تو این فوروم راه های خودکشی رو هم بنویسین لازم میشه
یه سوال دیگه اجازه است به طراح و بقیه فوش بدم ؟
Printable View
تو این فوروم راه های خودکشی رو هم بنویسین لازم میشه
یه سوال دیگه اجازه است به طراح و بقیه فوش بدم ؟
نمیخواستم دیگه تو این تاپیک بیام آخه نمیخوام دیگه حتی یک صدم ثانیه هم یاد کنکور بیفتم!
فقط اومدم بگم که کنکور تموم شد!هر جوری که بود.اما این زندگیه که ادامه داره!پس دیگه بهش فکر نکن و زندگی کن!حتی اگه مثل
من سال دومت بود و بازم خراب کرده باشی!!!!
دوستون دارم سال خوبی بود!هر چند که واسه من پایانش بد بود!
منم يه همچشن چيزايي آرزو مي كردم(يعني به جاي اينكه فيزيك يا شيمي سخت باشه رياضيش سخت باشه) الان مثل .... پشيمونم. شما فقط دعا كن هيچي خيلي سخت نباشه حتي اگه همه چي سخت بود بهتر از اين بود كه رياضيش اينقدر سختتر باشه.نقل قول:
بچه ها...خواهش میکنم اینقد نگید کنکور چه طور بود!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراعات بدبختایی که فردا کنکور داره بکنید :wac:
محض استراحت اومدم ببینم چه خبره،بعد دوسال بیخیالی یدفه سراسر وجودمو استرس فرا گرفت!!!!!!!!!:worried::31:
مال من تقريبا":
ادب : 56
عربي : 46
ديني : 81
زبان : 37
رياضي : 31
فيزيك : 52
شيمي : 55
آره دوست من . باید میگفتیم جمع دو ریشه مثبت و ضرب دو ریشه هم مثبت و دلتا هم بزرگتر مساوری صفر که آخرش به گذینه 2 یعنی همون جواب شما (a<-2( میرسدیم . ولی سوال را حذف کردن!!!نقل قول:
اویل داره والله!!
---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
خوش بحالت . زدی در گوش مهندسی کامپیوتر دانشگاه گیلان روزانه!نقل قول:
مطمعن باشبن کنکوره فردا هم سخته برید حالشو ببرید ( چه خوب روحیه میدم )
من دوساله دارم مث چی برای المپیاد میخونم فک نکنم از پس کنکور بر نیام .نقل قول:
منم يه همچشن چيزايي آرزو مي كردم(يعني به جاي اينكه فيزيك يا شيمي سخت باشه رياضيش سخت باشه) الان مثل .... پشيمونم. شما فقط دعا كن هيچي خيلي سخت نباشه حتي اگه همه چي سخت بود بهتر از اين بود كه رياضيش اينقدر سختتر باشه.
اما اینا به کنار
کتابای ما تغییر کرده
سال دوم که بردار و تعیین علامت و جز صحیح و احتمال و هزار تا چیز دیگمون حذف شده بود
سال سومم که انتگرال و کاربرد مشتقمون رو حذف کردن
و من جدی نمیدونم کنکور ما این طراحا میخوان چجوری سوال بدن ! میترسم یجوری بشه همه بالای 70 بزنن بعد اگه یدونه سوال حواسم پرت شه غلط بزنم رتبم 10 هزار تا بیاد پایین :(
بابا تو دیگه کی هستی در اومدنتو تبریک میگمنقل قول:
مرسي درصد اختصاصي!!!:19:نقل قول: