مبتکران از چند ماه پیش دیگه شیمی 3 خودش رو تک جلدی نمیزنه و استوک رو جلد 1 کرده و ترمودینامیک و محلول ها رو جلد 2 .... D.X1 : من هم خیلی سبز رو دیدم هم مبتکران رو ، به نظرم کلا 90 درصد کتابای خیلی سبز خیلی کتابای بیخودی هستن،یعنی اینکه بیشتر تو فضا سیر میکنن تا اینکه بیان قشنگ خود مباحث مورد نیازه کنکور رو توضیح بدن ... چندتا کتاب خوب هم داره که البته شیمیهاش جزوه اینا نیستن! (به نظر خودم 7خوان ادبیاتش خوبه البته اونایی که تا الان منتشر شده و ... و کتاب دیگه ای به ذهنم نمیرسه که خوب باشه !) در کل به نظر من مبتکران تمام شیمی هاش از خیلی سبز بهتره و درواقع تا اونجا که من دیدم از بقیه انتشارات های معروف هم بهتره ولی مشکل مبتکران هم اینه که چون میخواسته کتابش کامل باشه دیگه هر نکته ی ریزی رو.اومده به عنوان نکته مطرح کرده ... به نظرم بهترین شیوه برای خوندن شیمی اینکه که اول قشنگ متن کتابو بخونی بعدش بیای تستهای آموزشی مبتکران رو بزنی (درسنامش روهم بخونی) بعدش از همین اول کار کنکوریت بیای تست های کنکور سالهای اخیر رو بررسی کنی تا بفهمی از اون نکته های مبتکران چیا مهمن و چیا نه ... این کار آخری کاری که من خیلیا رو دیدم با بهونه ی یاینکه اون سوالا برای دوران جمع بندیه و فلان ... جوابشون نمیدن قبل دوران جمع بندی و وقتی به اینجا رسیدن و دوتا نمونه سوال کار کردن تازه متوجه شدن اونا چی خوندن و کنکور چی میخواد ! کلا اگه برای همه درسا این کارو بکنی خیلی به نفعته و باعث میشه هیچوقت مسیر اصلی رو گم نکنی .... موفق باشی ! :)