نقل قول:
سلام
ببینید همینه :
کد:civil-iaun.aytablog.com/
Printable View
نقل قول:
سلام
ببینید همینه :
کد:civil-iaun.aytablog.com/
سلام
انتخاب واحد گفتند تو سایت از 6 تا 8 بهمن ولی تو سامانه دانشجویی تو حساب کاربری خودم قسما برنامه زمانی انتخاب واحد زده 8 بهمن ساعت 2 تا 3:30 یعنی من ششم نمیتونم انتخاب واحد کنم؟زمان هر کس فرق میکنه؟خوب اینطوری تو اون 2 روز پر نمیشه؟
سلام..یکی از دوستان توی دانشگاه آباده هست..تمام وقت می خونه.. میخ واد انصراف بده و بیاد شیراز ثبت نام بدون کنکور بکنه..اما رشته ی حقوق که ایشون باشن، توی شیراز پاره وقت داره..میتونه بیاد؟درس هایی که قبلا پاس شده چی میشه؟
دوستان ترم تابستان حداکثر 10 واحد میدن؟ قرار نیست یک ترم کامل حساب بشه و 15 واحد بشه برداشت؟
یجا نوشته بود 12 واحد ام میشه برداشت برای کسایی که معدل بالای 17 دارن.نیم سال دوم باید معدلت بالا باشه تا بشه 12واحد تابستون برداشت؟ پس اون موقع معیار معدل برای نیمسال بعد از تابستان که نمیسال اول میشه معدل تابستان هست یا همون معدل نیمسال دوم که بخوایم 24واحد برداریم؟
اگر تابستانی 20واحد داشته باشی و 10واحد برداری و 6واحدام معرفی به استاد برداری چون ترم آخرته بهت اون 4واحد رو میدن؟
این تاریخی که اعلام کردن یعنی از 6 تا 8 بهمن هر گروه رشته ها و ورودی ها در یکی از این روزها انتخاب واحد میکنند.نقل قول:
تمام دانشگاه ها همین سیستم رو دارند که سایت سنگین نشه و انتخاب واحد بدون ایراد باشه.
شما زودتر از تاریخ مجاز به انتخاب واحد نیستید و دروس تخصصی شماهم ظرفیتش پر نمیشه. شاید برای دروس عمومی بعضی استادا تکمیل شن ولی جوری نیست که شما کلا نتونید انتخاب واحد کنید.جای نگرانی نیست.
ما برای این تابستون درگیر همین سوالات هستیم و اموزش گفت بخشنامه جدید امده که اگر دانشگاهی رشته ای رو بیشتر از 2 سال ارائه بده میتونه تابستون یک ترم کامل واحد بده در غیر اینصورت 6 تا 10 واحد.نقل قول:
شماهم اگر میتونید این رو از دانشگاه خودتون جویا بشید تا ببینم چقدر صحت داره.
تابستون ترم محسوب نمیشه که معدلش بخواد بری ترم بعدی معیار قرار بگیره.
معرفی به استاد رو زمانی میدن که شما کلا تمام واحد هاتو انتخاب کرده باشی پاس شده باشی اما برای فارغ التحصیلی لنگ چند واحد ارائه نشده با افتاده باشی.چرا اینو میگم!چون من این ترم با پروژه و کاراموزی 26 واحد دارم خواستم 24 واحد بگیرم 2 واحد هم معرفی به استاد اما قبول نکردن گفتن این ترم 20 واحد بر دار و تابستون 6 واحد پروژه کار اموزی و اگر چیزی باقی موند معرفی به استاد!
