مخابرات خوبه من 6 ماهه 8مگ 40گیگ گرفتم سرعتم در ایدیم تا 700کیلوبایت هستش خوبه !!!!من راضیم!!!!نقل قول:
Printable View
مخابرات خوبه من 6 ماهه 8مگ 40گیگ گرفتم سرعتم در ایدیم تا 700کیلوبایت هستش خوبه !!!!من راضیم!!!!نقل قول:
دوستان رپیدلیچ یا سرور آپلود از وب سرور ایرانی ترافیک داخلی سراغ دارید خصوصی یا اینجا بگید تا دانلود شبانه حروم نشه... خواهشن کسی میدونه معرفی کنه:»
یه رپیدلیچ raawinews/com بود که ترافیک داخلی محاسبه میکرد سرعت نصف رپیدلیچ نمدونم یا آدرس عوض کردن یا بسته شد...:wink:
سلامنقل قول:
ترانبایت رو یه امتحانی بکنید یادمه اونموقع که آسیاتک بودم بعضی سرور هاش داخلی حساب میشد ولی شانسیه بعضی وقت ها از داخلی کم میکنه بعضی وقت ها از بین الملل باید
دانلود کنید یه مقدار کم بعد چک کنید
- - - Updated - - -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نطرتون این خوبه یا نه 256 کیلو بیت گرفتم
- - - Updated - - -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نطرتون این خوبه یا نه 256 کیلو بیت گرفتم
مال من که همون یک ماهه 20 تومن رو 14 تومن میخرم همین العان هم از توسایت چک کردم
سلام دوستان
کسی سرویس جشنواره آسیاتک رو اخیرا خریداری کرده؟ 8 مگابیت 6 ماهه 400 گیگابایت بین الملل و 2020 گیگابایت هم شبانه داره 220 تومن.
در حال حاضر کیفیت آسیاتک چطوره به طور کلی؟
توقع خاصی ندارم. پینگ برام زیاد مهم نیست. فقط یک اینترنت پایدار و بدون قطعی و دردسر بده کافیه و اینکه سرعت کامل رو داشته باشم برای دانلود.
دارم از دیده بان نت فرار می کنم و احتمالا یکی از گزینه هام آسیاتک هست و بعد از چند سال دوباره دارم میام آسیاتک.
این مواردی که فرمودین همگی به مرکز مخابراتی شما بستگی داره،مثلا ممکنه برای من خوب باشه ولی برای شما نه.نقل قول:
دم شما گرم ولی انتقال فایل تو خیلی محدود تو ترانبایت مسدود بیشتر سایتانقل قول:
خیلی جالبه این آسیاتک حتی استفاده از سایتشو با ترافیک بین الملل و دو برابر حساب میکنه...:puke: :puke::thumbsdow
هیچ کدوم از شرکتها اینترنت پایداری ندارن .. بنظر بندهنقل قول:
شما این جشنواره 6 ماهه رو بگیر ... به نظر بنده
من خط ام مشکل داره .. راضی ام ازش .. گاهی سرعت دانلود یکدفعه بالا و پایین میشه که تو شرکت قبلی ( پارس آنلاین ) بدتر از این بود .
- - - Updated - - -
هیچ کدوم از شرکتها اینترنت پایداری ندارن .. بنظر بندهنقل قول:
شما این جشنواره 6 ماهه رو بگیر ... به نظر بنده
من خط ام مشکل داره .. راضی ام ازش .. گاهی سرعت دانلود یکدفعه بالا و پایین میشه که تو شرکت قبلی ( پارس آنلاین ) بدتر از این بود .
دوستان سایت asiadl گزینه ای برای درخواست بازی داره؟ چطور میشه درخواست داد؟
دوستان عزیز شب بخیر
الان دو سه شب هست راس 8:30 شب نوسانات شروع میشه و مودم ریست میشه وقتی میرم آی پی رو چک میکنم میبینم از شرکت "صفر و یک" آی پی گرفته!!!
