سلامنقل قول:
در یک کلام میگم. شاتل=محدودیت سرعت دانلود شبانه به دیال اپ و فروش سرویس محدود به اسم نامحدود
Printable View
سلامنقل قول:
در یک کلام میگم. شاتل=محدودیت سرعت دانلود شبانه به دیال اپ و فروش سرویس محدود به اسم نامحدود
سلام
این آرت 3 کلافه ام کرده خیلی زور داره 45 تومن پول بدی و سرعتت از 95 به 30 برسه شبانه هم محدود بشی من که می خوام فسخ کنم.
می خوام از همارا سیستم سرویس 2048-4096 بگیرم. سه ماه 99 تومن با 8 گیگ.( البته این سرویس به نمایندگی از سوی مخابرات ارائه می کنه) شبانه از 2 الی 8 صبح رایگان. پینگش کمی از شاتل بهتره ( چون اهل بازی آنلاین نیستم پینگ درجه اهمیتش کمتره) یکی از دوستام که از سرویس 512-1024استفاده می کنه از تورنت شبا 1.5 گیگ دان می کنه. من به 2.5 حتی دو گیگم راضیم. البته همارا فکر کنم برای آذربایجان شرقی باشه. دوستان اگه نظری دارند ممنون می شم راهنماییم کنند
سلامی دوباره به بروبچ فروم پی سی ورلد
مخصوصا به تمام افراد فریب خورده مث من که رفتن از شیتل(شاتل) سرویس گرفتن و الآن هم مثل من ازش جداشدن.
یه سوال از دوست یا دوستانی که کافی نت دارن
من میخوام کافی نت بزنم.از کدوم شرکت استفاده کنم واسه اینترنت؟
شاتل از اون دسته شرکتهایی هست که کیفیت رو فدای کمیت میکنن
هنوز دارین ناله میکنین از سرعت ؟ واقعا آخرش شاتل با این کار میخواد به کجا برسه ؟
من مرکز مالک اشترم ، شبها اوکیه و مشکلی ندارهنقل قول:
واقعا مسخره هست ! من آرت 1 دارم . داون استریم رو روی 896 بستن بعد سرعت 16 !! به پشتیبانی میگم چرا داون استریم 896 بعد سرعت 16 . میگه سرعت شما متناسب با سرویستان هست . خوب یکی نیست بگه مرتیکه اگه متناسب با سرویس چرا داون استریم رو 896 ؟! چرا داون استریم رو هم واقعی نمیکنید !!!! خوب معلوم که دارید محدود میکنید سرعت رو :13::19:
هنوز شما ها توی شاتل هستید بیاید بیرون الان من از پارس انلاین دارم راخت شبی بدون محدودیت دارم 3.5 گیگ دانلود میکنم با سرویس یک مگ پولتون رو در جای درست خرج کنید دوستان :31:
من فکر کنم شما روزهای اولت هست که داری شبی 3/5 دانلود میکنی بعد میشه بپرسم قیمتهاش چطوره من الان 512eco دارم دارم دانلود مجانی میکنم سرعتم روزهای اول 65 بود الن شده 40 می خوام بدونم اونجا چطوریه ادرس سایتش رو بزار ببینیم اوضاع چطوره من که مجبورم تا 5 ماه دیگه صبر کنم تا قرار دادم تموم بشه
راستی دوستان کسی میدونه چطوری میشه که از محدود شدن سرعت دانلود در شبانه تموم بشه منظورم اینه که تا چه زمانی محدود میشیم و...
به نظر م با این وضعیت اشتباه بزرگی کردم نزدیک 4 سال از شاتل سرویس گرفته بودم تو فکر فسخ قراردادم از این شرکت هستم
یه اتفاق جالب !
دیشب من یکسره در حال استفاده از اینترنت بودم ساعت 4 صبح یک دفعه قطع به علت اتمام ترافیک شدم !!!!!!!!
چطور ممکنه تو ساعت رایگان دانلود وقتی کانتر ترافیک خاموش هست ترافیک تموم شه آخه !
اینا دیگه شورش رو در آوردن ! این 200 مگ هدیه آخرین حجمی هست که از شاتل استفاده می کنم .
دیگه دایال آپ بگیرم یک قرون به شاتل نمیدم و ازش استفاده نمی کنم.
به به شاتل حجم دزدی را کم داشت که اینم بهش اضافه شد.نقل قول:
دیشب یک ایمیل به شاتل زدم وکلی گلگی کردم که چرا در ساعتهای رایگان اینقدر سرعت رو آوردید پایین و اینکه با این کارها مشترکین خودتون رو از دست میدید و... که بعد از نیم ساعت دیدم سرعتم رفت بالا و شد همون65 فکر کنم ایمیله کاره خودش رو کرد
اینا گوش به این حرفها نمیدن و اهمیتی براشون نداره با اینهمه تبلیغاتی که شاتل داره مشترک رفتی یکی دیگه میاد بجاش و هزینه نصب هم اضاف میگیرننقل قول:
احیانا ساعت 3 نبوده که سرعت رفت بالا؟ چون بعضی مواقع 1تا3 را محدود میکنن بعضی مواقع هم کل ساعت شبانه
نه دوست من ، من الان یه مدتی است که از این شرکت اینترنت گرفتم روزهای اول افتضا بود به مرور خوب شد اون روز ها به خودم لعنت می فرستادم که چرا اومدم توی اسن شرکت ایمیل که زدم برام درستش کردند بعد از یک هفته که ایمیل دادم شبی بین 1.5 گیگ الی 2.5 دانلود داشتم الان که داره 3.5 میده پارس انلاین سرعت رو دوره ای توی هر شهری پخش میکنه روزهای معمولی تا 2.5 دانلود میکنه خوب با این حساب اگر بخواید توی شاتل این کار رو بکنید اینترنت رو تون محدود که هیچ قطع میکنننقل قول:
دوستان من خیلی دوست دارم بدونم که واقعا چی دانلود می کنید شبا؟
این که چی دانلود می کنیم شبا شخصی هست دوست من :10:نقل قول:
دوستان من می خوام یک بار دیگه این قانون شاتل رو با هم به طور دقیق تر و منطقی با هم بررسی کنیم تا مشکل اینکه عدهای میگن سرعت ما کم میشه در شب و عده ای که منکر این قضیه می شن و می گن سرعت من کم نمیشه رو بررسی کنیم
متن این قانون به شرح زیر هست
کاربر گرامی،
اگر جزو مشترکین بدون محدودیت استفاده (سرویس ارت رو میگه) و یا ترافیک رایگان ( سرویس اکو رو میگه به غیر از اکو افیس که رایگان نداره ) شرکت شاتل هستید، این قانون به سرویس شما اعمال میشود.
چرا Fair Use Policy؟
هدف این قانون، تامین اطمینان خاطر شما از دریافت سرویس پرسرعت و مطمئن در تمامی ساعات روز است. بیگمان اطلاع دارید که خدمات دسترسی به اینترنت، به صورت Share یا به اشتراکگذاری شده به مشتریان ارایه میشود. حال آن که شرکت شاتل از رویهها و عرف معمول شرکتهای اینترنتی در کشورهای پیشرفته تبعیت نمیکند و برای افزایش خوشنودی مشتریان، ضریب اشتراک گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی کاهش داده است.
در چنین شرایطی اگر گروهی از مشتریان، اقدام به دریافت فایلهای پرحجم یا استفاده از نرمافزارهای Peer-to-Peer کنند، ممکن است مصرف بالای پهنای باند منجر به کاهش پهنای باندی شود که شما از آن استفاده میکنید. چه آن گاه، این موضوع میتواند در ساعات اوج مصرف (فک کنم شبا رو میگه ها :31: )، افت سرعت سرویس شما را نیز در پی داشته باشد.
آیا این قانون من را نیز در تحت تاثیر قرار میدهد؟
اگر شما از نرمافزارهای به اشتراکگذاری فایل استفاده نمیکنید یا اقدام به دریافت فایلهای حجم نمیکنید، این قانون شما را هیچ گاه تحت تاثیر قرار نخواهد داد. حال آن که اگر از نرمافزارهای یادشده استفاده میکنید، خواهشمندیم به خاطر داشته باشید که ممکن است در صورت استفاده بیش از حد مجاز، تحت تاثیر این قانون قرار گیرید.
اگر مصرف من بالا باشد، چه رخ میدهد؟
اگر مصرف شما برخی از اوقات بالا باشد، از نظر شاتل مشکلی ندارد، مگر آن که الگوی مصرف بالا به صورت یکنواخت تکرار شود.
