ممنون از جوابتون. سوالم در مورد نسخه pure هست ! تفاوت این نسخه چیه ؟! چیا بش اضافه یا کم شده ؟ توصیه میشه ؟نقل قول:
ورژن 2011 نسخه (11.0.2.556) رو از سایت کلسپر دانلود کنید :
Printable View
ممنون از جوابتون. سوالم در مورد نسخه pure هست ! تفاوت این نسخه چیه ؟! چیا بش اضافه یا کم شده ؟ توصیه میشه ؟نقل قول:
ورژن 2011 نسخه (11.0.2.556) رو از سایت کلسپر دانلود کنید :
نسخه پیوزر امکان اینترنت سکیوریتی رو به اضافه یک پرنتال کنترل پیش رفته تر + بهینه ساز ویندوز + مدیریت پسورد + بک آپ گیر سیستم + پسورد گذاری روی اطلاعات ها و ایجاد درایو مجازی با پسورد.نقل قول:
نسخه کاملیه اما این امکانات رو برنامه های دیگه دارند و بهتر هم عمل میکنند. مثال: برای بهینه ساز ویندوز برنامه های خیلی مفیده دیگه وجود داره.
نکته: نسخه 2011 جدید تر از نسخه های پیور هست.
یک سوال قلمبه:
فایل های آپ دیت منظورم دیتابیس 2011 بکه تو پوشه ای زدم که هنگام آپ دیت ها ذخیره بشه برای 2012 هم قابل استفاده خواهد بود؟
---------- Post added at 02:33 AM ---------- Previous post was at 02:31 AM ----------
پیور دوتا امکانات اضافه داره که میتونی تو سایت کسپر اسکای کامپیر کنیمنظور مقایسه کنی ولی انگار نوشته تکنولوژی 2011 جدیدتر از پیور هستش! ولی این دلیل نمیشه که پیور ضعف داره و مشکل امنیتی داشته باشه. من خودم خیلی وقتها پیش این نکته جای سوال بود و مونده بودم که کدوم رو استفاده کنم بعد از تحقیقات فراوان و کاربران زیاد به 2011 رجوع کردمنقل قول:
سلام دوستان.میگم میشه کاری کرد که کسپر با سرعت بالاتری آپدیت رو دانلود کنه؟
اولا بسته به سرعت اینترنت شما دارهنقل قول:
درضمن میتونی از سرورهای داخلی برای آپ دیت استفاده کنی مثل سایت سافت گذر!
میتونی بصورت آفلاین هم آپ دیتشو دانلود کنی با IDM بعد نصبش کنی
درود به دوستان عزیز
سال نو بر شما فرجنده باد
کاسپراسکی من الان که میخوام کلید جدید بهش بدم گزینه اکتیو تریال نمیاد.
میشه کمکم کنید باید چیکار کنم؟
سپاس
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به پست زیر مراجعه کن :نقل قول:
درضمن ارتباط رو از اینترنت قطع کن بعد این روشی که در پست زیر میگه استفاده کن .....
موفق باشی :11::10:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5256098&postcount=2726
جواب بدین پسرای خوب:
فایل های آپ دیت منظورم دیتابیس 2011 بکه تو پوشه ای زدم که هنگام آپ دیت ها ذخیره بشه برای 2012 هم قابل استفاده خواهد بود؟
خیر........نقل قول:
نقل قول:
سلام
دوست عزیز گزینه تریال فقط یک بار برای شما فعال هستش و بعد از اون در 2 صورت شما میتونید از اون
استفاده کنید ، یا ویندوز رو عوض کنید یا از تریال ریست ها استفاده کنید ، در غیر این صورت راهی نداره .