باز ریست میشه از آسیاتک میگیره اصلا داستانیه این موضوع تا نیمه شب ادامه داره
زنگ زدم پشتیبانی میگه پیک تایمه تو مرکز مخابراتی بعدشم صفر و یک رو قبول نمیکنه میگه آی پی مودمتون چیز دیگه ایه
برای کسی این اتفاق افتاده؟
سلام. بله دقیقا همینطوره ... راس ساعت 8نیم شب تا ساعت 3صبح ادامه داره و الان دقیقا 3روزه!! اصلا نمیشه گیم انلاین زد!!:grrr:نقل قول:
منتها من مشترک نت مخابرات هستم!! ظاهرا سراسری هست!! :sad:
از دوستان کسی هست بدونه چشنواره نوروزی آسیاتر از کی شروع میشه؟
خیر شاید هم نداشته باشه ( امیدواریم داشته باشه)نقل قول:
چون گفتند این جشنواره 2020
تا نورزو هست
جشنواره 2020 تا کی هستش ؟
من پارس انلاین هستم ، 4 ماهه اومدم پارس انلاین ، جشنواره نداره ، ارزش داره بمونم یا تخلیه میدن برم اسیاتک ؟
2020 اگه 1ساله بود بهتر بود در ضمن هزینه بالا 220 هزار به صرف نیست!
من منتظر جشنواره نوروزی هستم امیدوار مجبور به تخلیه از آسیاتر نشم
منم با قیمتش مشکل دارمنقل قول:
شبانه اش رو مخه
اما 6 ماهه خوبه
همیشه سعی میکنم جشنواره 6 ماهه بگیرم
تا پایان سالنقل قول:
اگر کارت رو راه میندازه ومشکل خاصی نداری بمون پارس
اگر نه بیا آسیا
هزینه هاش گرونه ، خونمون مصرف اینستاگرام زیاده ، روزی 2 گیگ مصرف ، میشه ماهی 60 گیگ ، حساب کردم ماهانه باید 60هزارتومن بدم :worried:نقل قول:
6ماه 8مگ 240 گرفتم الان 4 ماهه تموم شده
خب اگر جشنواره تمدید و جشنواره حجم نداره همین طرح آسیاتک رو بگیر .. حجمش بیشتره و از ماهی 60 تومن هم ارزون ترهنقل قول:
- - - Updated - - -
خب اگر جشنواره تمدید و جشنواره حجم نداره همین طرح آسیاتک رو بگیر .. حجمش بیشتره و از ماهی 60 تومن هم ارزون ترهنقل قول:
دوستان پینگ شما هم افتضاحه؟
پینگ گوگل من 180 هستش .. 100 بار هم موردم ریاستارت کردم اما فرقی نکرد
مشکل سراسری هست دوست عزیز من از اسیا تک ندارم ولی پینگ رفته بالانقل قول:
پینگ بالا پکت لاست یکی در میون، کلا ترکیده.نقل قول:
فیل^تر شدن هم بخاطر پکت لاست سرعت بدی داره.
راهکار درمان کرونا
سلام من میخوام از های وب به آسیاتک بیام ولی میخوام اینو بدونم برای استریم مناسب هست یعنی آپلود روی 2 مگابیت میاد حداقل روی 1.5؟؟ سروریسی هم که مدنظر دارم 8
سلام من میخوام از های وب به آسیاتک بیام ولی میخوام اینو بدونم برای استریم مناسب هست یعنی آپلود روی 2 مگابیت میاد حداقل روی 1.5؟؟ سروریسی هم که مدنظر دارم 8
از دو هفته پیش که اعلام کردن بهشون حمله شده تا الان نت داغونه.دریغ از یه ساعت بازی آنلاین.نقل قول:
پینگ بالای ۲۰۰ و هر یه ساعت قطع شدن.