اگر مصرف به صورت مستمر بالا باشد، می توانید از سرویس های اختصاصی شاتل استفاده کنید، در غیر این صورت و ادامه روند مستمر مصرف بالا، شاتل برای حفظ حقوق چندین هزار کاربر دیگر، ناگزیر از به اشتراک گذاردن سرویس شما با سایر مشترکین پرمصرف و یا محدود، معلق یا مسدود کردن سرویس شما خواهد بود.
برای آن که موضوع کاملا” شفاف شود، در این جا یک مثال عینی آورده شده است. فرض کنید نمودار مصرف یک کاربر با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت برثانیه در یک شبانه روز به شکل زیر باشد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر شماره ۱: یک کاربر با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه که در اکثر مواقع از عمده ظرفیت خود استفاده کرده است
و این روند مصرف به طور متناوب در روزهای متوالی تکرار شود. از آن جایی که استفاده متناوب همانند تصویر بالا، هم ارز و معادل با استفاده از یک سرویس اختصاصی (dedicated) است، شاتل با توجه به قوانین ّ”استفاده عادلانه” (Fair Use Policy)، هزینه ای برای مصرف مازاد مشترک از وی دریافت نخواهد کرد، اما مجاز خواهد بود برای حفظ حقوق سایر مشترکین، با در نظر گرفتن قوانین وضع شده توسط سازمان تنظیم مقررارت رادیویی کشور، اولویت سرعت را به کاربرانی اختصاص دهد که مصرف متعادل تری داشته اند.
لازم به توضیح است که در این شرایط ممکن است با توجه به ضریب اشتراک سرویس ایشان که متناسب با هزینه پرداختی است، در سرعت سرویس ایشان کاهش رخ دهد.
بی گمان، این کاهش سرعت در صورت رخ دادن، موقتی بوده و تا زمانی که مصرف مشترک در زمره میزان مصرف سایر کاربران قرار بگیرد، ادامه خواهد داشت.
گفتنی ست، مشترکینی که الگوی مصرف ایشان مشابه تصویر شماره ۱ و ۲ و به صورت متناوب باشد و تمایل نداشته باشند مشمول قوانین “استفاده عادلانه” (Fair Use Policy) شوند، می توانند از خدمات سرویس های اختصاصی (Dedicated) بهره مند شوند.بیان این نکته در این جا ضروری است که قیمت سرویس اختصاصی ۱۲۸ کیلوبیت در ثانیه مطابق با تعرفه مخابرات ۲٫۲۰۰٫۰۰۰ ریال در ماه است (در حالی که سرویس اشتراکی شاتل برای ART1 با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت در ثانیه با قیمت ۲۸۰،۰۰۰ ریال در ماه ارایه می شود).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر شماره ۲: یک کاربر با سرعت ۱۹۲ کیلوبیت بر ثانیه که در بیشتر مواقع از بخش قابل توجهی از ظرفیت خود استفاده کرده است
منبع : shatel. شاتل
لینک منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان فقط منطقی بیاید بحث کنیم یکی که جو زدس نیاد خوب بگه یکی هم که دل پر داره از شاتل می خواد هر جور شده بد بگه منطقی
..........
نقل قول:
اينجاست كه صداقت من روي خودش رو نشون ميده ...
پورن عزيزم .. :8: چون هر روز آپديت ميشه
سوال خوبیهنقل قول:
من تو یک ماه 30 گیگ دانلودکردم بعد دیگه کلا از دانلود کردن سیر شدم جز در موارد ضروری
به مدت یکی دو هفته سرعت شده بود مثل قبل ( 2-3 ماه پیش ) ، با سرویس 128 - شبا بین 40 تا 65 کیلوبایت در ثانیه دانلود میداد
لعنتی از امشب سرعتم دوباره افت کرد ( 4 تا 7 ) - از شانس بد ما یه شرکت درست درمون دیگه ای نداریم بزنیم بریم از این شاتل کوفتی !
من برام شده معما من اول 128eco داشتم و از روز اول تا یک هفته اول چه شب و چه روز البته بجز روز اول هرروز سرعتم از 18 بالاتر نمیرفت و بعد تصمیم گرفتم بکنمش 512 و الانم چه شب و چه روز از 65 بالاتر نمیره این دوستانی که میان میگن من 128 دارم سرعتم 65 هست من نمیدونم چطوری حساب میکنند یا الکی میگن و یا نمیدونم چون تو این یک ماه با 128 که روز اول که نصابش اومد وصل کرد و رفت با 128 سرعتم 65 بود و همون روز شبش شد 18 و تا یک هفته چه روز و چه شب 18 بود و بعد از اون هم که 512 با سرعت 65 چه شب و چه روز من نمیدونم سرعت من چرا پس اینجوریه و ماله شما اونجوریه من تهران پیروزی میشینم دیگه نمیدونم چه جوریاست
راستی دوستان یک سوال اساسی برام پیش اومده در تمام سایتها و همین سایت خودمون p30world در یک قسمتیش دانلود بازی وجود داره که هر کدوم از بازیها بالای 4GB هست و البته بعضی هاش هم 16GB هست می خوام بدونم اون مدیران سایت چطوری این همه بازی رو میتونند اپلود کنند با چه سرویسی و چه سرعتی و ایا چه نفعی براشون داره ما خودمون برای دانلود یک بازی ممکنه هفته ها وقتمون گرفته بشه من نمیدونم با چه سرویسی این کار رو میکنند که میتونند فایلهای حجیم رو اپلود کنند به هر حال اپلود کردن هم با دانلود کردن در کم شدن ترافیک مصرفی فکر نکنم فرقی بکنه اگر کسی میدونه لطفآ پاسخ منو بده
سایت هایی که بازیها و هر چیز دیگه حجم بالای دیگه ای رو برای دانلود قرار میدن که خودشون آپلود نمیکنننقل قول:
یعنی آپلود از طریق سرور به سرور انجام میشه که حجمی از اینترنتشون کم نمیشه و این کار چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه
موفق باشی
من متوجه نشدم یعنی چی سرور به سرور به هر حال اون سرور اولی که بازی رو قرار داده باید روی سرور خودش اپلود کرده باشه یا خیر و بعدش اینکه تمام سایتها زمانی که بازی و... رو برای دانلود قرار میدن روی فایلهاشون پسورد میزارند که شما مجبور میشی کلآ دانلود کنی اون فایل رو بعد در سایت خودت قرار بدی به هر حال ممنون میشم واضح تر توضیح بدیدنقل قول:
راستی امروز از طرف شاتل با من تماس گرفتند به خاطر اون ایمیلم و گفتند شما مشکلتون چیه و من گفتم چرا سرعت اینقدر پایین هست در شب و اون اقا هم بعد از کلی مقدمه چینی که شما باید بدونید که اصلآ همچین چیزی نیست که ما کسی رو محدود میکنیم به هیچ عنوان همچین چیزی نیست و اگر سرعت شما پایین میاد به خاطر اینه که اون زمان خیلی ها دارند استفاده میکنند و.... خللصه فقط یک خوبی که شاتل داره اینه که خیلی مودب هستند.
سلام به همه دوستان
اول تسلیت میگم این ایام سوگواری رو
در مورد شاتل به یه نتیجه ای رسیدم که امیدوارم یه طرفه به قاضی نرفته باشم
به نظر میرسه سیاست شاتل ، همون سیاست شرکتهای هرمی باشه یعنی:
از یک نفر ترافیک رایگان کم میکنه و به دیگری میده ، یعنی بدون اینکه به همه به یک اندازه سرویس بده ترافیکی که به مشترکینش اختصاص داده کمتر از تعداد مشترکینشه پس
برای اینکه دهن همه رو ببنده (کسی اعتراض نکنه) در یه دوره به یه کسی حال میده و حال دیگری رو میگیره
(این یه نتیجه گیری علمی نیست و در حد یه نظریه است که ممکنه واقعیت هم داشته باشه)
منم فردا میرم سرویس آرت 5 ام رو فسخ میکنم و بقیه پولم رو پس میگیرم.
قضیه هم این هست که من هر ماه از ترافیک حد مجاز خودم نهایت 70 درصدش رو دانلود میکردم و 30 درصدش هم بی استفاده میموند و ترافیک رایگان هم حدود 20 گیگ ماهی دانلود داشتم. ولی از 25ام ماه قبل سرویس من رو محدود کردن و الان سرعتم روزانه حدود 16 و شبانه 6 هست با این تفاسیر که سرویس من آرت 5 هست و هیچ وقت هم تمام ترافیکم رو استفاده نکردم .
باهاشون هم صحبت کردم میگن شما نباید بیشتر از 50 درصد ترافیک خودتون توی پنل کاربری رو مصرف کنید و الان هم باید حداقل 1 ماه استفاده نکنید تا سرویستون شاید درست بشه.!!!!!:18:
خیلی جالبه ماهی 65 تومن بدم بعد با 16 دانلود کنم واقعا این شرکت خیلی دزد هست ، دیروز هم پشت تلفن خیلی بد برخورد کردن.
منم از دوره بعد تمدید نمیکنم خیلی پورو هستن.
با ابن روش فقط مشتری شون رو از دست میدن.
ممنون
داداش منم دقیقا مثل شما هستم . آرت 1 دارم این ماه 70% مصرف کردم سرعت شد 16 . میگم شما اطمینان داری گفتن بالای 50% نباید دانلود کنی ؟!نقل قول:
یک ماه نیست. اول هر ماه رفرش میشه سیستم های آرت. باید حواست باشه دیگه. سرویس آرت هم مثل اکو هست با محدویت دانلود بیشتر.نقل قول:
باهاشون هم صحبت کردم میگن شما نباید بیشتر از 50 درصد ترافیک خودتون توی پنل کاربری رو مصرف کنید و الان هم باید حداقل 1 ماه استفاده نکنید تا سرویستون شاید درست بشه.!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش من الان ترافیکم ریست شد ولی سرعت هنوز 16 . در صورتی که داون استریم 896 !!نقل قول:
سرویس رفرش شده مطمئن باش. از کسای دیگه تو منطقتون که همسن سرویس رو دارن بپرس شاید منطقتون مشکل داره.نقل قول:
داداش راهی نداره ؟ آخه کسی نمیشناسم که اینجا آرت 1 داشته باشه ! به پشتیبانی هم گفتم گفت سرعت دانلودتون برابر سرویس راستم میگه :دی ولی داون استریم 896 !نقل قول:
نقل قول:
عزیز رفرش نمیشه:41:
میگن 1 ماه استفاده نکن.:18:
آره منم شنیده بودم تا دوره بعدی سرعت همینطور . حالا موندم دوره بعدی تمدید کنم سرعت درست میشه یا نه ! میترسم تمدید کنم بارم همون باشه :41::13:نقل قول:
منم دققا همین بلا سرم اومده. 65 هزار تومان بدی بعد اینجوری کلاهبرداری کنن خیلی حرفه. مثلا از اکو اومدم آرت بدون مشکل دانلود کنم! توی صفحه آرت نوشتن بدون محدودیت بعد یه خط مصرف ترافک گذاشتن برات! همونم میگن باید نصفه بیشتر نشه؟نقل قول:
بعد جالبه میگن به طور خودکار اینجوری میشه! به اونجای عمتون خندیدید.
یا علی چقد مشکل :41:
من پسرعمو م آرت داذه ولی این مشکلات براش تاحالا پیش نیومده وگرنه کمکتون می کردم....
امیدورام مشکلتون حل بشه دوستان
من بالای یک سال و خوردی آرت 1 داشتم ندیدم یکبار اول ماه رفرش نشه !نقل قول:
اگه سرعتتون برنمی گرده بالا پش حتما برای یک دوره کوتاه سیاست کلیشون عوض شده . بعضی مناطق شلوغ بعضی موقع ها سرعت رو برای مدتی واقعی می کنن (سرعت دانلود)
اون 896 سرعت وبگردی شما میشه و با یک نرم افزار دیگه سرعت دانلود شما رو محدود می کنن.نقل قول:
داداش راهی نداره ؟ آخه کسی نمیشناسم که اینجا آرت 1 داشته باشه ! به پشتیبانی هم گفتم گفت سرعت دانلودتون برابر سرویس راستم میگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی داون استریم 896 !
ما قدیما یک راه هایی پیدا کرده بودیم مثل استفاده از بعضی vpn های l2tp ولی همش رو بعد یک مدت میترکوندن.
اگه نرم افزارشون فرق بین دانلود و وبگردی رو نفهمه شما می تونی با همون سرعت دان استریم 896 کیلو بیت دانلود کنی.
دیگه اگه مشتاقین خودتون سرچ کنین راه جدیدش رو پیدا کنین . من نمی دونم.
آقا این جریان ترافیک رایگان در سرویس آرت تو پنلم میزنه چیه ؟ مگه سرویس آرت ساعت یا روزهای رایگان داره ؟
آره. سرویس آرت محدودیت ترافیک داره مثل اکو که اول هر ماه رفرش میشه.نقل قول:
ساعات 1 تا 8 صبج و پنج شنبه و جمعه کانتر ترافیک کار نمیفته و جز ساعات رایگان دانلود سرویس های مثلا نامحدود آرت شاتل هستن..