تعریف که باید کرد .نقل قول:
اونم شما سرعتت کمه چون محدود شدی . از بس که دانلود کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تعریف که باید کرد .نقل قول:
اونم شما سرعتت کمه چون محدود شدی . از بس که دانلود کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان بنده هم تنها دلیلی که مجبورم با اینترنت مخابرات ادامه بدم همین هست که متاسفانه! کابل کشی سمت ما فیبر نوری هستنقل قول:
وگرنه این مخابرات دیگه سرویس هاش مفت نمی ارزه:n27:
نمیدونم به خدا چی بگم .نقل قول:
بعضی از دوستان کابل مسی هستند ولی زورشون میاد دو قرون پول بیشتر بدن و از شرکت های خصوصی سرویس بگیرند .
لااقل اعصاب و روانشون سالم میمونه به خدا .
نه عزیز از ۲-۳ نفر دیگه هم که شاتل دارند و دانلودی هم ندارند پرسیدم اونا هم همین مشکل رو دارند، در هر صورت خودت میتونی بگیری تجربه کنی از قدیم میگن خسروان صلاح خویش بهتر دانند ! :Dنقل قول:
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
حالا چرا اون آخر کاری میخندی !؟نقل قول:
یک سر به تاپیک شاتل بزن . غیر از اونایی که محدود شدن سرعت مابقی رو چک کن .
شاتل یک خوبی ایی که داره سرعت هاش سراسری هستش . یعنی توی اکثر نقاط کشور همه ی سرویس هاشو ارائه میده .
نه مثل این مخابرات گور به گور شده که 2 مگ با طعم دایل آپ داره به خوردمون میده .
امشب علی کجاست اعلام سرعت کنه :n06:
میاد غصه نخور. :n02:نقل قول:
معمولا ساعت 1:57 دقیقه میاد میگه :
ساعت 2. میانگین سرعت تا الان 69 طرح طلایی. بجای اینکه 256 باشه با محدود کردن "عمدی" مخابرات شده 60
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن یک تصویر از سرعت دانلود یکی از دوستام که از همین اینترنت مخابرات با فیبر نوری داره استفاده میکنه گرفتم بهتون نشون بدم که بدونید همچین سرعتی هم مخابرات داره و میتونه ارائه بده اما به قول معروف از قدیم گفتند هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری !!! ( در ضمن آقای ملک جعفریان هم میتونند بیان صحت این طرح رو تایید کنند تا دوستان تصور نکنند که عکس مربوطه فیک هست! )
به دوستانی که مشکل قلبی دارند توصیه میکنم از دیدن این تصویر خودداری کنند !
اینترنت مخابرات (طرح الماس) سالیانه 2 میلیون و پانصد هزار تومان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا هرجا می رید برید فقط جای این شاتل دزد نرید دوزار نمی ارزه اخه سرورداخلی هم شد جا برای دانلود
واسه اینکه ما ایرانی ها تا یک چیزی رو خودمون تجربه نکنیم باور نمیکنیم ! :n10: منم گفتم امتحانش مجانیه میتونی شاتل بگیری تا به حرفم برسی، منم اینجا نه میخوام از مخابرات دفاع کنم چون سرعت خودم که مثلا طلایی هم هستم داغونه ! نه با شاتل دشمنی دارم در صورتی که سرعت دانلودم از سرور های خارجیش افتضاحه یعنی در حد فاجعه ! کلا هیچکدوم از این شرکت ها آش دهن سوزی نیستند مگر اینکه پول خوبی بدی تا یک طرح ایده عال بهت بدن که خوب اینم قانون طبیعته ! پول رو سنگ بزاری آب میشه اینترنت که جای خودش رو داره !!! :n19:نقل قول: