ham33d جان شما بیابه ایشون بگونقل قول:
من نگفتم که همه
فقط اونایی که سرعتشون خوبه رو میاد میگه که سرعتشون رو محدود کنن !
Printable View
ham33d جان شما بیابه ایشون بگونقل قول:
من نگفتم که همه
فقط اونایی که سرعتشون خوبه رو میاد میگه که سرعتشون رو محدود کنن !
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیالت راحت سراسری همه محدود هستن رابطی به انجمن نداره
واقعا پارس انلاین داره به کجا میره الان من دارم با 100 بار رفرش این صفحه رو میارم بالا :n03:
فرشاد خودت قضیه یوتیوبت رو یادته ؟؟
که با بدون چروکسی بازش می کردی ؟؟؟؟!
جالبه قسمت پیام خصوصی منم مسدود شده هم خوبه:n02:
مودم من 2750 هستش ولی روی جعبش رو که خوندم زده تا 1 مگ آپلود.نقل قول:
الکی میزنه اگه آپلودو رو 2مگ ببندن میکشه من خودم با 2730 آپلود 2مگ گرفتم قبلانقل قول:
با سلام.
مدتی هست که تاپیک پارس آنلاین از حالت عادی خودش خارج شده و به تهمت زدن و یارکشی بین کاربران تبدیل شده !
لطفا این موارد را رعایت کنید چون نه تنها از طرف تیم مدیریت انجمن شبکه اینترنت بلکه از نظر قوانین عمومی انجمن ، ممنوع است و باعث از بین رفتن وزن علمی و تخصصی انجمن ها میشود.
در آخر میتوانید از انجمن انتقادات/پیشنهادات استفاده کنید.
باتشکر
داداشای گلم!!!
منم تا همین چن رور پیش به زور 1.5 گیگ می گرفتم:n03: حالا دیشب خواستن یه حالی به ما بدن!!!:n09::n10:... در ضمن من 2شب پیش شکایت کرده بودم!
شک نکنید امشب بیشتر از 1گیگ نمی تونم بگیرم!:n13:
دوستان كسي منطقه پونك تهران پارس انلاين داره؟؟ اگه اره كدوم سرويس ؟؟و سرعت دانلود در روز و شب هم بگين. نامحدودش خوبه؟؟؟ من سرعت واسم خيلى مهمه.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:این چرت و پرتا چیه میگید آخه....نقل قول:
اخه سرعت شما رو کم کنن که چی بشه.... مگه بیکارن؟
این ماجرای جاسوس رو من باب کردم... ولی اون قضیه اش فرق میکنه... اگه باگی چیزی تو سیستم پارس باشه که بشه ازش استفاده کرد(مثل اون باگ باشگاه هواداران) اگه اینجا بگید سریع درستش میکنن.....
پارس آنلاین سرویسش نوسان زیاد داره ... یه مقدارش به سیستم بی در و پیکر شبانه ی پارس بر میگرده یه مقدار زیادیش هم من فکر میکنم عمدی هستش.... این کار رو میکنن که شما 2 شب سرعتت بد باشه 1 شب خوب... اینجوری احتمال اینکه مشتری ناراضی بشه کمتره پهنای باند کمتری هم مصرف میشه....
در ضمن بسته به شهر و منطقه ی مخابراتی پهنای باند پارس فرق میکنه... در نتیجه بعضی مناطق وضعشون از بعضی مناطق بهتره......
سلام دوستان.من اگر با اتمام قرارداد از ان قرارداد 5روزه پارس انلاین استفاده کنم با اتمام ان قرارداد ترافیک باقی مانده به دوره بعد انتقال پیدا میکنه؟مرسی
خیلی حال کردم با این جملت دقیق حرف دل منو زدی: "عمدی هستش.... این کار رو میکنن که شما 2 شب سرعتت بد باشه 1 شب خوب... اینجوری احتمال اینکه مشتری ناراضی بشه کمتره پهنای باند کمتری هم مصرف میشه.... "نقل قول:
نه خدایی چه اینم شد نت؟ دیروز پیام میدن ما شرمنده ایم گفتیم نتو اوکی کردن نگو بدتره!
پینگ داخل میره رو 1 میلیون تایم اوت داریم همه چی هست!
آخه این نته؟
واقعا
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
پارس انلاین کلا که داغون هستنقل قول:
باب کردن جاسوس رو چرا به خودت می چسبونی ؟؟؟؟؟ :n23:
نه من ، خیلی های دیگه متوجه جاسوس شدن حالا تو باز سرتو بکن زیر برف ! :n08:
خب کار این جاسوسی که شما متوجه حضورش شدی چی هست دقیقاً؟ میاد ببینه کی سرعتش زیاده که بعد کمش کنه؟ بعدش مثلا چی میشه اونوقت؟ اگه سرعت 10 تا از کاربرای این فورم رو کم کنن مشکل پهنای باندشون حل میشه؟ شما که سرت بالای برفه متوجه نشدی که اینا توی سیستم مانیتورینگشون سرعت ارسال و دریافت هر کاربری رو توی هر لحظه ای میتونن ببینن؟؟؟؟؟ فکر نمیکنی برای شناسایی کاربرایی که سرعتشون بالاست به جای فرستادن جاسوس توی این فورم براشون راحت تر باشه که یه نگاهی به سیستم مانیتورینگ خودشون بندازن؟نقل قول:
آخه این چه وضعشه
پیج هم درست و حسابی باز نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه بحث 2 یا 3 تا کاربر هستش که بیان بررسی کنن تا ببین کدوم شازده با سرعته خوب می گیره و کدوم شازده با سرعته بد !نقل قول:
خب یکسری ها از جمله خودم ، من خودم کیفیت خط و همه چیم خوبه یعنی پهنای باند که تا 9 مگ هست رو هم میکشه 1 ماه و نیم پیش من سرعتم روی 1 مگ بود ( روزانه و شبانه ) و قبل از 1 ماه و نیم هم هیچ مشکلی نداشتم کلا سرعت می ترکوند
تا اینکه اومدم تو این تاپیک هرکی که می گفت که سرعتم بده یا کلا بد از پارس می گفت شاکی می شدم می توپیدم بهش ، من هم روزانه و هم شبانه سرعتم رو میذاشتم و به همه نشون میدادم و همه هم میگفتن عجب سرعتی داره
و به محض اینکه 1 یا 2 روز از زمانه عکس گذاشتن هام و همچنین تعریف از پارس گذشت در جا سرعتم به 20 تا 50 کیلوبایت رسید !
یعنی وعضه من شد بدتر از اون کسایی که می گفتن پارس بده و همچنان این افت سرعت با من همراه هست !
اولین نفر هم رضا بود یادته رضا ؟؟؟؟
رضا بالای 15 بار زنگ زدم پارس همش اشغالهنقل قول:
اینترنتمم به مدت 15 دقیقه قطع شد نمی دونم چرا !
منم سرعتم داغونه مثل اینکه مشکل سراسریه
آره رفیق یادمه :n01:نقل قول:
اومدم بت گفتم وقتی واسه تو خوبه دلیل نمیشه واسه همه خوب باشه
چون اکسپرس رو خیلی محدود میکنن !
فقط با سرور poldownload که مال خود پارس آنلاین هست سرعتم اسمی میشه :نقل قول:
خطاب به بهنام عزیز و تمام دوستانی که مشکل سرعت دارن....
به نظر من شما توی یه ساعت خلوت مثلا 1 شب به بعد یا قبل از 8 صبح از سایت خود پارس آنلاین فایل تستش رو دانلود کنید اگه سرعتتون به حداکثر سرعت سرویستون رسید(1 مگابایت بر ثانیه برای سرویسای حجمی بالای 128) یعنی پارس توی منطقه ی شما کمبود پهنای باند داره... با تجربه ای که من دارم به این راحتیا اینا پهنای باند اضافه نمیکنن و بهتره که شما هر چه زودتر خطتون رو تخلیه کنید و برید از یه جای دیگه سرویس بگیرید! اینم که قبلا وضعتون خوب بوده دلیل نمیشه... احتمالا توی این یک ماهه توی منطقه ی شما زیاد مشتری جذب کردن....
ولی اگه سرعتتون به حداکثر سرعت سرویستون نرسید....
معنیش اینه که یه مشکلی توی خط یا پورت یا تنظیمات سیستم و غیره دارید... دنبالش رو بگیرید تا مشکل رو پیدا کنید و یه را حلی براش پیدا کنید....
داداش مشکل از پهنای باند نیست البته همیشه بهانه ی پشتیبانی پهنای باند هست ولی واسه من بعضی شبها با چند بار خاموش و روشن کردن مودم سرعت درست میشه میره تا 600 بالا ولی بعد از چند ساعت دوباره سرعت به شدت افت میکنه از الان هم بدتر میشه که کاملا مشخصه مشکل از خودشونه تازه نه فقط واسه من واسه خیلی ها اینطوریه .......نقل قول:
خب من یه سوالی ازت دارم ؟؟؟؟؟نقل قول:
هر چقدر اینا دمه محله ما مشتری جذب کرده باشن باید سرعته روزانه بشه 300 بعد شبانه 50 ؟؟؟؟؟؟
اگه مشکل هست باید هم تو روز باشه و هم تو شب !
جالبه به من که انقدر زنگ زدن یه بار نگفتن پهنای باندمون کمه ! :n02:نقل قول:
رضا جان شما با خاموش و روشن کردن مودم که به جایی نمی رسی هیچ ، مودمتو هم میسوزونی :n02:
همه چی رو باید اون شرکت درست کنه اونه که میگه امشب که کدوم کاربر ها بیان با سرعته بالا بگیرن و کدوم کاربر ها بیان با سرعته کمتر بگیرن !