اونو از دانشگاه میپرسم ببینم این قضیه تابستون چیه.معذلی شده و یه نفر جواب درست نمیده.حتی توی دانشگام درست درمون نمیدونننقل قول:
این معرفی به استاد رو از دوستان پرسیدم و گفتن اگر ترم آخر باشی 6 واحد بهت معرفی به استاد میدن تا درست تموم بشه اونم فقط ترم آخر.یعنی اینجوری که مثلا همون ترم تابستون کلا 20واحد دارم و 10واحد برمیدارم و 6 واحد ام معرفی به استاد.اینجوری میشه 16 واحد.میخوام بدونم برای 4 واحد آدمو نگه میدارن برای مهرماه یا نه اون 4 واحد رو هم تابستون میدن تا تموم بشه؟
اگه اینجوری باشه که خوبه منم لنگ اون 2 واحد 4 واحد نمیشم.نقل قول:
دانشگاه ماهم جواب درست نمیده و با کلی پرسو جو فهمیدم اینو.
لطفا پرسیدید خبر بدین تا منم تکلیفم روشن شه.
ممنونم
من تابستون سال بعد باید تموم کنم و لنگ این سوالاتم و کسی ام درست پاسخگو نیست.انگار خودشونم دقیق نمیدونن.شما از مدیر گروه پرسیدی یا قسمت آموزش؟نقل قول:
در ارتباط با ترم تابستان این مطلب رو پیدا کردم:
به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس اعلام دانشگاه آزاد، این دوره برای دانشجویان کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری برگزار می شود. حسین غریبی در این باره، گفت: مدت زمان ترم تابستانی بدون احتساب زمان ثبت نام، امتحانات و اعلام نمرات امتحانی هشت هفته است و تقویم تحصیلی تمام ترم های تحصیلی دو هفته قبل از شروع ثبت نام ترم اول، توسط دفتر مطالعات و برنامه ریزی آموزشی به واحد های دانشگاهی ابلاغ خواهد شد. به گفته وی، تعداد مجاز واحد های درسی قابل ارائه در دوره تابستان برای دوره های کاردانی و کارشناسی حداکثر 10 واحد و برای دوره کارشناسی ارشد تا شش واحد و دکتری تا چهار واحد است که مشروطی در ترم تابستان جزء تعداد مشروطی های تحصیلی به شمار نمی آید.
غریبی با اشاره به یک تبصره در این زمینه، اظهار داشت: دانشجویان دوره کاردانی و کارشناسی با اخذ 12 واحد درسی در دوره تابستان دانش آموخته می شوند همچنین دانشجویان دارای معدل بالاتر از 17، می توانند در این دوره تا 12 واحد درسی اخذ کنند. وی همچنین تاکید کرد که در ترم تابستانی بر خلاف سال های پیشین واحد های تخصصی هم ارائه می شود.
در ارتباط با معرفی به استاد هم این مطلب رو دیدم:
با توجه به مفاد ماده ۲۰ آئین نامه آموزشی و بخشنامه های مربوطه در خصوص اخذ دروس به صورت معرفی به استاد به اطلاع می رساند دروس معرفی به استاد شامل دروسی می باشد که : ۱- درس واحد نظری باشد و یا چنانچه واحد عملی دارد قبلا دانشجو از قسمت عملی درس نمره قبولی اخذ نموده باشد.
۲- دروس معرفی به استاد مشمول دروسی می شود که آن درس پیش نیاز هیچ درس دیگری براساس سرفصل دروس دروس نباشد به استثناء ماده ۲۳ آئین نامه آموزشی.
۳- دروس پیش نیاز دانشگاهی مانند ریاضی پیش نیاز، ریاضی پیش دانشگاهی ،... و دروس جبرانی باید در نیمسال های اول یا دوم تحصیلی اخذ و گذرانده شود و امکان اخذ آنها به صورت معرفی به استاد وجود ندارد
۴- حداکثر سقف واحد دروس معرفی به استاد با اخذ مجوز از کمیسیون موارد خاص واحد ( ۶ واحد نظری ) می باشد.
۵- لازم است دانشجویان گرامی به نحوی برنامه ریزی نمایند که در پایان تحصیلات با مشکل خاصی به لحاظ اخذ درس معرفی به استاد نداشته باشند.