نقل قول:هه تازه میگه ما بهترین سرویس دهنده توی خاورمیانه هستیم یعنی ترکیه و دوبی کشک
Printable View
نقل قول:هه تازه میگه ما بهترین سرویس دهنده توی خاورمیانه هستیم یعنی ترکیه و دوبی کشک
رضا شاید باورت نشه ولی پینگم رفته رو 580 !نقل قول:
یعنی افغانستان هم کشکه ؟؟؟؟
امشب چه خبره وبگردی هم نمیشه کرد:n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا باورم میشه : :n09:نقل قول:
وضعیت مخابرات هم خرابه !!
خواستم بیام پارس ولی مثل اینکه خیلی وضعش خرابه (خراب که چه عرض کنم باید گفت فاجعه)حاضرم از اسیاتک نت بدون شبانه بگیرم ولی نمیتونم ببینم این جوری داره سرم کلاه میره بکشنم پارس انلاین نمیام نمیدونم شما چطور موندید تو این خراب شده :n15:
مخابرات و پارس انلاین یکی بدتر از دیگری
باورتون میشه من الان speedtest هم نمیتونم باز کنم همین فروم رو بزور باز میکنه
کاکو حواست باشه اول عشق ماست!:n12::n07:نقل قول:
داش رضا کلا بجه دل پاکی هست و همچینی مهرشو چپونده تو چیز ما! ( تو قلب ما) :n10:
:n19:
سرعت خیلی خیلی داغون شده... واقعا که!!! کاش جایزمو بدید زودتر برم
پینگ خیلی داغون هست و برا باز کردن یه سایت باید با نذر و نیاز و صدقه دادن اون سایت رو باز کرد...
متاسفانه چند روزه که برا باز کردن سایتهای کلیپ مهندسی معکوس و کلیپهای زندگی بخش سرعت و دیدن این کلیپها دچار مشکل شدم!!! همچینی انگار سرعت باز کردن این کلیپا شده 10 20 کیلوبایت... باید اول دانلودشون کنم و تازه ببینم خوشم میاد از روش بدست اوردن نقطه عطف ساختمان یا باید دوباره استارت بزنم !
سلام دوستان جند روره سرعت بالاتر از 200 نمیره در حالی که قبلا سرعت دانلود 1m بود برام 256 محدود دارم ساعت 2 شب سرعت 40 هست برام
خوش اومدی کاکو به جمع محدود شده ها....:n17: همین 40 هم که هست برو خدارو شکر کن!! :n14:نقل قول:
بریم سیم کارت ایرانسل بگیریم با edge وصل بشیم آبرومندانه تره حالا خوبه شما 2مگید سرعتتون اینه
ای خدا از این بدتر هم میتونه بشه
ای بابا!!! بزار عکس بزارم منم
پینگم دیگه داره رکورد میزنه تا قهرمانی راهی نیست پارس آنلاین جان
اصلاح میکنم آقا سرعت خراب شد :n03:از 50 بیشتر نمیشه
آپلود ADSL و ADSL2+ که تو ایران همه جا و همه شرکتا Annex A/L ان. یعنی حداکثر 1مگابیت در ثانیه. شما مطمئنی که مخابرات آپلودت رو هم روی 2مگ میذاشته؟ از نظر تئوری که امکان نداره مگه این که Annex M باشه که تا جایی که من شنیدم تو ایران نداریم این رو.نقل قول:
بعد هم مخابرات هم متقارن نیست. یعنی اصلاً خود ADSL یعنی نامتقارن. مگه تو سرعتهای زیر 1مگابیت که میشه آپلود رو برابر دانلود بست. والا از 1مگابیت به بالا دیگه امکان نداره متقارن.
اینو که مخابرات روی دو مگ میذاشت رو که مطمئن هستم اتفاقا modulation رو هم روی ADSL 2+ و AnnexM بود ولی اینکه چجوری بود رو نمیدونم حتی تست هم میگرفتم آپلود تا 1.78 و اینا بودنقل قول:
ولی تازه فهمیدم اون یه چیز خاص بوده و معمولا آپلود حداکثر تا 1 مگ بسته میشه
احتمالاً مخابرات مرکز شما این امکان رو داشته. اما مراکز دیگه مثل مرکزی که ما هستیم که کلاً Annex A میدن، اونم واسه من روی 508 بستن. حوصله هم ندارم با پشتیبانی سر و کله بزنم بگم بذارنش روی 1024.نقل قول:
دیشب 15 گیگ گرفتم!!!:n19::n19::n19:
نقل قول:
شما مودمت چیه؟
چون معمولا مودم ADSL فقط تا 1 مگ آپلود رو پشتیبانی میکنه!
