با سلام. موقع کلیک روی ادرس یک سایت در word 2007 خطای ------ سرور یا connot download ظاهر میشه! راه حل مشکل چیه؟
Printable View
با سلام. موقع کلیک روی ادرس یک سایت در word 2007 خطای ------ سرور یا connot download ظاهر میشه! راه حل مشکل چیه؟
سلامنقل قول:
احتمالا لینکتون مشکل داره
نقل قول:من هنوز مشکلم حل نشده کسی اطلاعی داره؟نقل قول:
سلام به دوستان من یک مشکل دارم اول اینکه نمی تونم یک تایپیک جدید با موضوع خودم در این سایت ایجاد کنم
دوم اینکه می خام در ورد 2007 یک منو اختصاصی با موضوع شخصی ( به عنوان مثال نامه ها: نام خام کوچک , نامه خام بزرگ و ...) ایجاد کنم در ورد 2003 این امر به سادگی صورت می گرفت اما نمی دونم با ورد 2007 چطوری چنین منویی بسازم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام دوستان یک سوال داشتم متنی را در آفیس 2010 تهیه و ویرایش کردم حال همان متن را در آفیس 2013 باز می کنم اما ترتیب کلیه خطوط بهم خورده ممنون می شم کمکم کنید
نقل قول:باید از منوی word روی New و در پنجره ی باز شده روی My Template (از بالا سمت چپ،سومین گزینه) کلیک کنید.
حالا در پنجره ای که باز میشه template مورد نظرتون رو که ساختید انتخاب و OK کنید.
راه حل همینه
فایل رو در آدرس درست ذخیره کردید؟
مسیر صحیح اونو پیدا کردم!!!نقل قول:
توی Documents، توی پوشه Template! (البته اسم دقیق پوشه Template را یادم نست ولی توی همین هولوهوشه)
من هر وقت ورد رو باز میکنم این ارور رو میده .... دیگه داره دیوونم میکنه.... لطفا راهنماییم کنین....مرسی ... مچکرم....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n12::n16::n16::n16:
میخام1. رنگ صفحه اولم با بقیه صفحه ها فرق داشته باشه،چیکار کنم؟
2. میخام صفحه اولم شماره بندی نشه چطوری از بقیه صفحه ها جداش کنم
مر30 دوستان:n16::n12:
کاری که در پست زیر گفته شده رو انجام بدیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]