پس پیشنهاده اوله شما قطعا fs هستش دیگه ؟ قثط من نمیدونم قرثشون چیه اخه
Printable View
پس پیشنهاده اوله شما قطعا fs هستش دیگه ؟ قثط من نمیدونم قرثشون چیه اخه
پس پیشنهاده اوله شما قطعا fs هستش دیگه ؟ قثط من نمیدونم فرقشون چیه اخه. میشه بهم بگید لطفا ؟ چون واتش کمتر هست از اونا اما پیشنهادتون اینه. ممنونم
فرق سزی rs753 با سری es353 بلندگوهاشونه از نظر ظاهر ( و احتمالا در نوع صدا ) فذق دارند و مدل es353 بلندگوهاش روکش داره.قیمت وامپلی فایرشون یکیند. اون مدل ازونتر rs333 امپلی فایرش مدلVSX-323 که خروجی هر کاتال به جای 125 مقدار 100 وات هست و قابلیت تنظیم بلندگوها با میکروفن رو نداره ( چون روی پنل جلو جای میکروفن نیست)منبع
[HTML]http://www.pioneer-mea.com/en/subcategory.php?subId=39&catId=37[/HTML]
تو پاساژ شرکا با بلوری 2300 .تو راستین 2500 قیمت میدن. من همین مدل es333 رو می گیرم ان شاله. صدای ال جی 985xbh با قیمت 2 ملیونی رو که شنیدم خیلی حجم صدا کم بود طوری که منتظر بودم هنوز صداش رو زیاد کنه اما دیدم رسیده به اخر ولوم! با تشکر از دوستان
رایان جان در رفتی از دستمون اینقدر سوال کردیم :)
بله فرق سری fs محدوده فرکانسی بهتری تحت پوشش داره.البته جنس کابینت بهتری هم داره.نقل قول:
وات کمتری نداره.مثل هم هستند فکر کنم سری fs 130 وات و سری rs 125 وات نرمال خروجی دارند.
موفق باشیدنقل قول:
سلام به همه دوستان.من تازه عضو شدم.ميخواستم يه سينماي پايونير mcs-838 بگيرم.چندتا سوال داشتم.لطفا منو راهنمايي كنيد:
1-فروشنده گفت باندهاي عقبش وايرلس هست. آيا درسته؟چون براي من خيلي اهميت داره
2-آيا توي اين سيستم زير نويس فارسي از طريق فايل str قابل مشاهده هست؟ توي بقيه دستگاه ها چطور؟
3-dlna چيه و چه كاربردي داره؟
4-كابل hdmi با كابل اپتيكال چه فرقي داره.با كدوم بايد به tv وصل شد؟
ممنون ميشم اگر اساتيد پاسخ بدن
بهترین سینمای خانگی تو رنج قیمت ۲-۲.۵ که وایرلس و تمامی امکانات روز رو داشته باشه ( DLNA و ... ) معرفی کنید لطفا .
سلام--
بهتره یک سینمای خانواده اماده بخری یا یک سیستم سینمای مجزا--یعنی اول یک امپ بخری بعد باند بخری یا بدهی درست کنند بعد هم پلیر کدام حالت بهتر است--مثلا با 1.2 میلیون
2-برای فیلم نگاه کردن حتما حالت دالبی مثلا 5.1 بابد باشد یا بصورت استریو هم صدا برای فیلم هم جذاب است-واقع چقدر تفاوت بین حالت استریو و دالبی است برای موسیقی وفیلم؟؟؟
رایان جان من مدل es 353 رو با امپ 823 گرفتم چون فروشنده گفت تو مدل fs صدا رو نمیتونی خیلی زیاد کنی چون ممکنه پاره بشه و پیشنهاد داد این مدل رو بردارم البته امپ رو خودم انتخاب کردم. اشتباه نکردم به نظره شما ؟