زنگ هم که میزنم میگن مشکل از خطه.باید کارشناس بفرستیم هزینه ایاب و ذهاب هم باید بدی.
رسما آبرو رو خوردن حیا رو قی کردن.
سلامنقل قول:
آپلود ۲ مگ اگر فیبر نوری باشه جواب میده ولی کابل مسی نهایت روی ۱ مگ میکشه.
آسیاتک تا ۶ ماه پیش عالی بود ولی خراب کرده این مدت.
درود دوستان
آسیاتک داره سیم کارت td رو تحت عنوان پوشش سراسری میفروشه فکر کنم رومینگ ایرانسل هستن :rambo:
کسی از دوستان خریده یا تست گرفته اینجا اطلاع بده ؟
این صفحه تعرفه هاست فرقی با پنلتون داره ؟آیا شبانه داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پوزش اینجا پست گذاشتم چون تاپیک td اسیاتک رو ندیدم توی انجمن :دی
دوستان td آسیا تک چه مزیتی نسبت به ایرانسل داره؟ تعرفه ها گرونتر بدون شبانه و حتی آسیا دی ال
نقل قول:
اسمش هست آسیاتک
مثل تو این فروم که طرفدارای شرکتا جمع میشن با هم دعوا میکنن
میدونی حدس من چیه دوست عزیزنقل قول:
ایرانسل تو خیلی جاها بخاطر جریانات تحریما و نبود تجهیزات مخابراتی نتونست td رو راه بندازه
همونجور که مبین نت رفت سراغ همراه اول ایناهم اومدن سراغ ایرانسل
یکی هم مثل من که تو شهرشون نه هیچوقت وایمکس اومد نه td عمرا بیاد
به ناچار میخره دیگه احتمالاً این سیم کارت Fd هست
این وسط اسیاتک هم در حدی سود میکنه که خرجش در بیاد دیگه
دلیل اینکه هم چرا خود ایرانسل اینکارو نمیکنه عدم پشتیبانی سیم کارت و مودم های td از فرکانس fd هست
و اینکه نمیخواد بار شبکه 4gتلفن همراه سنگین بشه
در کل سیاست های عجیب غریبین و درک تصمیماتشون سخته واقعا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود. دوستان سرعت آسیاتک چطوره؟ آیا این شرکت هم مثل شرکت های دیگه شب ها گند میزنه به سرعت؟ های وب داشتم درخواست جمع آوری دادم (هیچ نویزی رو خطم نداشتم) چون شب ها سرعتش در حد حلزون بر ثانیه بود.
از چند سال پیش واسه خونه مادر بزرگم اینترنت آسیاتک وصل کردم و با توجه به نیازشون براشون بصرفه و خوب بود. امشب اومدم شارژ کنم دیدم تعرفه ها رو دوباره عوض کرده:دی
واقعا نمیدونم به این آسیاگدا چی باید گفت:biggrin:
سوال منم هست با تشکرنقل قول:
من چاره ای نداشتم. یک ماهه سرویس نقره ای با حجم کم گرفتم. بهتر از های وب هست. ولی اینم شب ها کمی خراب میشه. درواقع مدتی هست که همه ی سرویس دهنده های اینترنت شب ها گند میزنن. یه خوبی آسیاتک داره که های وب نداشت اینه که، همه ی چیزشـکن ها رو باز میکنه.نقل قول:
البته برای من اینطوره. شاید برای کسی دیگه اینطور نباشه.
من که از این شرکت مسخره پارس انلاین نجات پیدا کردم داداش پینگ چطوره ؟؟؟ توی اینستا مشکل گیر کردن ویدیوها رو توی هر ساعت از شبانه روز نداری ؟؟؟نقل قول:
پارس آنلاین که حرفش رو نزن. پینگ صبح ها خوبه زیر صد هست ولی شب ها میره بالای صد. مشکلی تو اینستاگرام ندیدم.نقل قول:
این 100 گیگ قضیش چیه؟