این قضیه هر 6 ماه پیش میاد دلیلش هم daylight saving time هست که البته با منطقه زمانی ایران سازگار نیست:n23:نقل قول:
Printable View
این قضیه هر 6 ماه پیش میاد دلیلش هم daylight saving time هست که البته با منطقه زمانی ایران سازگار نیست:n23:نقل قول:
دوستان من نزدیکه 3 ماهی هست که 2 مگ محدود دارم و توی شبانه با 190 الی 200 با IDM دانلود میکردم ولی الان 4 شب هست که سرعتم اومده بین 120 الی 130 !
میخواستم ببینم همه این افت سرعت رو همه دارن یا فقط ماله من اینجوریه؟
منم که دیشب گذاشتم واسه دانلود سرعت شده بود 130. 2مگ محدود(اهواز)
واسه بقیه هم اینجوری شده؟ جالبه که دقیقا تا ساعت 9 سرعت 130بود یه دیسکانکت کردم دوباره وصل شدم سرعت شد 460.بعد میگن شبا کمبود پهنای باند داریم
دوستان من هم 2 مگ دارم و دقیقا نزدیک 3 یا 4روزی میشه که سرعت شبانه از 180 تا 200 به 120 تا 130 کاهش پیدا کرده. شکرخدا همه شرکتها دارند دزدی کردن رو باب می کنند اون از مبین نت و این هم آسیاتک. هرچقدر هم میگی انگار ما مجرمیم و اونا حرف حق رو میزنند و بهانه های واهی برای این کاهش سرعت میارند.
دوستان به نظرتون سرعت دانلود 1 مگ طلایی بعد از تمام شدن ترافیک مثلا هدیه اشون! بیشتره یا ۲ مگ نقره ای؟ دوتاش یه قیمته موندم کدوم رو بگیرم.
برای عید تخفیف یا عیدی نذاشتن ؟ تمدید کنیم یا وایسیم تا سال جدید ؟
نقل قول:نقل قول:صفحه ها قبل پست من رو بخونید میبیند که مشکل رو خیلی ها دارند پشتیبانیشون هم چرت و پرت تحویلیتون میدند ولی زنگ بزنید با خودشون فکر نکنند کاربرا نفهمند هرکاری خواستند میتونند بکنند ما هم چیزی نگیمنقل قول:
شب ها که برا اسیاتک نیم بها میشه سرعت انقدر میاد پایین که امد پشیمون میشه میگه همون دایلاپ بهتر بود من با ایرانسل شبا میام سرعت بیشتره
سرعت نت من 512 هست
تماس گرفتم میگن هدیه سرعت بالا برای سرویسا راه نیفتاده. بعد از عید راه میافته.
بالاخره راه افتاده یا نه؟
غلط کردن راه ننداختن :n24: من 100 تومان دادم به خاطر 22 گیگ سرعت هدیه ش. اگه راه ننداخته باشن، یه شکایت تنظیم میکنم و تا آخرش پیگیرش میشمنقل قول: