سلامنقل قول:
خیلی سبز برای شیمی 2 فقط کتاب کار داره فک کنم . مسلما" مبتکران
برای فیزیک هم کتاب های نشر الگو و مبتکران کتاب های خوبی هستن . مخصوصا الگو . ب خودت بستگی داره اما خب الگو همش تستیه ولی مبتکران بیشترش تشریحی
سلامنقل قول:
خیلی سبز برای شیمی 2 فقط کتاب کار داره فک کنم . مسلما" مبتکران
برای فیزیک هم کتاب های نشر الگو و مبتکران کتاب های خوبی هستن . مخصوصا الگو . ب خودت بستگی داره اما خب الگو همش تستیه ولی مبتکران بیشترش تشریحی
ویرایش ......
نقل قول:
خیلی ممنون
نظرتون درمورده شیمی 2 تخته سیاه چیه؟یکی از دوستانم داره میگه خوبه
اون کتاب رو من ندیدم اما بهتون اطمینان میدم مبتکران فعلا از همه بهتره .نقل قول:
البته منظورم از بهترین روی کاغذ ( نه در عمل ) هستش . مسلما کتاب هم مثل خیلی از چیز های دیگه میتونه سلیقه ای باشه .. ! و مهم این ــه ک خودت با کتاب راحت باشی و بتونی راحت بفهمیش , همین
دوستان من عربیم ضعیفه.
تو کانون اخرا رسوندم به ۵۰ اینا(شیومم این بود که صلواتی می زدم-یک دور می خوندم ۱۰-۲۰ تا تست بعد که می رفتم کانون ۲ تا گزینه رو راحت حذف می کردم بعد با صلوات می زدم :31:
حالا یک کتاب به بنده معرفی کنین که از اول بشینم بخونم(توتابستون) +نظرتون در رابطه با این دی وی دی ها چیه؟ به درد بخورن؟
ب نظر من فوت و فن عربی ــه خیلی سبــــز ... !نقل قول:
سلام.
کتاب شیمی 3 خیلی سبز خوبه یا مبتکران ؟
میدونم شاید این مقایسه زیاد درست نباشه ولی واقعا گیج شدم.
البته اینو در نظر داشته باشید که من کتابی میخوام که آموزش و تست هاش واقعا مفید باشه و مطلبو کش نده ، در عین حال کامل باشه .........
بیشتر نظرم رو خیلی سبزه ولی میترسم که کامل نباشه نسبت به مبتکران .............
این حجم اضافه ای که مبتکران نسبت به خیلی سبز داره ، واقعا مفیده یا مطالب غیر ضروریه ؟ (ماشالله دو جلد هم هست :45:)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
یه سوال دیگه هم داشتم . من دیروز رفتم بازار و فیزیک 3 خیلی سبز رو خریدم . ولی جاپ هشتم 89 هست . قیمتش هم 9900 . چاپ جدیدش اومده ؟ تغییر زیادی کرده ؟
لطفا راهنمایی کنید . متشکرم:42:
اولا مبتکران دوجلد نیست و اون کتاب " کتاب آموزش " هست و کاملا بحثش از کتاب تست جداست ..نقل قول:
واقعا انتخاب بین این دو تا سخته من نمی دونم کدوم رو پیشنهاد بدم اما ب نظرم اونی رو بردار ک بیشتر خوشت میاد
در مورد فیزیک 3 هم چاپ 89 با 90 فرق زیادی نداره فقط چندتا سوال مثل اینکه اضافه کردن ...
من که خودم با شیمی ۳ خیلی سبز خیلی حال کردم به همه هم توصیه می کنم.
این فوت و فن عربی خیل سبز زیاد سخت نیست؟
میگن یکم باید سر رشته داشته باشی . شما ک عربیت زیاد بد نیس وقتی میگی تو قلمچی 50 میزدی ... منی ک در طول سال عربی رو به صورت میانگین بین 5 تا 10 میزدم میخوام فوت و فن بگیرم شما ک جای خود دارید : دینقل قول:
این فوت و فن عربی خیل سبز زیاد سخت نیست؟