نکنید کارت صادر نمیشه الان من نمیدونم چیکار کنم..یه راهنمایی بفرمایید
ممنونم
به دفتر پلیس 10 یا نظام وظیفه شهرشوننقل قول:
اول باید تاییدیه اون 21 ماه جبهه رو بگیرن...
بقیه مراحل رو تو دفتر پلیس +10 بعد از خریدن دفتر چه بهشون می گن..
کسی نمیدونست؟ :n27:نقل قول:
حداقل 2 ماهنقل قول:
برا داداشم نزدیک به 4.5 ماه طول کشید تا اومد
ولی برا رفیقم 3-2 ماهه اومد جوابش
* سپاه تهران
Sent by Tapatalk on Android
دوستان سلام
در قانون سهیمه ها تغییری بوجود اومده؟ هر درصد جانبازی معادل یک ماه کسری هست؟ شش
ماه جبهه معادل چقدر کسری هست و برای وزارت دفاع، بسیج فعال قابل ارزش خواهد بود؟ یک سال بسیج فعال چقدر میتونه کم کنه؟
با تشکر مهران...
//////////////
متا سفانه گفتن با 30 ماه جبه معافیت کامل میکنن بقیه فکر کنم 9 ماه کسر خدمت دارن برای بسیجی کاری نمی کنن فقط اگر دوره گدرونده باشین آموزشی کم میشهنقل قول:
و اینکه اگر جبهه کم باشه تلفیقی با جانبازی یه محاسباتی میکنند .. که اگر به معافیت کامل رسید ارزش داره و اگر نه همون نه ماه کسر میشه ...
دقیق تر هم خواسیتد بگید..
دروود بر عزیزان. خسته نباشید. یه سوالی داشتم راجع به کف پای صاف. به نظرتون الان معافی میدن به این مورد؟:n35:
سلم بر تونقل قول:
معافیت از رزم میدن
سلام دوستان. ایا به نظرتون به وجود کیست در سینوس های ماگزیلاری دو طرف معافی میدن؟:n03::n03:
سلام دوستان
برای تمدید تاریخ اعزام باید به کجا مراجعه کرد ؟
و شرایط خاصی داره ؟؟
چند بار حداکثر میشه تمدید کرد و هر بار چند ماه ؟؟
اگه کمکی میکنه کارشناسی دارم و تاریخ اعزام فعلی برج ده هست
سلامنقل قول:
باید برین پلیس +10 درخواست تمدید بدین
شرایط خاصی هم نمیخواد و فقط یه بار میشه تمدید کرد و بیشتر از اون شرایط خاص میخواد
من خودم شهریور بودم تمدید کردم شد دی
سلام
معاینه پزشکی موقع ثبت نام به چه صورته؟
دکتر سوال میپرسه و جواب میدیم یا معاینه بالینی داره؟
به این صورته که کلا دو یا سه تا سوال میپرسن (یکیش: "بیماری نداری؟") + بعد میفرماین اینجا رو امضا کن + میشه ۲۰ تومن + خدانگهدار.نقل قول:
کلا پنج دقیقه هم طول نمیکشه. :)
از پاسختون ممنونم،واقعا 5 دقیقه؟من فکر می کردم نیم ساعتی بشه با توجه به اون لیست بلند بالای داخل اون کاغذ مخصوص معاینه!!!نقل قول:
آقا امروز قانون جامع ایثارگران که جزئ احکام دائمی بود دوباره تصویب شد ولی در مورد معافیت چیزی نوشته نشده بود. کسی میدونه که تکلیف سربازی چی شد؟کلا تغییرات حذف شد یا تو اصلاحیه فقط اون هایی که قرار بود اصلاح بشه نوشته شده بود
سلام
من امریه گرفتم قرارگاه خاتم واسه برج 6 .
معمولا آموزشی کجا میندازن ؟
سلام مراجعه به پلیس +10 باید یه دلیل قانع کننده داشته باشید...نقل قول:
مثل دلیل پزشکی و غیره...
یک یا دوبار
نقل قول:یعنی اصلاحاتی که تو مصوبه 95/2/27 هم بوده، شامل میشه پسنقل قول:
الف- قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران مصوب 2 /10 /1391 و اصلاحات بعدی آن با اصلاحات زیر دائمی میشود.