نقل قول:بچه ها خدا وکیلی میدونید پهنای باند یعنی چی؟ :n02:نقل قول:
نه فقط تو میدونینقل قول:
شازده رو نگا
تو فکر می کنی همه چی دونی ؟؟؟؟؟ :n24:
شوخی کردم ناراحت نشو حالا :n07:نقل قول:
تقصیر خودتونه دیگه :n09:
وقتی سرعت روزانه 300 باشه شبانه 50 این معنیش دقیقا کمبود پهنای بانده.... وقتی مشکل پهنای باند باشه مشکلات شبانه بیشتر از روزانس چون میزان استفاده توی ساعتای رایگان بیشتره.
پشتیبانی هیچوقت پهنای باند رو "بهونه" نمیکنه اگه پشتیبانی بهت گفت پهنای باند نداریم یعنی یه آدم صادق به تورتون خورده و داره میگه برو خطت رو تخلیه کن! :n09:
حالا شما اینچیزی که بتون گفتم (دانلود از سایت پارس) رو امتحان کنید معلوم میشه وضع پهنای باند محلتون چطوره.....
داداش شما سهام داری چیزی هستی ؟ که انقدر برای پارس دل میسوزونی ؟ :n02:نقل قول:
آره من مدیر عامل پارس آنلاینم وقتی بیکار میشم میام اینجا :n02:نقل قول:
محتوای مخفی: ...
مردحسابی من دو ساعته می خوام جوابتو بدم صفحه بالا نمیاد بعد تو میگی برید دانلود کنیدنقل قول:
حالت خوبه ؟؟؟
هر چقدر پهنای باند این شرکنت کم باشه دلیل نمیشه که وقتی ساعت قشنگ 2 میشه سرعت که هیچ ، یه پیجی رو که می خوای بیاریش بالا با هزار تا reload و صلوات و اینا بیاریش بالا
یه ذره سرتو بیار بالا انقدر زیر برف نگه ندار !
بچه ها شما هم اون یوزر Parsonline Support رو دیدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره دیگه خود تو !نقل قول:
که همش پشتش درومدی ؟؟؟
پارس انلاین سیبیلتو چرب کرده ؟؟؟؟؟
نفهمیدم منظورتو !نقل قول:
اقای جاسوس اگر میای اینجا
اینو یک جای دلت بذار
همین الان بون هیچ گونه شکننده
512 محدود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون پایین رو میگم یوزر اومد اسمش Parsonline Support بودنقل قول:
از توی history موزیلا درش اوردم ایناش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه آدمه بیکاره که میخواد من و تو رو سرکار بذاره.....نقل قول:
بهتون میگم شما نمیدونید پهنای باند یعنی چی میگید نه....نقل قول:
ببین هر شرکتی یه مقدار پهنای باند داره... مثلا فکر کن 100 مگابیت.... حالا مجموع سرعت کاربرای این شرکت از این مقدار بیشتر نمیشه مثلاً اگه 100 تا کاربر توی این شرکت همزمان دانلود کنن سرعتشون میشه 1 مگابیت... شرکت بابت اون پهنای باند به زیر ساخت و مخابرات و ... پول میده. عمده ی خرج شرکتا هم مربوط به همین پهنای بانده.... هر شرکتی باید متناسب با پهنای باندی که داره مشتری بگیره... اگه مشتریاش نسبت به پهنای باندش بیش از حد باشن کیفیت سرویسشون به شدت میاد پایین! پارس توی بعضی مناطق به خاطر سو مدیریت و جذب مشتری بیش از حد، دچار مشکل پهنای باند میشه... و با توجه به اینکه اضافه کردن پهنای باند هم سخته هم خرج داره معمولا چند سالی مشتریای بدبخت توی این مناطق باید شکنجه بکشن.... تا کی بشه پارس بالاخره پهنای باند رو اضافه کنه...
خلاصه اینکه مسئولیت کمبود پهنای باند فقط و فقط به عهده ی ISP هستش!!!حالا فهمیدی پهنای باند یعنی چی؟ حالا فهمیدی چرا بهت میگم از پارس فرار کن و برو از یه شرکت دیگه نت بگیر؟ :n09:
-----------
-----------
در مورد تغییر سرعت شبانه ی بچه ها هم به نظر من میرسه اینا وقتی پهنای باند کشور زیاد شد یه مقدار پهنای باند از زیر ساخت گرفتن و خطها رو بردن روی 9 مگ و .... همزمان اینا زدن نامحدود رو هم داغون کردن(بچه های قدیمی پارس میدونن چی میگم :n14:) تا ترافیک روزانشون حسابی کم بشه..... بعد شروع کردن مثل گاو مشتری جذب کردن....
طبیعتا بعد از افزایش پهنای باند یه مدت وضعیت شبانه خیلی خوب شده بود .... حالا به مرور با اضافه شدن کاربرای جدید وضع داره به حالت طبیعی :n02: بر میگرده....
(اینارو من فقط حدس زدم و اطلاعات خاصی ندارم)
باشه تو مهندسنقل قول:
نترس اون شرکتهای دیگه هم گلی به سرم نمی زنن
نمی خوام چوب دو سر گو*ی بشم !