مودمم D link 2730 U هستنقل قول:
اگه مودم ADSL2+ باشه که میتونه تا 3.4 مگ رو پشتیبانی کنه واسه آپلود. اما به شرطی که خود مرکز مخابراتی یا ISP هم این امکان رو داشته باشه. فعلاً تو اکثر جاها تو ایران حداکثر تا 1مگ برای آپلود امکانپذیره.نقل قول:
منم قبلا که یه شرکت دیگه بودم آپلودم رو 2مگ بسته بود attainable rate رو میزد 1020 ولی خط که رو 2مگ بسته شد رفت بالا
تو این خرابی یکسری چه حال هایی می کنن ها !نقل قول:
من و یکسری از بچه ها نمی تونستیم یه پیج وا کنیم بعد تو 15 گیگ دانلود کردی ؟؟؟؟
رفیق امکان نداره شما هم باور کردی:n08:نقل قول:
سرعت واقعا خیلی بد شده یعنی اصلا برای من خوب نشد
من منتظرم 2ماه هم تمام شه برم از اینجا
جالبه من توی روز سرعتم به زور به 150 میرسه
512 محدود
شما اگر سرعت رو 1 مگ فرض کنی می بینی که از این بیشتر هم میشه !نقل قول:
قبلا میشد نه حالا که همه را محدود کردننقل قول:
کسی سراغ داری شبا سرعت دانلودش بالای 250 باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راست میگه من دیشب بزور 1گیگ دان کردم
هرچی دوس هم داشتم از پارس فر دادن
سرویس2 مگ
بله یکسری رو میشناسم که این سرعت بالا رو دارن ولی چون نمی خوان محدود بشن نمیگن !نقل قول:
چون تو این تاپیک جاسوس داره !
خب من حالا بگم سرعتم خوبه محدود میشم اخه چطور میفهمه جاسوس :n13::n27:نقل قول:
پستت ردیابی میشه از طریق ip فکر کنم:n13:نقل قول:
ما هم قبلا چنین موضوعی تو تاپیک مخابرات خوزستان داشتیم
خوده مدیر انجمن فقط میتونه ای پی ها را ببینه شما هم ساده هستین دوستان :n08:نقل قول:
هر کی گفت من سرعتم خوبه محدود شدنقل قول:
خواستی 100 یا 150 صفحه برگرد عقب تاپیک رو ببین ! :n02:
فرشاد جاسوس رو شناختم هم من و هم یکسری از بچه ها فکر کنم به تو هم پ.خ دادم
ولی در کل اگر بشناسیش می بینی که الان با اون یوزرش نمیاد تاپیک ! :n02:
رفیق مگه خر تو خرهنقل قول:
امکان نداره
کسی که این چیزو به شما گفته دورغه
گفتم که شما میتونی 150 صفحه بری عقب تا متوجه شینقل قول:
من خودم 1 ماه و نیم پیش ( موقعی که همه سرعتشون پایین بود ) سرعتم 1 مگ بود و همه میومدن و می گفتن به چه سرعتی داره
2 3 روز بعد سرعته من شد 20 کیلوبایت تا 50 کیلوبایت
و همچنان همین وضعیت رو دارم ! :n27:
منو شما توی انجمن هستیم خیلیا هم هستن تو انجمن عضو نیستن اونا هم محدود شدننقل قول:
به هر حال من میگم امکان نداره
مدیر انجمن اگه این پستو می بینه بیاد تائید کنه
فعلا که همه محدود هستیم
منم از دوستم سوال کردم همین حالا میگه فقط مدیر انجمن میتونه ipکاربرا ن ببینه خودش انجمن داره
برا منم قبلا چنین اتفاقی افتاد و دیگه مشکلم درست نشد تا مجبور شدم از اون شرکت تخلیه کنم