ولی باز به همین راحتیا نیست، حالا حالاها این رشته سر دراز دارد
باید صبر کرد و دید روزای بعد چه خبرای بیرون میاد
با سلامنقل قول:
این متن کامل این قانونه
و اصلاحاتش هم فقط منظور این اصلاحاته
خلاصه بگم اون اصلاحات قبلی که مربوط به کم کردن درصد جانبازی و ماه های سابقه جبهه برای معافی بود، دیگه کامل کنسل شد. معلوم بود سازمان نظام وظیفه حاضر به قبول کردن چنین چیزی نیست و مجلس هم نتونست کاری بکنه. تا رهبری و یا نظام وظیفه نخوان کاری در این حوزه انجام نمیشه
- - - Updated - - -
میشه بگید خلاصه داستان این قانون چیه؟
من اصلاحیه رو کامل خوندم . تو قانون معافیت از سربازی اصلا دست نبردن . بندهای دیگه رو اصلاح کردن. یعنی همون شرایطی که تو مصوبه قبلی بوده...نقل قول:
میشه لینک متن کامل اصلاحات رو بزارین. هر چی گشتم پیدا نکردمنقل قول:
ممنون
طرح معافیت سربازی در مصوبه 27 تیر 95 وجود نداره.
اما احتمالا فردا که در مورد ادامه رسیدگی لایحه احکام دائمی برنامه های توسعه کشور هست، این طرح بعنوان ماده الحاقی 2 به رأی گذاشته بشه ( به گفته خوده نماینده های در رأس امور این موضوع، این آخرین تلاش هست و اگر رأی نیاره احتمال بسیار زیاد دیگه پرونده ش بسته میشه )
بند ب ماده الحاقی 5 در ذیل ماده 36 تصویب گردید .
( ب- صدر بند 3 ماده 45 قانون خدمت وظیفه عمومی به شرح زیر اصلاح و یک تبصره به آن الحاق میشود:
3- بیست و چهار ماه آزادگی به دوازده ماه آزادگی، 25 درصد (25%) جانبازی به 10 درصد جانبازی، 30 ماه سابقه حضور در جبهه به دوازدهماه سابقه حضور در جبهه
تبصره- فرزند شهید مشابه جانباز پنجاه درصد (50%) محسوب میشود.)
فقط این ماده 36 گشتم نفهمیدم در مورد چیه
جای امیدواریش اینجاست که گفته میشه کمیسیون نماینده حقوقی شورای نگهبان تو مجلس رو راضی کردن و امروز فقط منتظر بودن تا رأی بیاره و تصویب بشه
ان شاء الله هر چی خیر هست اتفاق بیفته
بند ب ماده الحاقی 5 در ذیل ماده 36 تصویب گردید .
( ب- صدر بند 3 ماده 45 قانون خدمت وظیفه عمومی به شرح زیر اصلاح و یک تبصره به آن الحاق میشود:
3- بیست و چهار ماه آزادگی به دوازده ماه آزادگی، 25 درصد (25%) جانبازی به 10 درصد جانبازی، 30 ماه سابقه حضور در جبهه به دوازدهماه سابقه حضور در جبهه
تبصره- فرزند شهید مشابه جانباز پنجاه درصد (50%) محسوب میشود.)
فقط این ماده 36 گشتم نفهمیدم در مورد چیه
جای امیدواریش اینجاست که گفته میشه کمیسیون نماینده حقوقی شورای نگهبان تو مجلس رو راضی کردن و امروز فقط منتظر بودن تا رأی بیاره و تصویب بشه
ان شاء الله هر چی خیر هست اتفاق بیفته
این بار با مشورت نماینده نیروهای مسلح قانون تصویب کردن یا بازم خودشون بریدن و دوختن؟نقل قول:
سلام
بلاخره دیروز رفتم معاینه و با تعریق شدید و پرولاپس دریچه میترال و یه مشکل کمر دکتره گفت تهش معاف از رزمی.منم بیخیالش شدم گفتم ولش کن،بنویس سالم.البته معافیت کفالت برادر معلول هم برداشته شده
فعلا دنبال امریه ام و احتمالا زمستون اعزامم باشه هنوز ثبت نامو کامل نکردم اما پلیس +10 گفت دی احتمالا اعزامه دقیقشو بعد ثبت نام میگم. چند ماه دیگه ما هم کچل میشیم:n33::n33:
این یعنی چی ؟ یعنی تصویب شد معافیت ایثارگران و جانبازان؟نقل قول:
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
تصویب شدن این موضوع فقط به این معنی هست بار دیگه این موضوع بررسی میشه و بصورت قطعی و 100% نیست.نقل قول:
من جایی نشنیدم این موضوع رو فقط در حال حاظر کمیسیون سعی کرده نماینده حقوقی شورای نگهبان تو مجلس رو راضی کنهنقل قول:
امروز رئیس مجلس هم بعد از تصویب این موضوع گفت که کمیسیون باید نظر شورای نگهبان رو جلب کنه