آقا این قضیه گرم شدن رو جدی میگین؟نقل قول:
یعنی از کسایی که hs10 دارن خواهش می کنم بی تعصب جواب بده
آقا این قضیه گرم شدن رو جدی میگین؟نقل قول:
یعنی از کسایی که hs10 دارن خواهش می کنم بی تعصب جواب بده
دوستان گرم شدن به صورت جدی نداره ... !! کمی مصرف بالای باطری داره که فیرم ور جدید رفع شده . جای هیچ گونه نگرانی نیست و میشه از این دوربین های جدید لذت برد .
راستی چند روز پیش با HS10 یکی از دوستان فیلم با سرعت های 30 ، 120 ، 480 و 1000 فریم بر ثانیه گرفتیم و نتیجه فوق العاده بود ... !! هرچند که سایز تصویر کوچیک میشه ولی توصیه میکنم تجربه کنید خیلی جالبه ! البته این رو هم خوبه یادآوری کنم که نیاز به منابع نوری قوی دارید .
بله. افرادی که خریدن این مشکل رو گزارش کردن. البته احتمالا با آپدیت نرم افزاری حل بشه. ولی به هر حال بهتره کمی صبر کنیدنقل قول:
سلام
بهترین دوربینی که میشه با قیمت دوروبره 250 تومن خرید چیه؟ فیلمبرداریش hd باشه بین دو مارک سونی یا کانن
SX130 کنننننن
مرسی فقط یه سرچ زدم باتری ممولی می خورد من دنبال باتری لیتیوم میگردم این فقط همین مدل رو دارهنقل قول:
بعد باتریش زود خالی نمیشه؟ واسه شارژش باید شارژر خرید که خودش دردسره این طور که شنیدم زود هم خالی میشه نظر شما چیه؟ میشه کلا در زمینه ی باتری یه توضیحی بدی ممنون
تو چه قیمتی می خواید ؟نقل قول:
سلام به دوستانه عزیز
من داداشم یه D550 کنون داره و خیلی هم راضی هست . داداشم علاقه مند شدید عکاسی هست . من میخوام یه دوربین واسه خودم بگیرم . داداشم میگه HX1 بگیر که چون زوم بالایی داره هر وقت خواست از طبیعت و اینا عکس بگیره من بهش بدم
حالا من خودم بیشتر دوربین رو واسه ثبت خاطره و عکس های نزدیک و دسته جمعی میخوام که در نور کم هم عکس های مناسبی بگیره
1. این دوربین میتونه هر 2 خواسته رو خوب پوشش بده ؟
2. ایا گزینه ی بهتری هست که هم به داداشم کمک کنه که نخواد کلی پول لنز بده و هم به درده کاره من بخوره ؟
ممنون میشم اگه مفصل راهنمایی کنید
مرسی
دوم 10 کافیه یا دنبال 20 یا 30 هستید ؟
اندازه دوربین براتون مهمه ؟
احتمالا برادرتون تنظیم دستی لازم داره ... درسته ؟
نقل قول:
سلام
قيمت تا 1
اندازه هم بله ميخوام در حد همون اچ ايكس وان
تنظيم دستي هم داشته باشه بهتر . 20 هم كافيه
منتظرم ممنون
نقل قول:
این مدل های پایین چه طورن؟
sony w370
canon ixus 130
canon a3300
سلام
ارزون ترین دوربین slr که میشه گرفت چنده و چه مارکی.
آیا در تهران مغازه ای سراغ دارید که دوربین های pentax کار کنه.
ممنون
سلام به دوستان
ممکنه این سوال من تو نگاه اول مرتبط نباشه ولی با یه جستجوی کوچیک برای خرید متوجه می شیم که قیمت دوربین ها از قبل از عید رشد صعودی شون رو شروع کردن(این رشد هنوز هم ادامه داره(حداقل برای کانن) ) ، دوستان یه لطفی می کنن بگن اگر عجله ای برای خرید نداشته باشیم دست نگه داریم که قیمت ها پایین بیاد(اصلا به نظر شما پایین می آد) یا اینکه هرچه زودتر برای خرید اقدام کنیم .
ممنون می شم اگه دوستان به این سوال پاسخ سریع بدن