دوستان اگه امکانش هست اسم دانگل یا مودم یا گوشی و سرعت دانلودتون رو باهاش اعلام کنید تا بقیه هم استفاده کنند.
Printable View
دوستان اگه امکانش هست اسم دانگل یا مودم یا گوشی و سرعت دانلودتون رو باهاش اعلام کنید تا بقیه هم استفاده کنند.
باسلام
با افتخار به اطلاعتون میرسونیم که تا امروز ۶۸۴ منطقه تحت پوشش اینترنت 4.5G و ۱۷۳۰ منطقه 4G و ۲۷۶۷ منطقه تحت پوشش 3G همراه اول قرار گرفتن.
خب هرشما قبول ولی چرا تو مشهد تریجی فورجی و فورجی پلاس انتن نداره؟ چرا ایرانسل انتنش پره ولی همراه همیشه یا دو خط انتن یا پرش انتن؟نقل قول:
تست با حالت usb tethring
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست با حالت wifi hotspot
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تفاوتش به صورت محسوس قابل رویت هستش
این بخاطر محدودیت سرعت وای فای گوشی هست که در بهترین حالت 72 مگابیت میشه.نقل قول:
MCI 4G+ Mashhad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
نقل قول:توجه داشته باشین بیشتر تلفن های همراه و تبلت ها و لپ تاپ هایی که در چند سال اخیر تولید شدن مجهز به فناوری خاصی هستند که پس از شارژ کامل باتری به حالتی سوئیچ می کنن که به تریکل مود معروف هست و در این وضعیت شارژ باتری به صورت کامل متوقف میشه و گوشی یا لپ تاپ اگر در حال کار باشه الکتریسیته مورد نیاز را نه از باتری بلکه از طریق آداپتور تأمین میکنه و به خاطر همینه که شما با خیال راحت می تونین گوشی تون رو از شب تا صبح بذارین به شارژر متصل بمونه چون وقتی شارژ باتری کامل شد به صورت خودکار شارژ اون متوقف میشه. من گوشی شائومی دارم که وقتی باتری در حال شارژ هست ال ای دی پاور گوشی روشنه و وقتی شارژ تموم میشه همزمان ال ای دی هم خاموش میشه و در حالت تزرینگ هم وقتی استفاده می کنم بعد از تکمیل شارژ باتری، ال ای دی پاور گوشی خاموش میشه و ادامه مصرف الکتریسیته گوشی از طریق یو اس بی که همزمان ارتباط تزرینگ را برقرار کرده، تأمین میشه. استفاده از باتری معمولا با گرم شدن اون و در نتیجه گوشی همراه هست اما گوشی من که بدنه فلزی داره در حالت تزرینگ وقتی شارژ گوشی تکمیل میشه، تقریبا به صورت کامل خنک هست. اگر در حالت هات اسپات و با شارژر از گوشی استفاده کنم بعد از تکمیل شارژ باتری و خاموش شدن ال ای دی گرما را میشه فقط روی شارژر حس کرد چون در این حالت باتری از مدار خارج شده و ادامه انرژی مورد نیاز گوشی مستقیم از شارژر و خارج از مدار باتری انجام میشه. این توضیح تئوریکه این تکنولوژی بود که در عمل هم کم و بیش به همین صورته.نقل قول:
سلامنقل قول:
بسته فعلی سه ماهه است اگر حجم اون تموم بشه بسته 20 گیگ هدیه فعال میشه یا نه ؟
4.5gنقل قول:
مگه نباید از تجمیع. باند 3و 7 استفاده کنه؟
پس چرا شما به باند 3 فقط وصل هستید؟
پهنای باند تو تجمیع باید جمع پهنای باند دو. باند 3و 7 باشه یانه؟
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
خط سوم از پایین باند ۷نقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk