نه والا وضعیت ما که اصلا جالب نیستنقل قول:
اما دیگه عادت کردیم
چون که ما ایرانی هستیم ، ینی وظیفه سرنوشت ملیه که به همه چیزای بد عادت کنیم
رحیم خالقی - آشپز
Printable View
نه والا وضعیت ما که اصلا جالب نیستنقل قول:
اما دیگه عادت کردیم
چون که ما ایرانی هستیم ، ینی وظیفه سرنوشت ملیه که به همه چیزای بد عادت کنیم
رحیم خالقی - آشپز
امروز دو تا چیز رو متوجه شدم.
1) اینکه اگه درخواست پهنای باند داده باشیم، ظاهرا تا یک ماه نمی تونیم دوباره درخواست بدیم و سرعت رو کم و زیاد منیم. خیلی بد شد اینجوری. قبلا میشد.
2) با ویندوز 8.1 و اینترنت اکسپلورر 11 نمیشه وارد سایت مخابرات شد و درخواست پهنای باند داد. با بقیه بروزر ها هم که نمیشه. پس باید چکار کرد؟
وارد سایت که شدید F12 رو بزنید و Browser Mode رو روی Imternet Exploler 9 یا 10 قرار بدید.نقل قول:
ممنوننقل قول:
من تو اینترنت اکسپلورر F12 رو زدم و پایین و سمت چپ پایین یه چیزهایی اومد اما چیزی با نام Browser Mode پیدا نکردم.
میشه یه خورده بیشتر راهنمایی کنی ؟
فکر می کنم تو ورژن 11 چنین چیزی وجود نداره.
نه بابا کجا درست شده !همونی هست که بود ! من ساعت 11 صبح تا 1 شب سرعتم خیلی افت داره ! البته من به 512 کاهش دادم ! فقط تو ساعت کم مصرف خوبه !
تعحبه ! ولی ما که دیگه تایم اوت نداریم ! پینگ عالی شده امیدوارم هرچه سریعتر مال بقیه دوستان هم درست شه.:n06:
شما دقیقا کدوم منطقه هستید ؟ اول Ip من 5.237 هست.
سلام
من خطم فیبره.الان asus am602 دارم و مشکلی نداره.میخوام linksys wag 120 n بگیرم.این مودم با فیبر و اینترنت مخابرات مشکلی نداره؟
امشب باز مشکل تایم اوت و سرور های خارجی رو شروع کردن
نذاشتن به صیح شنبه برسه از شب قبلش شروع کردن
IP من با 173.245 شروع میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان ساعت 1:10 دقیقه است با شیلتر شکن با 70 دان میکنم(سرویس 512) جالبه صبح طرفای ساعت 10 با سرعت 40 دانلود میکردم. مثل اینکه شبا پاهاشون رو از رو سیم بر میدارن سرعت آزاد میشه:n09:
دوستان اصلا تورنت مشکلی نداره ؟ سرعت دانلود با Idm 64 و با تورنت 60 ! مشکلی نیست !
ولی هنوز پورت های فیل*شکن ها رو باز نکردن :n03: